ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Καταγράφηκε Εξωγήινο Διαστημόπλοιο να ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΓΜΟΥΣ από το SOHO (εικόνες)

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 28 Σεπ 2018 - 10:38
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) κατέγραψε μια εικόνα στο διάστημα, κοντά στον Ήλιο το οποίο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο που έχει τύχει να ξαναδούμε ποτέ καθώς φαίνεται να κάνει παράδοξους ελιγμούς.

Όπως αναφέρεται στην βρετανική express.co.uk, Το αντικείμενο φαίνεται να αφήνει πίσω του ένα ίχνος το οποίο δείχνει ότι δεν κινείται σε ευθεία αλλά ότι κάνει στροφές και κινείται σε καμπύλες ζικ ζακ, σαν φίδι.
Τα περισσότερα αντικείμενα όπως οι μετεωρίτες και οι αστεροειδείς ταξιδεύουν σε ευθεία γραμμή μέσα στο διάστημα, εκτός αν η βαρυτική έλξη ενός πλανήτη ή ενός αστεριού, για παράδειγμα, μεταβάλλει την πορεία του, οπότε γίνεται καμπύλη.

Ωστόσο, οι εικόνες από το SOHO, LASCO C3, στις 25/9/18 και ώρα 11:06, δείχνουν το παράξενο ελιγμό ενός αντικειμένου με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι ελέγχεται, καθώς δεν υπάρχει ουράνιο σώμα που να μεταβάλει την πορεία του κατ’ αυτό τον τρόπο:…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/09/katagrafike-exogiino-diastimoploio-na-kanei-eligmoys-apo-to-soho.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter