• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 18 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΚΑΖΑΚΗΣ : Τι παρέδωσαν στους Τούρκους για να αποφυλακιστούν οι δυο στρατιωτικοί;

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΖΑΚΗΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Σύμφωνα με αναφορές από το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, οι δύο Έλληνες στρατιώτες που συνελήφθησαν με κατηγορία κατασκοπείας, απελευθερώθηκαν, εν αναμονή της δίκης τους. Αμέσως ο κ. Τσίπρας εκέκραξε εις τον οικείο του χώρο ως άλλος Tweety:

«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή. Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά.»

Σήμερα το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα πετάξει στην Αδριανούπολη για να παραλάβει τους δύο Έλληνες στρατιώτες και να τους φέρει στην Ελλάδα. Έτσι η τραγωδία καταλήγει σε φάρσα. Και μάλιστα κακής ποιότητας.

Ο εν λόγω Tweety, που αρέσκεται να προσποιείται τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, θεωρεί την αποφυλάκιση των δυο στρατιωτικών ως «πράξη δικαιοσύνης». Κι επομένως αποδέχεται την απαγγελία της κατηγορίας περί κατασκοπείας, που φαίνεται να αποδίδεται στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς εν αναμονή της δίκης τους.

Θα ήθελα πολύ να ήξερα τι θα κάνει η κυβέρνηση. Μήπως θα στείλει πάλι πίσω με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς για τη δίκη τους; Θα αναγνωρίσει η ελληνική πλευρά τις κατηγορίες που τους απαγγέλλονται, αλλά και την εν αναμονή δίκη τους από την τουρκική δικαιοσύνη;

Ο Tweety του Μαξίμου εμμέσως πλην σαφώς αποδέχεται πλήρως τη διαδικασία που ακολούθησε και ακολουθεί η τουρκική δικαιοσύνη έναντι των δυο στρατιωτικών. Και μάλιστα επισημαίνει ότι αυτή η «πράξη δικαιοσύνης» θα «συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή.» Η εν αναμονή δίκη των δυο στρατιωτικών με βάση τις κατηγορίες για κατασκοπεία τι θα είναι; Άλλη μια «πράξη δικαιοσύνης»;

Όσο για τα ευχαριστήρια του Tweety στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους δεν είναι παρά η γνωστή πρακτική του αδίστακτου γκάνστερ, ο οποίος μετά το ειδεχθές έγκλημα συνηθίζει πάντα να ευχαριστεί τα θύματά του για τη συνεργασία τους. Κι ας τολμήσει κανένας τους να πει την αλήθεια, ας τολμήσει να σπάσει την ομερτά που χαρακτηρίζει πάντα την πολιτεία των γκάνγκστερ.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ερντογάν πήρε αυτό που ήθελε. Ο ελληνικός στρατός πλέον έναντι της Τουρκίας δεν αμύνεται του πάτριου εδάφους, ούτε συνιστά όργανο άσκησης εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας. Κι έτσι η Τουρκία μπορεί να τον μεταχειρίζεται κατά το δοκούν, δηλαδή με όρους ομηρίας, χωρίς να έχει κανενός είδους υποχρέωση να τηρεί τους κανόνες δικαίου που διέπουν τα κράτη σε συνθήκες ειρήνης και πολέμου.

Ο ελληνικός στρατός είναι ήδη υπό καθεστώς ομηρίας έναντι της Τουρκίας. Στο όνομα πάντα “της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή”. Κι αυτό πολύ σύντομα θα το επιβεβαιώσει στην πράξη το καθεστώς Ερτογάν. Σε κλίμακα πολύ μεγαλύτερη του περιστατικού της ενέδρας για τη σύλληψη δυο στρατιωτικών.

Το σίγουρο είναι ότι η πράξη αυτή της αποφυλάκισης – όσο σημαντική κι αν είναι για τη ζωή των δυο παιδιών – προοιωνίζει ένα νέο γύρο επιθετικών ενεργειών της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Ειδικά, αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να διεξάγουν νομισματικό πόλεμο εναντίον του καθεστώτος Ερντογάν. Και προνομιακό πεδίο για ένα νέο γύρο δεν είναι τόσο το Αιγαίο, όπου οι Τούρκοι έχουν πλέον το πάνω χέρι, αλλά η «Δυτική Θράκη» και φυσικά η Κύπρος.

Για να δούμε τι έχει ήδη συμφωνήσει να παραδώσει η ελληνική πλευρά στην Τουρκία από την εθνική επικράτεια της Ελλάδας στο όνομα «της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή».

dimitriskazakis

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (17/7/2026)

by admin
5 ώρες ago
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…
Slider

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ: ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ…

by admin
5 ώρες ago
Πύρινος Λόγιος: Το Τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και η Ελλάδα που …κοιμάται!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: Το Τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας και η Ελλάδα που …κοιμάται!

by admin
15 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (16/7/2026)

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Μυστηριώδης ρωσικός δορυφόρος «τρομάζει» τις ΗΠΑ

Μυστηριώδης ρωσικός δορυφόρος «τρομάζει» τις ΗΠΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΡΑΣΣΕΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΡΑΣΣΕΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr