ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : “Κρανίου τόπος” η Βόρεια Εύβοια! Γιατί;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 17 Αυγ 2021 - 22:15

Α. Εισαγωγή 

Αναφέρθηκαν πολλές οικονομικού τύπου ερμηνείες για το κίνητρο του παγκόσμιου εξουσιαστικού κέντρου της Νέας Τάξης να θελήσει φωτιές στη Βόρεια Εύβοια, τις οποίες  να μην επιχειρούν τα αρμόδια όργανα και μέσα της πυροσβεστικής να τις σβήσουν, αλλά να έχουν μεταβληθεί σε παρατηρητές και τροχονόμους προς εκκένωση των κατοικημένων περιοχών.  

Είναι δυνατόν  ο Μητσοτάκης αφ’ εαυτού του να θέλησε τις φωτιές , ενώ ήξερε πολύ καλά ότι θα κάψουν και τη δική του γούνα; Εντολές πήρε! Και επειδή είναι τόσο υποταγμένος και τρέμων στους “κύρηδες του μπρος” όσο είναι όλα τα μηδενικά που οι εωσφοριστές τους έχουν παραδώσει εξουσία με αντάλλαγμα την πλήρη υπακοή, είπε απλά: “ Διατάξτε…” όπως λέει σε κάθε επιθυμία τους. 

Και εγένοντο φωτιές!  Φωτιές στις οποίες είχαν προηγηθεί συγκλονιστικές επιστολές  προς  του κ. Α. Γκουρμπάτση αντιστρατήγου ε.α. (και  εμπειρογνώμονα) του Π.Σ.  προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη,  με προειδοποιήσεις ότι η πολιτική προστασία είναι παντελώς  ανέτοιμη και θα θρηνήσουμε καταστροφές. (εδώ) 

Φωτιές που αφέθηκαν να θεριέψουν ενώ θα μπορούσαν πανεύκολα να είχαν σβηστεί στο ξεκίνημα  τους.^ που εναέρια μέσα δεν πετούσαν, ή ένα-δυο για  ξεκάρφωμα.^ που ενώ έπνεαν άνεμοι δύο μποφόρ οι φωτιές καρβούνιαζαν δέντρα δάσους και  καρποφόρα, πουλιά και κοτόπουλα, μέλισσες, ζώα δάσους και ζώα οικόσιτα, ελιές και αμπελάκια ίσως αυτά όλα αποτελούσαν το μοναδικό εισόδημα πάμπολλων οικογενειών.^  που πυροσβέστης, ο οποίος  έκρυβε με ένα ντοσιέ το πρόσωπο του, εμπόδισε ιδιωτικό μέσο πυρόσβεσης να τροφοδοτηθεί με νερό από δημόσια πηγή. Ποιος , άραγε του είχε δώσει τέτοια εντολή; Δε νομίζω να πιστεύει κάποιος ότι έδρασε μόνος του.   

Και πάνω απ’ όλους και όλα ο Αρχηγός! Η ατιμωρησία στο Μάτι και η σταθερότητα της καρέκλας παρά την εκεί συγκλονιστική  τραγωδία, όπου αποκτήθηκε  ειδικότητα στο καρβούνιασμα  λόγω “ολιγοριών και συγχύσεων”,  βοά και πείθει ότι η νέα τραγωδία ήταν προσχεδιασμένη και εκτελεσμένη με πρότερη  εμπειρία    στις “ολιγωρίες”.  Οι εωσφοριστές -νεοταξίτες προσχεδιάζουν πολύ την κάθε ενέργεια τους και δεν αφήνουν τίποτα να συμβεί “εική και ως έτυχε!” Οι “κατάλληλοι” άνθρωποι βρίσκονται πάντα στις κατάλληλες θέσεις  ώστε τα σχέδια της να ολοκληρώνονται με επιτυχία. 

Β. Το παιχνίδι που παίχτηκε είναι… 

Οικονομικό το κίνητρο των εωσφοριστών-νεοταξιτών; Χμ…δε θα το πιστέψω! Αφού “βρε κουτά”, όπως έλεγε η μακαρίτισσα η Μαλβίνα, αυτοί κατέχουν το 99% του παγκόσμιου πλούτου  και όποια ώρα θέλουν τον αυξάνουν απεριόριστα με λογιστικές εγγραφές ή τυπώνοντας χαρτί ως χρήμα,  που τους κοστίζει όσο το χαρτί και το ρεύμα των εκτυπωτικών μηχανών. Χρήμα-κομφετί  που για να το δώσουν σε μας, σταγόνα-σταγόνα, τους πληρώνουμε. Κι από πάνω  μας αλυσοδένουν με ψεύτικα χρέη (ας είναι καλά η ΕΛΣΤΑΤ και οι “πωλητικοί” μας!) που δεν μπορούν να εξοφληθούν ποτέ. Άρα θα μας απομυζούν μέχρι να σβήσει  ήλιος της Ελλάδος…  ή μάλλον μέχρι να σβήσουμε όλοι εμείς οι Έλληνες – όχι  για οικονομικούς λόγους!   

Αφήνουν οι καμπαλιστές να διαφαίνονται οικονομικοί λόγοι πίσω από το καρβούνιασμα της Ελλάδος , ώστε ένα λογικοφανές κίνητρο, το οικονομικό, να κρύβει καλά το πραγματικό: τη βαθμιαία υφαρπαγή της ψυχής των Ελλήνων, και δη του βουλητικού μέρους της ψυχής, που αν το καθυποτάξουν, έχουν καθυποτάξει την ελευθερία της βούλησης μας.  Τουτέστιν αυτήν τούτη την Ελευθερία μας , επειδή Ελευθερία= ελευθερία του βουλητικού  μέρους της ψυχής μας. Το οποίο βουλητικό συνδέεται βέβαια και με τα άλλα μέρη της ψυχής,  κυρίως το νοητικό, αλλά και το ενστικτώδες. Το παιχνίδι, λοιπόν,  που παίχτηκε εναντίον των Ελλήνων είναι καθαρά  ψυχονοητικό.  

Επισημάνθηκαν πολλοί και διάφοροι  οικονομικοί λόγοι πίσω από τις φωτιές.  Το έχω αναφέρει κι άλλη φορά, υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα στις αποφάσεις και πράξεις των καμπαλιστών. Σχεδιάζουν έτσι τις ατζέντες τους  ώστε να αμείβουν την κάτω από αυτούς φέτα της κοινωνικής πυραμίδας. Αυτούς δηλαδή που είναι ενταγμένοι στη Νέα  Τάξη ως πιστοί στρατιώτες και υπηρετούν “σκυφτοί ως το χώμα” κάθε σχέδιο της. Και ταυτόχρονα  να φτωχοποιούν αυτούς που ακόμα διατηρούν ένα αίσθημα, και μια υλική βάση, ελευθερίας και αξιοπρέπειας. 

 

Γ. Οι οικονομικοί λόγοι που έχουν αναφερθεί, όλοι σωστοί, εν συντομία.  

α. Η τοποθέτηση στα καμμένα ανεμογεννητριών, κατόπιν της πολύ συμφέρουσας (ξέρουμε για ποιον ή για ποιους, γιατί το χρήμα ρέει προς πολλούς!) συμφωνίας με τη Γερμανία να γεμίσει η πατρίδα μας με ανεμογεννήτριες. Αναζητώντας περισσότερη γνώση για τις ανεμογεννήτριες άκουσα συζήτηση  του κ. Φώσκολου με τον κ. Σαχίνη με τίτλο: Οι ανεμογεννήτριες προκαλούν ρύπανση και καρκίνο, επιδοτούν τη Γερμανία με δις €”!    

Είναι αδήριτη ανάγκη να τον ακούσουμε όλοι οι Έλληνες για να κατανοήσουμε τι δύσοσμα και φριχτά παιχνίδια παίζονται από την παγκόσμια καμπάλ και τα εδώ τσιράκια της στις πλάτες  του ελληνικού λαού.  Έκλεισαν οι πανάθλιοι  τις ηλεκτοπαραγωγικές μονάδες με λιγνίτη και πριν λίγο καιρό πήρα άδεια η Γερμανία για μια τέτοια μονάδα, με ισχύ μιάμιση φορά αυτήν της μονάδας 5 της Πτολεμαΐδος και  διάρκεια  λειτουργίας ως το 2065  -και βλέπουμε 

 β. Στο υπέδαφος της Β. Εύβοιας υπάρχουν πολύτιμα και ημιπολύτιμα μέταλλα, χρυσός, χρώμιο, νικέλιο, χαλκός, λευκόλιθος, τα οποία άνοιξε ο δρόμος να εξορυχθούν.  

γ. Σκοπεύουν να κάνουν δενδροφύτευση στα καμμένα  (έγκλημα ούτως ή άλλως, παρακαλώ διαβάστε όλοι αυτό το άρθρο) εκτός αν γίνει κατόπιν  δασολογικής μελέτης, όπως έχει πρόθεση ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος. Οι δασολόγοι της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών στην οποία έχει αναθέσει σχετική μελέτη θα αποφανθούν, ελπίζω σωστά,  πού, πώς και τι θα πρέπει να φυτευτεί προς  αναζωογόνηση του πρασίνου της Βαρυμπόμπης που έγινε θρούγκαλο, χωρίς ασφαλώς να πειραχτεί η φυσική αναζωογόνηση αυτού του δάσους. 

 Όμως ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε και ότι έχουν ψηφίσει νόμο  που τους δίνει το δικαίωμα στα καμμένα να φυτεύουν και υβριδικά δενδρύλια, εντελώς άσχετα προς την χλωρίδα της Ελλάδος. Δενδρύλια που, τόσον αυτά όσο ο τρόπος φύτευσης τους, έχουν πατενταριστεί από  Εταιρείες -κολοσσούς, που φυσικά θα πληρώνονται για τις δύο αυτές πατέντες από τον πάμφτωχο πια ελληνικό λαό. Και θα τρώνε με χρυσές κουτάλες οι μιζοζήτουλες… τα  σκυφτά ως το χώμα στρατιωτάκια  της ΝΤΠ. Κι ας είναι και πρωθυπουργοί, γιατροί, μεγαλογαλονάδες  ή ό,τι άλλο, οι αξιοθρήνητοι! 

δ.  Σε ένα ακόμη ένα σκοτεινό σχέδιο αναφέρθηκε η κ. Πόπη Σουφλή με άρθρο της, αξιοποιώντας  σχόλιο που της εστάλη, με κείμενο  από το κίνημα ellas21, που έχει αφετηρία και πρόεδρο τον στρατιωτικό γιατρό, κ. Ζώη Μπέχλη. Στο κείμενο αυτό αναφέρθηκε ότι έχει ψηφιστεί  νόμος στην ΕΕ (πού αλλού εκτός από αυτήν τη μητρική  δαιμονοφωλιά;) που επιτρέπει στον κάθε ιδιώτη βιομήχανο να αγοράζει ένα δάσος! Και μάλιστα με δυνατότητα μεταπώλησης ή εισαγωγής στο χρηματιστήριο, αν αγοράσει μαζικά πολλά  δάση κάποια Εταιρεία που δηλώνει αυτήν τη δραστηριότητα.  

Και έτσι να  επιτρέπεται στον κάθε κάτοχο δάσους   να εκπέμπει τόσους ρύπους  όσους μπορεί αυτό το δάσος να καθαρίζει. Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλοι κεφαλαιοκράτες θα βάλουν χέρι και στο δημόσιο αγαθό των δασών και θα μπορούν να ρυπαίνουν ανενόχλητοι! Κορόιδο παγκόσμιε πολίτη, ανταλλάσσουν με ρύπους το οξυγόνο που σου προσφέρει αφιλοκερδώς το δάσος δίπλα σου. Αλλά από δαιμονικούς εγκεφάλους περιμένεις κάτι καλύτερο; 

ε. Με το κάψιμο των δασών χτυπάνε καίρια  τη διατροφική αλυσίδα της πατρίδος μας. Πώς θα μπορέσουν να ζήσουν οι κάτοικοι της Β. Εύβοιας σε έναν “κρανίου τόπο”, που μάλιστα με τις πρώτες δυνατές βροχές  θα αρχίσει να κατολισθαίνει; Χωρίς τα χωράφια, τα λιοστάσια και τ’ αμπελάκια τους, χωρίς τα “ζωντανά” τους, χωρίς το δάσος και τις μέλισσες να γονιμοποιούν τα  άνθη με τα ποδαράκια τους;  Ασφαλώς,  δε θα μπορέσουν!  

Και θα εγκαταλείψουν άρον-άρον τη γη τους καταφεύγοντας οικογενειακώς στα μεγάλα αστικά κέντρα, μήπως βρουν κάποια δουλειά για να  ζήσουν. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους δε φτάνει ότι χάθηκε αυτό το μεγάλο κομμάτι αγροτικής και δασικής παραγωγής το πρόσθετο κακό είναι ότι “ύστερα  δεν ήρθαν οι μέλισσες…”! Άρα πάρα πολλά φυτά στις γύρω περιοχές θα μείνουν αγονιμοποίητα. 

Συμπέρασμα: οι νεοταξίτες -εωσφοριστές  φτωχοποιούν αυτούς που θέλουν να φτωχοποιήσουν. Τις κοινωνικές διαστρωματώσεις που είναι κάτω από τους δικούς τους. Τους μικρομεσαίους και τους αγρότες. Αυτούς που η μικρή τους ιδιοκτησία στηρίζει την ελευθερία τους. 

Δ. Ο  αληθινός λόγος που η Νέα Τάξη θέλησε να μεταβληθεί σε “κρανίου τόπο” η Βόρεια Εύβοια. 

 Όλοι οι οικονομικοί λόγοι ωχριούν μπρος στον αληθινό λόγο που οι εδώ εκπρόσωποι της Νέας Τάξης άναψαν τις φωτιές  και τις άφησαν  να κάψουν τα πάντα. Και είπαμε, ο λόγος αυτός είναι ψυχονοητικός. Αναρωτήθηκα κάποια στιγμή γιατί έδιωχναν τον κόσμο από τις εστίες τους, δήθεν για να σώσουν τις ζωές τους!  Όλοι αυτοί οι σκληραγωγημένοι (ως γνήσιοι ξωμάχοι) κάτοικοι των χωριών παραμένοντας σε αυτά με λίγη βοήθεια από τους πυροσβέστες,  θα είχαν σώσει και τις ζωές τους και τις περιουσίες τους. Γιατί λοιπόν τους έδιωχναν; 

Ψάχνοντας -ψάχνοντας, νοητικά εννοείται, σε μια “φλασιά” όπως το λένε σήμερα, είδα το αληθινό  τους κίνητρο , που ήταν ένα “μήνυμα”. Ναι, ένα “εσωτερικό” μήνυμα! Μια ψυχονοητική εγγραφή! Διότι, ως γνωστόν, εμείς οι Έλληνες, μέχρι να μας εξαφανίσει η Νέα  Τάξη κατά το πάγιο σχέδιο της,  (αλλά ο Χριστός έχει αστραπιαίο και αντίθετο σχέδιο!), είμαστε μονίμως το πιλοτικό  πειραματόζωο με επόμενο στόχο της ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

Τέτοιου είδους μηνύματα, μέσα από τρομακτικές  καταστάσεις και μεγάλο πόνο χαράσσονται ανεξίτηλα στην ψυχονοητική υπόσταση του ανθρώπου. Το μήνυμα που θέλησαν να εγγράψουν μέσα μας έχει να κάνει με την αξία της μικρής ιδιοκτησίας του Έλληνα από την οποία προσπορίζεται τα προς το ζην. Και ήταν αυτό: “Μη σας νοιάζει που χάσατε την περιουσία σας, αυτή είναι κάτι πολύ δευτερεύον. Αρκεί που δε χάθηκαν  ανθρώπινες ζωές -οι ζωές σας!”. Το εξέφρασαν έτσι ολοκάθαρα, εξ’ άλλου.  

Έβαλαν, όπως γίνεται εκ των πραγμάτων ολοφάνερο, σε ζυγαριά μέσα στην ψυχή των Ελλήνων το δίπτυχο “περιουσία – ζωή” και προσπάθησαν να επικρατήσει το δεύτερο και να εκμηδενιστεί το πρώτο. Αυτό είναι το ύπουλο μήνυμα,  θα δούμε γιατί είναι ύπουλο, που θέλησε  να εγγραφεί μέσα στους Έλληνες η ηγεσία  της  Νέας τάξης. Είχε προηγηθεί ένα άλλο πολύ πιο σοβαρό “ζύγισμα”, το θεμέλιο όλων των άλλων επιλογών (ζυγισμάτων)  ενώπιον των οποίων ίσως  μας θέσουν, συν τω χρόνω, “οι γνωστοί” εχθροί μας. 

Έβαλαν  πρώτιστα σε “καλοστημένη” ζυγαριά ένα άλλο ψυχονοητικό  δίπτυχο.  Την πίστη στην υπερβατική δύναμη του Χριστού και των Αγίων Του από τη μια πλευρά και το φόβο για  τη βιολογική, πρόσκαιρη, ψευδαισθησιακή, ωσεί άνθος του αγρού ούτως εξανθούσα,  ζωούλα μας από την άλλη. Και η ζυγαριά έγειρε “κατά κράτος”, με δύναμη, προς το δεύτερο τάσι. Σε  αυτήν τη ζυγαριά είχαν κεντρικό άξονα στήριξης τους νεοταξικούς αρχιερείς και τους πλήρως υποταγμένους σε αυτούς   ιερείς. Και πέτυχαν σχεδόν απολύτως αυτό που ήθελε  νεοταξική παγκόσμια ηγετική κλίκα .  

Γέμισαν οι ναοί με φιμωτρομένους “πιστούς”, λαϊκούς και κληρικούς, γέμισαν με αντισηπτικά και μυρωδιά νοσοκομείου. Εκεί που η προσευχή αναβλύζει ως θυμίαμα όταν βγαίνει μέσα από την καρδιά, εκεί που τα λείψανα των Αγίων ευωδιάζουν οσμήν ευωδίας πνευματικής και συχνά φυσικής, εκεί όπου γίνεται επίκλησης της Ύψιστης Δύναμης, του Αγίου Πνεύματος και του Τριαδικού Θεού, εκεί όπου  Άγγελοι συλλειτουργούν και φρίττουν με το μέγα μυστήριο της μετουσιώσεως υλικών δώρων σε υπερβατικές Χριστικές Ενέργειες, Πανάγιο σώμα και αίμα,   εκεί τα “μαγάρισαν”  όλα  άθλιοι αρχιερείς,  αποστάτες από την εις Χριστόν πίστη.   

Πίστεψαν, λέει, στην επιστήμη! Αλλά απομωραίνει Κύριος τις ήδη μωρανθείσες ψυχές! Να  δούμε πού θα βρεθούν όλοι αυτοί οι νεοταξίτες αρχιερείς και ιερείς   όταν η “επιστήμη” της Νέας  Τάξης και η ίδια η Νέα Τάξη δείξουν ολοκληρωτικά το φριχτό πρόσωπο τους. Ωστόσο, προσωρινά, πέτυχαν το στόχο της Νέας Τάξης  που ήταν και δικός τους, ως  πλήρως ενταγμένων σε αυτήν  και μάλιστα υποταγμένων στα κελεύσματα του  αρχιεωσφοριστή Πάπα που μεθοδικά εγκαθιστά την πανθρησκεία στη Γη: πάγωσε η πίστη των πολλών.   

Άρχισαν από αυτήν τη ζυγαριά, γιατί όταν υποχωρεί η πίστη στο Θεό, το ακλόνητο θεμέλιο του ανθρώπου που τον στηρίζει σε κάθε κατάσταση, τότε αυτός γίνεται “φτερό στον άνεμο”. Και του παίρνεις ο,τι άλλο θέλεις χωρίς αντίσταση, ακόμα και την ψυχή του!  

Αλλά έρχομαι να πιστέψω ότι το πρώτο-πρώτο “τους” βήμα ήταν η τραγωδία στο Μάτι. Εκεί, στη θέα  των τόσων καρβουνιασμένων σωμάτων, ο ελληνικός λαός υπέστη το κατάλληλο “σοκ και δέος”, ώστε να υπερτονιστεί μέσα  του η αξία της ανθρώπινης ζωής. Όμως της βιολογικής ζωής, χωρίς καμία αναφορά από κανέναν τότε ότι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος είναι ένα πνευματικόσυνεπώς αιώνιο δημιούργημα. Ίσως όμως να ήταν και μια θυσία στο θεό τους τον Σατανά, για να επιτύχει αυτό το “μεγάλο” που ετοίμαζαν: αποδεκατισμό και μετάλλαξη του γενετικού κώδικα (DNA) της ανθρωπότητας και ταχεία υποδούλωση της με αφορμή μια στημένη πανδημία ενός ιού με ελάχιστη την πραγματική -και όχι την πλασματική!- θνησιμότητα. 

Χρειαζόταν στους εωσφοριστές να υπερτονιστεί μέσα στη συνείδηση μας η “αξία” της βιολογικής μας ύπαρξης, για να εκμεταλλευτούν αυτήν την “υπεραξία”, όταν στη ζυγαριά θα έθεταν  το δίπτυχο  πίστη  vs βιολογική  υπόσταση  του  ανθρώπου! Και τότε, πάνω σε αυτήν την ζυγαριά, “πάγωσαν” την πίστη στο Θεό. Αλλά και την πίστη στην πνευματική υπόσταση του ανθρώπου την τόσο πιο σημαντική από την υλική, που την είχαν ήδη  εξασθενίσει διαφοροτρόπως, με κορύφωση το ψυχονοητικό σφράγισμα μας από  την τραγωδία στο Μάτι. 

Όμως, όταν παγώνει η πίστη και δε φλέγεται αυτήν  η καρδιά, τότε  παγώνει και η αγάπη. Πετρώνει η πίστη, πετρώνει και η αγάπη. Και τα κοινωνικά αποτελέσματα της έλλειψης πίστης και αγάπης τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά. Κάτι χειρότερο από ζούγκλα η κοινωνία μας, ειδικά οι “ηγετικές” της ομάδες, γιατί τα ζώα της ζούγκλας,  ακόμα και τα σαρκοφάγα, είναι πιο αγνά και απλά υπακούν στους ενστικτώδεις κανόνες του είδους τους.  

Τυχαία Εκείνος είπε:  “…πλην ο υιός του ανθρώπου ελθών, άρα ευρήσει την πίστην επί της γης;”;  Όχι δεν το είπε τυχαία. Γνώριζε ότι όταν  ξανάρθει, η φλογερή πίστη/αγάπη προς το Θεό  και η εξ αυτής  ανιδιοτελής αγάπη προς τον συνάνθρωπο, θα έχει σπανίσει. Την τσάκισαν οι “ποιμένες” των εσχάτων καιρών, που γνωρίζουμε σχεδόν όλοι πώς τους έχει χαρακτηρίσει ο Κύριος. 

Τούτοι οι σύγχρονοι Άννο-Καϊάφες σταύρωσαν, ή μάλλον θέλουν να  σταυρώσουν και πάλι τον Κύριο μας, με το να  αποκόψουν το ποίμνιο από τον προαιώνιο Ποιμένα του και να Τον αφήσουν χωρίς ποίμνιο επί της Γης. Ει δυνατόν  άπαντες Εωσφοριστές, αληθινός Χριστιανός κανένας!  

Μα ο Χριστός δεν ξανασταυρώνεται. Τώρα, αόρατα και υπερβατικά, απλά διαχωρίζει την ήρα από το σιτάρι. Ή πιο σωστό είναι να πούμε ότι δημιουργεί εκείνες τις συνθήκες όπου όλες οι ψυχές επιλέγουν: με το Χριστό ή εναντίον Του, ήρα ή σιτάρι, από τα δεξιά Του ή από  τα αριστερά Του ώστε,  όταν απομακρύνει τους εξ’ αριστερών Του  προς πυρ το εξώτερον,  να μην μπορούν  να Του προσάψουν ότι αυθαιρετεί εναντίον τους!  Ελευθέρως και αυτεξουσίως επέλεξαν ό,τι επέλεξαν.  

Το πρόσφατο “εσωτερικό μήνυμα” που προσπάθησαν να εμφυτεύσουν μέσα στην ψυχή του λαού ότι “δεν  έγινε και τίποτα που έχασα την περιουσία μου, τα προς το ζην της οικογένειας μου, αρκεί που έσωσα τη ζωή μου” δεν στέριωσε αυτή τη φορά, επειδή δεν υπήρχε θεσμός ανάλογος με την ιεραρχία της Εκκλησίας να το στηρίξει και  γιατί το παιχνίδι “στήθηκε” πολύ χοντροκομμένα.  

Και γιατί, άραγε, θέλησαν να απαξιώσουν τη μικρή  περιουσία του,  μέσα στην ψυχονοητική  σφαίρα  του Έλληνα; Μα για να μην αντιδράσει όταν θα του την πάρουν, προφανώς στήνοντας και πάλι συνθήκες κινδύνου της  ζωής του, (από εξωγήινους, παγκόσμια πείνα ή δεν ξέρω τι άλλο).  

Συμπερασματικά: οι φωτιές εξυπηρετούσαν  ψυχονοητικά το σχέδιο της Ατζέντας 30 και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, που η ΝΤ επιδιώκει  να έχουν ολοκληρωθεί ως το 2030.  

Τουτέστιν  με ταχύτητες που κόβουν την ανάσα στο μέσο πολίτη , ως το 2030,   οι εναπομείναντες άνθρωποι, μετά τους διαδοχικούς εμβολιασμούς για  την Covid-19 ή άλλη “εξαπολυθείσα” ασθένεια, θα πρέπει να μην έχουν στην τσέπη τους  χρήματα παρά μόνον έναν λογαριασμό Τράπεζας , στον οποίο θα έχουν πρόσβαση μέσω ενός τσιπ εμφυτευμένου στο χέρι τους, να μην έχουν ιδιοκτησία, να μην έχουν καμία αυτεξουσιότητα. ^ να  είναι γενετικά μεταλλαγμένοι  (μεταάνθρωποι συνδεδεμένοι με ηλεκτρονική νοημοσύνη,  ρομποτοποιημένα “ζωή-φια”), ιδιοκτησία  της Εταιρείας που τους τροποποίησε γενετικά (ακούσατε  ότι οι εμβολιασμένοι πχ. με εμβόλιο Pfizer είναι ιδιοκτησία της Pfizer; Μπορεί και να τους “διεκδικήσει”  κάποια στιγμή αλλά όχι ακόμα, αυτοί που θα επιβιώσουν θα είναι τα  κελεπούρια της!) που ίσως θα μπορεί και να τους μεταπωλήσει. Όλα να τα περιμένετε από Δαίμονες. 

Ο επί πλέον  λόγος,  που απέτυχε  να “φυτευτεί” στην ψυχή του το μήνυμα,  είναι ότι για τον  Έλληνα, πώς να το κάνουμε,  το λιοσταστάκι, το αμπελάκι, το χωραφάκι, το σπιτάκι του (μικρής κλίμακας ιδιοκτησίες!) αποτελούν σταθερή αξία   γι’ αυτόν και τα “πονάει”.   Τα πονάει επειδή κατανοεί ότι όχι μόνον του χαρίζουν τα προς το ζην, με το δικό του  βέβαια  μόχθο, αλλά είναι το στήριγμα της ελευθερίας του από κάθε κερατά πολιτικό”, -όπως ακριβώς το εκφράζουν οι απλοί, λαϊκοί άνθρωποι.  Αυτόν τον πολιτικό που  επιβουλεύεται  την ελευθερία του πολίτη και τον  παραδίδει δέσμιο  στην ατζέντα της ΝΤ. Αλλά  κατανοεί ο Έλληνας μικροϊδιοκτήτης, ίσως ενστικτωδώς, ότι το “έχειν” του είναι και  στήριγμα του ελεύθερου, και γι’ αυτό αξιοπρεπούς, μέλλοντος των παιδιών του. 

Ως αποτέλεσμα της αποτυχίας, μετά τις φωτιές ήρθε η θύελλα. Η κοινωνική θύελλα. Και προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις όλο το εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα, το ανελέητο για τους Έλληνες τάγμα  της ΝΤ, να διασωθεί πολιτικά και να κρατήσει τους θώκους της εξουσίας για λογαριασμό των πατρόνων του. Ενώπιον της γενικής κατακραυγής  και του κινδύνου της οριστικής απόρριψης τους από το  λαό,  βλέπουμε τους πανάθλιους να συσπειρώνονται όλοι μαζί, μια σφιγμένη γροθιά εναντίον μας! 

Αν και αυτή τη φορά  νικήσουν στις επερχόμενες εκλογές, ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και ας το διαλαλήσουμε παντού, δε θα υπάρχει οδός επιστροφής  της Ελλάδος  στη λευτεριά και τη δημοκρατία, ίσως ούτε καν στην ίδια την  ύπαρξη της. Εμείς, οι πιο ενήμεροι, οι πιο αφυπνισμένοι, ας αναλάβουμε “τον υπέρ πάντων εκλογικό αγώνα”, ώστε να μην επιτρέψουμε στα πιόνια των  εωσφοριστών να μας νικήσουν μια ακόμα  και φαρμακερή  φορά.  

Δυνάμεις πολιτικές και “φωνές” καθαρά και γνήσια πατριωτικές, ευτυχώς έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν. Όλοι μαζί τους, αφού πρώτα απαιτήσουμε να ενωθούν,  ώστε να μη χαθούν ως άχρηστα αποκόμματα του 3- 4%  ακόμα και του 10% μέσα στη Βουλή, που τοιουτοτρόπως θα κυριαρχηθεί  και πάλι από τους υπηρέτες  της ΝΤ. Η νίκη, ως κατάκτηση της εξουσίας, αυτή τη φορά στις εκλογές πρέπει να είναι  των ΕΛΛΗΝΩΝ! 

Αν δουλέψουμε ακούραστα ώστε να αφυπνίσουμε τους απλούς, λαϊκούς ανθρώπους, που ίσως ακόμα κοιμούνται κι ονειρεύονται ότι θα τους σώσει η ΝΔ, ο Σύριζα, ο Κασιδιάρης  ή μια οικουμενική, η  ΝΙΚΗ θα έρθει. Πάντα με τη βοήθεια του Θεού και την επίκληση της.  

Η εξουσία και πάλι στα χέρια Ελλήνων  200 χρόνια μετά την επανάσταση του 1821 θα είναι ο καλύτερος εορτασμός και το καλύτερο μνημόσυνο στους ανεπανάληπτους εκείνους προγόνους μας, που “ξυπόλητοι” θεμελίωσαν την ελευθερία όλων ημών των μεταγενεστέρων -αλλά επί 60 χρόνια ιδιοτελών,  νωθρών και καλοπερασάκηδων – ΕΛΛΗΝΩΝ! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου   14-16  Αυγούστου 2021 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr