ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Αν κάποιος ήταν έτοιμος να πέσει από μια ψηλή γέφυρα… γιατί είναι λάθος το κεντρικό σύνθημα των αγώνων! (Β’ μέρος)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 3 Σεπ 2021 - 13:00

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Παράλληλα με αυτές τις νομικές ενέργειες πρέπει να βρούμε τρόπο να φθάσουν σε όλους τους πολίτες της χώρας οι παρακάτω ενημερώσεις, με μορφή ερωτήσεων. Επισημαίνω ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όπως είναι γραμμένες στο άρθρο αυτό (9 τον αριθμό, η 10η είναι πολύ “ειδική”!), μπορείτε και να τις αλλάξετε. Αλλά πρέπει να προσέξετε να γράφετε επιβεβαιωμένα γεγονότα που δεν μπορεί να  τα αρνηθεί  κανείς (και όχι, προς το παρόν τουλάχιστον), αποτελέσματα ερευνών. Επειδή εύκολα θα σας πουν ότι δεν είναι αλήθεια, ίσως και ότι παραπλανάτε τους πολίτες! 

 

1.Έχεις ενημερωθεί ότι τα λεγόμενα εμβόλια, που έχει φέρει η κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν είναι τα παραδοσιακά που έχουμε λάβει σχεδόν όλοι, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά; (Για να τα ξεχωρίσουμε από τα παραδοσιακά θα τα ονομάζουμε  μεταεμβόλια). 

2.Έχεις ενημερωθεί ότι τα αποκαλούμενα εμβόλια (τα μεταεμβόλια) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν πάρει κανονική άδεια κυκλοφορίας φαρμάκου από κανέναν Οργανισμό Εγκρίσεως Φαρμάκων σε καμία χώρα του πλανήτη, ούτε στην Ε.Ένωση, παρά μόνον προσωρινή άδεια χρήσης; 

3.Έχεις ενημερωθεί ότι αυτά τα κατ’ όνομα εμβόλια δοκιμάστηκαν ελάχιστα (κατ’ουσίαν καθόλου)  σε ανθρώπους πριν τα χορηγήσουν σε σένα, ενώ τα παραδοσιακά εμβόλια δοκιμάζονταν επί χρόνια πολλά σε ανθρώπους ώστε να φανούν οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες τους; 

Έχεις, λοιπόν, επίγνωση ότι είσαι το πειραματό-ΖΩΟΝ των εταιρειών που τα κατασκεύασαν που δεν σε πληρώνουν για να μετέχεις στο πείραμα (αδρά πλήρωναν ως τώρα) και δεν σε αποζημιώνουν αν πάθεις το οτιδήποτε, έχοντας  κατοχυρωθεί οι εταιρείες αυτές νομικά έναντι κάθε ευθύνης από παρενέργειες ή θάνατο που θα πάθεις εσύ;  

 

4.Έχεις ενημερωθεί ότι αυτά τα πειραματικά εμβόλια αναπτύχθηκαν σε κυτταρικές σειρές εκτρωθέντων εμβρύων; Άγνωστο στοιχείο για όλους είναι ο μήνας κυήσεως των εμβρύων. Υποθέτουμε όμως βάσιμα  τα ήθελαν επαρκώς αναπτυγμένα.  Και σίγουρα  ελήφθησαν με καισαρική τομή, ώστε να είναι είναι ζώντα. Γνωρίζεις ότι ο χρησιμοποιών προϊόν εγκλήματος μετέχει στο έγκλημα  ποινικά, μα κυρίως ηθικά; 

5.Έχεις ενημερωθεί ότι αυτά τα αποκαλούμενα εμβόλια (μεταεμβόλια) προκαλούν θρομβώσεις που σε πολλούς ανθρώπους επιφέρουν θάνατο και μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες που επίσης σε αρκετούς επιφέρουν θάνατο, άμεσα ή σε κάποιες μέρες μετά τον εμβολιασμό;

6.Έχεις ενημερωθεί ότι στο σύστημα καταγραφής παρενεργειών των “εμβολίων” στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τοEudra Vigilance, τα τελευταία δεδομένα (Αυγούστου) καταγράφουν  περίπου 22.000  θανάτους και  2.200.000  σοβαρές παρενέργειες, αν και  δεν αναφέρονται εκεί όλα τα περιστατικά που συμβαίνουν. Το πραγματικό νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο. 

7.Έχεις ενημερωθεί ότι δεν αναπτύσσουν όλοι αντισώματα από το λεγόμενο εμβόλιο. Αλλά ακόμα και αν αναπτύξουν στους 6 έως 7 μήνες χάνονται και ίσως σε σύρουν, όσο διαρκεί η ασθένεια που προκαλεί ο κορωνοϊός, να εμβολιάζεσαι  κάθε 6 μήνες; Ίσως γλύτωσες ως τώρα τις  άμεσες παρενέργειες στην πρώτη ή δεύτερη δόση, αν όμως συνεχίσεις να θυμάσαι τη σοφή παροιμία που λέει:  “πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό, αλλά κάποια φορά πάει και δε γυρίζει”! 

8.Έχεις ενημερωθεί ότι έστω κι αν έχεις  διπλά εμβολιαστεί είναι δυνατόν και να νοσήσεις σοβαρά, ( ψέμα ότι τάχα θα νοσήσεις πιο ελαφριά) και να μεταδώσεις  τον ιό; Το Ισραήλ μας παρέχει αδιάσειστη επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας, διότι:αυτόν τον Αύγουστο στο Ισραήλ, την πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου, από τον ιό πέθαναν 551 άνθρωποι. Από αυτούς σχεδόν το 70%  ήταν εμβολιασμένοι-385 άνθρωποι!! (Το δεδομένο αυτό το πήρα από εδώ)  

9.Έχεις ενημερωθεί ότι στην Κάλυμνο, όπου εμβολιάστηκε περίπου το 90% των κατοίκων, οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά  135%; Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 10Καλύμνιους  που πέθαιναν πριν εμβολιαστούν τώρα πεθαίνουν στατιστικά 13,5 (με δεδομένα ως το τέλος Αυγούστου, που τους επόμενους μήνες μπορεί να αυξηθούν!)  Πεθαίνουν από διάφορες αιτίες. Αναρωτήθηκες γιατί; Μήπως το λεγόμενο εμβόλιο χτυπάει τον άνθρωπο εκεί που ο οργανισμός του έχει αδύνατο σημείο;  Σημ: Θα εξηγήσω στο Υγ. πώς βρήκα αυτό το στατιστικό δεδομένο και δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί. 

 Έλληνα ελεύθερε πολίτη, αν ύστερα από όλα αυτά για τα οποία  είχες ενημερωθεί ή ενημερώθηκες τώρα, εξακολουθείς να θέλεις να λάβεις το “εμβόλιο”, φυσικά είσαι ελεύθερος να το πράξεις. Κανείς και τίποτα δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει το αυτεξούσιο σου, αφού έλαβες πλήρη ενημέρωση για τα απολύτως βέβαια δεδομένα που αφορούν τα μεταεμβόλια. 

Θα συνεχίσω όμως με την κατ’ αριθμόν 10 ενημέρωση, την οποία αποκλείεται να  γνωρίζεις, γιατί είναι αποτέλεσμα πρόσφατων μελετών από ερευνητές σε κορυφαία πανεπιστήμια ΗΠΑ και Αγγλίας (εδώ: Υ.Γ. Επιβεβαιωτικά στοιχεία (6) και (7) ) 

Τα μεταεμβόλια δεν διαχέουν στο αίμα  κάποιον μολυσματικό ιό, εξασθενημένο ή αδρανοποιημένο, ώστε να παραχθούν αντισώματα γι’ αυτόν τον ιό, χωρίς ο άνθρωπος να νοσήσει καθόλου ή ελαφρά όπως τα παραδοσιακά εμβόλια. Αλλά τότε τι διαχέουν; Διαχέουν το γενετικό υλικό, το λεγόμενο mRNA του πιο επικίνδυνου μέρους του κορωνοϊού, της πρωτεΐνης ακίδας, -spike στα αγγλικά.  

Οι πρωτεΐνες ακίδας είναι  οι βελονίτσες που σε μεγέθυνση  φαίνονται στις εικόνες σαν προεξοχές στο κυρίως σώμα του κορωνοϊού. Είναι η πρωτεΐνη ακίδα  που δίνει τη δυνατότητα  στον ιό να εισχωρεί στο ανθρώπινο κύτταρο. Αυτό το mRNA του μεταεμβολίου είναι η γενετικού τύπου εντολή στα κύτταρα μας να παράγουν την πρωτεΐνη-ακίδα.  

Και υποτίθεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα αναγνωρίζοντας την ως εχθρό (και πράγματι είναι μέγιστος εχθρός, επειδή  είναι πολύ τοξική ήτοι δημιουργεί καταστροφή σε όποιο όργανο του σώματος συγκεντρωθεί), ενεργοποιεί τα ειδικά κύτταρα, τα λεγόμενα αντισώματα για να την καταστρέψει.  

Κάτι που δεν μπορώ καθόλου να κατανοήσω και αμφιβάλλω αν γνωρίζουν την απάντηση οι κυβερνητικοί “ λοιμωξιολόγοι”, είναι γιατί τα αντισώματα αυτά είναι προσωρινά και μετά εξαφανίζονται. Ή, γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μεταλλάξεις του ιού, αντίθετα: τις δημιουργούν.  Τα αντισώματα που δημιουργούνται από τα παραδοσιακά εμβόλια (ευλογιάς, ιλαράς κ.α. ) διατηρούνται δια βίου και αντιμετωπίζουν περίπου όλες τις μεταλλάξεις του ιού  για τον οποίο χορηγήθησαν. 

Αλλά ας δεχτούμε ότι εμφανίζονται τα σωστά αντισώματα  από το “εμβόλιο” και μετά εξαφανίζονται, οπότε  παύει ο οργανισμός να προστατεύεται έναντι της νόσου. Εγώ αμφιβάλλω ακόμα και αν δημιουργούνται  τα σωστά αντισώματα αλλά ίσως μόνον κάποια που αντί να καταπολεμούν, ενισχύουν τη νόσο -φαινόμενο ADE. Γι’ αυτό και ο εμβολιασμένος είναι δυνατόν να νοσήσει αμέσως μετά τον εμβολιασμό του! Και μάλιστα με πιθανότητα να έχει πολύ μεγαλύτερη θνησιμότητα, άρα πιο βαριά νόσηση, όπως τεκμηριωμένα συμβαίνει στο Ισραήλ, που τουλάχιστον ενημερώνει ευθαρσώς το παγκόσμιο κοινό  για το τι συμβαίνει εκεί -στην Ελλάδα  κρύβουν τα πάντα! 

 Όμως το πράγμα δε σταματάει εκεί. Τo στοιχείο γενετικού υλικού της πρωτεΐνης ακίδας  (το mRNA της) που έχει μπει στο ανθρώπινο κύτταρο, αποδείχτηκε από πολύ πρόσφατες μελέτες ότι έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γενετικό υλικό, δηλαδή να γίνει μέρος του DNA μας.  

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, αδέρφια μου; Αυτό σημαίνει ότι η εντολή για την παραγωγή της υπερ-τοξικής ακίδας spike μέσα  στο ανθρώπινο σώμα θα μπορεί να μεταβιβάζεται από εμβολισμένους γονείς στα παιδιά τους, στη συνέχεια  αυτά θα την μεταβιβάζουν στα δικά τους, χωρίς κάτι να μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία αυτή. Θα είναι μια μόνιμη γενετική τροποποίηση του ανθρώπου, που θα αλλάζει ριζικά το γονιδίωμα μας, το DNA μας, όπως είναι ως τώρα διαμορφωμένο από τον Δημιουργό μας. 

Και  η “ κοινή λογική” που έχω, όπως όλοι μας, μου υπαγορεύει  μία ακόμη σκέψη, ότι  αν το γενετικό υλικό της ακίδας spike μεταβιβαστεί από τον γονέα (έναν ή και τους δύο, αν είναι και οι δύο εμβολιασμένοι), δηλαδή μεταβιβαστεί η  εντολή στα κύτταρα του εμβρύου να παράγουν την ακίδα,  το έμβρυο δε θα αντέξει την τοξική επίθεση και θα πεθάνει. Κι αν δεν πεθάνει ως έμβρυο θα πεθάνει σύντομα μετά τη γέννηση του. Δεν μπορώ βέβαια να προσδιορίσω σε πόσο χρόνο. Οπωσδήποτε θα είναι ένα θνησιγενές ον, εφ’ όσον τα κύτταρα του θα παράγουν συνεχώς την δηλητηριώδη ακίδα.  

Κι αν τώρα πεθαίνουν έμβρυα λόγω του εμβολιασμού της μητέρας, δεν έχουμε δει τίποτα από το τι θα συμβεί όταν η ακίδα γίνει εντολή του δικού μας γενετικού κώδικα.  Αυτό κι αν θα είναι μείωση της ανθρωπότητας! Αλλά ίσως είναι πολύ προτιμότερο τα παιδιά με ενσωματωμένο το γενετικό υλικό της ακίδας να είναι θνησιγενή, παρά το χαρακτηριστικό αυτό να μείνει μόνιμα στην ανθρωπότητα.  Τα θνησιγενή έμβρυα ή παιδιά θα σταματήσουν το κακό  με το δικό τους  θάνατο!  Βέβαια, θα δουν οι γονείς τι συμβαίνει και, σαν λογικά όντα που είναι,  θα σταματήσουν αφ’ εαυτού τους να τεκνοποιούν. 

Αυτή η ανακάλυψη, που δεν είναι βέβαια δικιά μου αλλά μεγάλων εργαστηριακών μοριακών ιατρών και βιοχημικών, δημιουργεί ένα τεράστιο ηθικό δίλημμα στους πρόθυμους να εμβολιαστούν, έχοντας υπ όψη και τη 10η  ενημέρωση.   

Έχετε, καλοί μου συνάνθρωποι, το ηθικό δικαίωμα να αλλάξετε τον γενετικό κώδικα της ανθρωπότητας, όπως τον δημιούργησε ο Θεός και να προκαλέσετε τόσο πόνο και τόσα προβλήματα στις επόμενες γενιές των ανθρώπων;  

 Αν απαντήσετε, “ναι το έχω”, ας λάβετε  υπ’ όψη σας ότι ο Θεός μας χάρισε μεν το αυτεξούσιο, τις ελεύθερες επιλογές μας, αλλά αυτές  επιφέρουν πάντα ένα  αποτέλεσμα, έχουν ένα “αντίτιμο”.  Αλλιώς το Σύμπαν θα ήταν ένα “μουρλάδικο” ελεύθερων επιλογών. Αλλά δεν είναι! Το Σύμπαν δομείται από το Δημιουργό Του με  Νόμο και Τάξη σε κάθε κραδασμικό του επίπεδο.   

Στο φυσικό επίπεδο, οι αδήριτοι φυσικοί Νόμοι μας  δείχνουν ακριβώς πόσο  αδήριτοι  είναι  οι Νόμοι  και σε κάθε υψηλότερο  επίπεδο. Αν η ελεύθερη επιλογή σου είναι να πέσεις από τον πέμπτο όροφο, είναι ποτέ δυνατόν να περιμένεις ότι θα έρθουν άγγελοι να σε βοηθήσουν νικήσεις το νόμο της βαρύτητας;  Όχι, βέβαια! Το σίγουρο είναι ότι θα σκοτωθείς. 

Αν πας ενάντια στη  Δημιουργία του Θεού, είναι δυνατόν να περιμένεις ότι θα έρθουν άγγελοι να σε σώσουν από τον αδήριτο πνευματικό Νόμο, τον απλά ειπωμένο ως εξής:  “ο σπείρει άνθρωπος τούτο και θερίσει” ; 

Άγγελοι θα σπεύσουν να σώσουν, αν βρεθούν σε κίνδυνο και τους επικαλεστούν,  αυτούς που σέβονται τον Θεό και όλη τη Δημιουργία Του και έχουν διαλύσει το αρνητικό τους αυτεξούσιο, την αρνητική (εγωπαθή) τους βούληση, μέσα στην πραγματικότητα που εκφράζει αυτή η  φράση: 

  Μη το εμόν θέλημα , αλλά το Σον γενέσθω”! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,     31 Αυγούστου 2021 

Υ.Γ.  Από το Γραφείο  Δημάρχου της Καλύμνου, εκδόθηκε ανακοίνωση (εδώμε τον συνολικό  αριθμό θανάτων των δημοτών κατά τα έτη 2019, 2020 και 2021 ως 27/8/2021, θέλοντας έτσι ο Δήμαρχος να διαψεύσει ότι υπάρχει αύξηση θανάτων στο δήμο του. Υπ’ όψη ότι οι κάτοικοι Καλύμνου έχουν εμβολιαστεί κατά ποσοστό 90%!  

Κοιτάζοντας τα δεδομένα αυτά και κάνοντας πολύ απλές αριθμητικές πράξεις, βρήκα ότι στο δήμο Καλύμνου και με τα δεδομένα που έδωσε ο Δήμαρχος υπάρχει μέχρι τώρα αύξηση θανάτων κατά 135,4%, κατ’ ελάχιστον! 

Σας δίνω εν συντομία τους υπολογισμούς. 

2019: 169 θάνατοι, 2020: 194 ,  2021: 184  ως τις 27/8/2021 

Βρίσκουμε τον μέσο όρο θανάτων ανά μήνα των ετών 2019 και 2020 που τα νούμερα έχουν ολοκληρωθεί. Δεν πρόκειται να συμβεί περαιτέρω αύξηση τους. 

169+194=  363.    363: 24 μηνών =15,1  ο μέσος όρος ανά μήνα. Και ο μέσος όρος έτους είναι 363: 2= 181  

Για το 2021 δίνονται 184 θάνατοι, αλλά το έτος δεν τελείωσε! Ας πάρουμε την πιο ευνοϊκή υπόθεση ότι έχει δίκιο ο δήμαρχος και οι θάνατοι δεν αυξήθηκαν, έναντι του μέσου όρου των ετών που δίνει στοιχεία. 

Άρα θα συμβούν ακόμη: 4 μήνες (επί)15,1 μέσος όρος μήνα = 60,4  κατ’ ελάχιστον. Σύνολον στο έτος 2021: 244.  

Βλέπουμε ότι από τον μέσο όρο 181 των δύο προηγουμένων ετών, θα ανέβουμε  φέτος στους 244! Ανάγουμε την αύξηση αυτή επί τοις % και βρίσκουμε ότι η αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο είναι 135,4 % !  

Αν τους επόμενους 4 μήνες αυξηθούν οι θάνατοι  πέραν του μέσου όρου  των 15 ανά μήνα,  βεβαίως θα αυξηθεί και η εκατοστιαία αναλογία του τρέχοντος έτους.  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr