ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ. : LEADING TEAM ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΟΙ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΛΙΜΑΥΚΙΔΗΣ Κ.. - 26 Ιούλ 2021 - 12:08

Σακουλευτοπούλου & Σια

Θα ξεκινήσω με ένα παλιό σχετικό άρθρο του Bas_4 ,που αναφέρονταν σε ένα φίλο του αριστερό και κάτι γκόμενες στα νιάτα του ως φοιτητής.

BAS_4 : Ένα αληθινό ερωτικο-πολιτικό ρομάντζο!

Απίθανο, προφητικό ,πρωτοπόρο και ρεαλιστικό το άρθρο και οι πρωταγωνιστές που αναφέρεται και σεμνό θα έλεγα μάλιστα.

Πάντα υπήρχαν άτομα υπερβατικά στις πολιτικές πεποιθήσεις τους και ξύπνια ώστε να αποκομίζουν πολλαπλά οφέλη από όλες τις πλευρές.

Ο δεξιός Bas_4 εύρισκε νέες γκομενίτσες στον αριστερό κύκλο του κολλητού του και αντίστροφα ο αριστερός φίλος στον δικό τoυ δεξιό κύκλο και περνούσαν και έτρωγαν καλά και οι δύο.

Βέβαια ήταν επιλεκτικοί και όχι σαβουροφάγοι ,γιατί πάντα υπήρχαν γκόμενες που δεν βλέπονταν ,οι οποίες μόλις πήραν μια θέση υψηλή και έπιασαν κανένα φράγκο και λάδωσε το εντεράκι τους, χρειάστηκαν επτά μπότοξ και οκτώ λίφτινγκ για να σταθούν στο πόστο ευπρεπώς.

Αυτές τις γκόμενες κανείς δεν τις πρόσεχε και έμεναν στην δίαιτα για καιρό μέχρι να βρεθεί κάποιος πονόψυχος ή που και αυτός ήταν στη δίαιτα.

Οι άλλες που διακρίνονταν στο παρουσιαστικό τους ,παντρεύτηκαν πλειοψηφικά και έβγαλαν απογόνους ,ορισμένες μάλιστα
κατάφεραν να δημιουργήσουν και πολιτικές δυναστείες δεξιές και αριστερές ,όπως και οι αντίστοιχοι γκόμενοι κάνουν ανέκαθεν
όσο περνάει η μπογιά τους ,ο έκαστος στο χρώμα του.

Εύκολα διακρίνεται στην σύνθεση της βουλής.

Στη σύγχρονη κοινοβουλευτική περίοδο όμως ,βολεύτηκαν δια νόμου όλες και όλοι , αυτές και αυτοί που δεν βλέπονταν, οι ανύπαντροι ,οι ανύπαντρες ,οι ανέραστοι και οι ανέραστες, ακόμα και οι άλλοτε κατακριτέοι γκέι και γκέισες και ορθά πλέον
προβάλλονται και προωθούνται από τους προηγούμενους βολεμένους ως πρότυπα.

Έτσι παίρνουν την ρεβάνς για τις διακρίσεις που υπέστησαν και τις δίαιτες που έκαναν αναγκαστικά στα νιάτα τους ή στο παρόν.

Δικαιωμένοι πλέον και από θέσεως ισχύως καμαρώνουν με τους ,τις ή τα ,συντρόφους τους.

Το φαινόμενο επεκτάθηκε μάλιστα και σε άλλα επίπεδα, καλύπτοντας θεσμούς, βαθμούς ,έδρες ,αξιώματα, τίτλους ,ιεραρχία κλπ.

Έτσι εξέπεσαν οι μάσκες, οι διαχωρισμοί και τα τείχη μαζί με τους κανόνες κατά περίπτωση.

Όλοι μαζί αντάμα δημοκρατικά κοιτάνε το συμφέρον τους και γιορτάζουν σε κάθε ευκαιρία ή επετειακά παρεούλα και τρώνε καλά και πίνουν εις υγείαν των κολλημένων και των ψεκασμένων που ακόμα διατηρούν τις μάσκες και τους διαχωρισμούς που είχαν από παλιά συνηθίσει ή τους επιβάλλονται πρόσφατα.

Πάντα όμως θα υπάρχουν άτομα σαν τον δεξιό Bas_4 και τον αριστερό φίλο του, που κατάφεραν από παλιά να διακρίνουν
το παραμύθι και να ξεπεράσουν τις ιδεοληψίες και τους ιδιοτελείς σκοπίμως κολλημένους και τους στόκους που τους ακολουθούσαν και τους ακολουθούν.

Αυτοί νομίζω είναι το παράδειγμα προς μίμηση, έστω και κακό, λόγω βεβαρυμμένου φοιτητικού παρελθόντος.

Γιατί παράδειγμα;

Γιατί το αντιλήφθηκαν και ξεκόλλησαν πολύ νωρίς.

Όμως αν ισχύει το -αμαρτία εξομολογημένη δεν υφίσταται- πάλι καλά τους βλέπω και τους δύο ,αν πιστεύουν στα μυστήρια.

Μυστήριοι τύποι όμως και για τώρα και για τότε.

Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr