ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατέρρευσε το σύστημα πληρωμών με κάρτες Visa σε χώρες της Ευρώπης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 1 Ιούν 2018 - 21:12
Loading...

Το σύστημα πληρωμών με κάρτες της εταιρείας Visa εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία του, εμποδίζοντας την πραγματοποίηση κάποιων συναλλαγών στην Ευρώπη, μετέδωσε το Sky News.

«Είμαστε αυτή τη στιγμή αντιμέτωποι με μια διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει την ολοκλήρωση κάποιων συναλλαγών με Visa στην Ευρώπη», ανακοίνωσε η εταιρεία με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Twitter.

«Ερευνούμε την αιτία και εργαζόμαστε να λύσουμε το πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό».

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να αναφέρει τον αριθμό χρηστών καρτών που έχουν επηρεαστεί.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, καταναλωτές έλαβαν μηνύματα που τους έλεγαν ότι υπάρχει «διαταραχή των υπηρεσιών», γεγονός που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να στείλουν ή να λάβουν χρήματα.

Η εταιρεία Visa ανακοίνωσε ότι το σύστημα πληρωμών της αντιμετωπίζει «διακοπή λειτουργίας» που εμποδίζει «κάποιες συναλλαγές» στην Ευρώπη.

 

Η Lloyds Bank εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Είμαστε ενήμεροι ότι υπάρχει ένα ζήτημα που επηρεάζει πληρωμές με Visa, το οποίο ερευνάται. Οι συναλλαγές με ΑΤΜ και Mastercard δεν επηρεάζονται. Δουλεύουμε να λύσουμε το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε όλο το άρθροLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter