ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κάτι «μαγειρεύεται»!!! Επανέφεραν τον «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»: «Νέες δόσεις, νέα εμβόλια» – ΧΑΜΟΣ στο στούντιο, vid

ΥΓΕΙΑ. - 3 Ιαν 2023 - 12:49

Με φόρα στο 2023…

Σας έλειψε ο «ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ»;;;

Επανήλθε δριμύτερος τώρα που ξεσηκώνεται νέο κύμα «τρομοκρατίας», καθώς προφανώς κάτι «μαγειρεύεται».

Αφού είπε πως δεν έπρεπε να βγάλουμε ποτέ τις μάσκες (τι κι αν διέλυσαν το ανοσοποιητικό σύστημα παιδιών και μεγάλων, σύμφωνα με επίσημες παραδοχές), ο τηλέ-ειδικός, Γιώργος Παυλάκης άρχισε να ισχυρίζεται πως «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία» και σημείωσε πως «Όλοι φοβόμαστε την Κίνα, αλλά οι μεταλλάξεις «θερίζουν» στην Αμερική».

«Στην Κίνα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν ενάμιση εκατομμύριο μολύνσεις και ένα εκατομμύριο θάνατοι από κορονωϊό», ανέφερε ο κ. Παυλάκης εξηγώντας πως η ασιατική χώρα μπορεί να μην βρίσκεται ακόμα σε αυτό το στάδιο αλλά τα προληπτικά μέτρα πρέπει να παρθούν παγκόσμια και πριν είναι αργά.

Ο κ. Παυλάκης ανέφερε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να επιβάλλουν ταξιδιωτικούς περιορισμούς πριν  υπάρξει εξάπλωση του ιού προσθέτοντας ότι ήδη έχει βρεθεί δήθεν νέο στέλεχος στην Αμερική που είναι 20% πιο μεταδοτικό από τα υπάρχοντα. «Ως ένα βαθμό ξεπερνάει και το εμβόλιο ωστόσο δεν είναι τόσο ανησυχητικό καθώς ο κόσμος έχει πλέον ανοσία», είπε  προσθέτοντας ότι οι μάσκες πρέπει να χρησιμοποιούνται παντού.

Τι κι αν ξεπερνάει όμως το εμβόλιο η νέα παραλλαγή;;; Ο κ. Παυλάκης είπε να γίνουν τα παρόντα εμβόλια και πως έρχονται και άλλα για νέες αρρώστιες και θα γίνονται και σε μωρά!!!

Οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν με… έκπληξη: «ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;».

Όσο για τον COVID και την γρίπη, είπε πως έρχονται νέες δόσεις και πως θα γίνονται ενέσεις ετησίως. Ένας ΧΑΜΟΣ!!!

Δείτε το βίντεο:

 

 

«ΒΑΣΤΑ ΚΙΝΑ», είχε πει τον Φεβρουάριο μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε:

 

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr