ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΥ: Η ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ… «ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 26 Μαρ 2020 - 8:47
Loading...

Ηχηρό χαστούκι στον ζαβό δικτατορίσκο και τα παπαγαλάκια του, που θριαμβολογούν ότι η σχετικά μικρή διάδοση του κορωνοϊού οφείλεται στα… «σωστά μέτρα» που πήρε «εγκαίρως» η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, έδωσε με συνέντευξή της η διαπρεπής επιστήμων Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος, ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας στο ΕΚΠΑ.

Όπως βεβαίωσε, «η θερμοκρασία θα βοηθήσει. Οι μέχρι τώρα κορωνοϊοί δεν άντεχαν στις υψηλές θερμοκρασίες, αντέχουν μόνο τον χειμώνα», ενώ αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα προσομοίωσης που έγινε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας και βρέθηκε ότι αν η θερμοκρασία του Μαρτίου ανέβει 1 βαθμό και η υγρασία 1%, τότε η μετάδοση του ιού μειώνεται στο 45%!

Κι αυτά που υποστηρίζει, αποδεικνύονται και στην πράξη στην Ιταλία, όπου θερίζει ο κορωνοΪός μόνο στο βόρειο τμήμα της, ενώ μειώνεται όσο πιο νότια κατεβαίνουμε και είναι σχεδόν ανύπαρκτος στην Σικελία – που έχει το ίδιο ακριβώς κλίμα με την Ελλάδα! Άρα, μας σώζει το κλίμα κι όχι τα… «σωστά μέτρα» του Κούλη!

(ΥΓ): Επειδή δε, την κουλοχούντα δεν την συμφέρουν οι αλήθειες αλλά τα παραμύθια που σερβίρει ο θλιβερός καθηγητάκος που έχει μαζέψει, πήραν εντολή τα άξεστα παπαγαλάκια των 0,60 ευρώ το σχόλιο (που να τα φάνε φάρμακα!), να χιμήξουν στην καθηγήτρια από τα δημοσιογραφικά όργανα της χούντας!

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter