ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κίτρινο φεστιβάλ: Σχέδιο των Ιλουμινάτι για παγκόσμιο χάος και τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο. (επείγον).

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 24 Δεκ 2018 - 13:45
Loading...

Το Κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων δεν είναι μια αυθόρμητη κίνηση αλλά στην πραγματικότητα ενορχηστρώνεται από τους Παγκόσμιους Ελιτιστές.

Αυτό το κίνημα δεν περιορίζεται μόνο στη Γαλλία, αλλά προορίζεται να είναι το σημείο απογοήτευσης για μια παγκόσμια επανάσταση των λαών κατά της παγκοσμιοποίησης, των φόρων, των διεθνών εμπορικών συμφωνιών, των παγκόσμιων θεσμών, κατά των ελίτ γενικότερα …
Στην πραγματικότητα, εκείνοι που βρίσκονται πίσω από αυτό το κίνημα, από την αρχή, είναι οι ελίτ των

Ιλουμινάτι, οι ίδιες οι ελίτ που τώρα κυβερνούν τον κόσμο,η ίδια ελίτ που κάποτε ενορχήστρωνε τη Γαλλική Επανάσταση του 1789 και την εξαπλώσε σε όλο το κόσμο, αντικαθιστώντας τη Μοναρχία και τη Θρησκεία με τη Δημοκρατία, τον Φιλελευθερισμό και τις φιλόδοξες φιλοσοφίες.

Οι πεφωτισμένοι υπηρετούν τον Διάβολο και εφαρμόζουν την ατζέντα του για να φέρουν την Βασιλεία του στη Γη: τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι Ιλουμινάτι δεν είναι τίποτα περισσότερο από εκείνους που παρουσιάζονται σαν οι ειδήμονες των Ιλουμινίστικων φιλοσοφιών, οι Ελευθερομασόνοι, οι Ναΐτες, οι Ιησουίτες, οι Σιωνιστές, οι Δαιμονιστές, οι Ανθρωπιστές …. αυτά είναι διαφορετικά ονόματα που δείχνουν σε μια ίδια ομάδα ανθρώπων που σχηματίζουν έναν παράλληλο κόσμο στον ορατό κόσμο μας, αυτοί είναι οι άνθρωποι που τραβούν τις χορδές στη σκιά για να ενορχηστρώσουν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στον ορατό κόσμο μας. Οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αυτού του μυστικού κόσμου που αποτελείται από πιστούς του Διαβόλου: Οι Ιλουμινάτι.

Ο πραγματικός στόχος του Κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων είναι να εξαπλωθούν αυτές οι παγκόσμιες διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο, το κίνημα αυτό αποσκοπεί στην παραγωγή παγκόσμιου χάους, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον Πυρηνικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, απαραίτητο βήμα για την εδραίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, Ο βασιλιάς- Αντίχριστος. Παραγγελία από το χάος, αυτό είναι το σύνθημα των Ιλουμινάτι, από το χάος που θα φέρει «τάξη», η δικτατορία του Νέου Κόσμου … γι ‘αυτό οι Ιλουμινάτι εργάζονται τόσο σκληρά για να ενορχηστρώσουν το χάος σε όλο τον κόσμο. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη απαιτεί αιματοχυσία και παγκόσμιο χάος: θρησκευτικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό … το χάος πρέπει να είναι πλήρες ώστε ο λαός να αποδεχτεί φυσικά τι θα πρέπει να προσφέρει ο Αντίχριστος.

Οι κινήσεις των Κίτρινων Γιλέκων είναι το σημείο απομάκρυνσης μιας διαδικασίας που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος, που θα φέρει το βασίλειο του Αντίχριστου.

Σας συστήνω αυτό το σύντομο βίντεο το οποίο αναφέρει όλες τις αποδείξεις που δείχνουν ότι οι Ιλουμινάτι βρίσκονται πίσω από αυτό το κίνημα:

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2018/3653959.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter