ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ήδη αρχίσει !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 4 Ιούν 2021 - 12:35

Σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα… !

Πρόλογος.

Ναι “κύριοι” νεοταξίτες,  σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα “την πέφτετε” στην ανθρωπότητα ολόκληρη, στην κάθε ψυχή που ζει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη και δεν έχει προσχωρήσει στη δαιμονική κάστα σας.  

Δεν ορρωδείτε προ ουδενός τερατουργήματος, προ ουδενός εγκλήματος, προ ουδενός  δράματος.  Περιφρονείτε την κοινή λογική, περιφρονείτε την Αλήθεια, περιφρονείτε τον ανθρώπινο πόνο. Με απύθμενο κυνισμό, χωρίς κανένα συναίσθημα, φτύνετε κάθε ανθρώπινη Αξία και Αρετή, χλευάζετε κάθε  άποψη αντίθετη προς την κατασκότεινη δική σας. Το σκοτάδι μέσα σας και γύρω σας, που το απλώνετε σαν μαύρη πλερέζα πάνω  σε όλη την ανθρωπότητα, είναι τόσο πηχτό που κόβεται με το μαχαίρι.  

Τα πάντα Ανώνυμες Εταιρείες, Α.Ε. και με αριθμό μητρώου!

Καταστήσατε εμπορική “Ανώνυμη Εταιρεία” προσωπικών συμφερόντων σας την Δικαιοσύνη, την Επιστήμη  και δη την ιατρική επιστήμη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις  Ασφαλείας, τη Δημόσια Διοίκηση, τη Βουλή και, το χειρότερο όλων, την “Ορθόδοξη” Εκκλησία της Ελλάδος, σχεδόν το σύνολο του ανώτερου και κατώτερου κλήρου και πλήθος πιστού(;) λαού, που αυτή τη στιγμή δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται.  

Τολμήσατε ακόμα και να βεβηλώσετε ένα μέγιστο επίτευγμα του ανθρωπίνου Πνεύματος και ψυχής, τον Παρθενώνα με ένα εκτρωματικό τσιμεντάρισμα που πληγώνει τη ματιά κάθε υγιούς ψυχικά ανθρώπου.^ με ένα “ανθρώπινο τίποτα” για ασπίδα σας. 

Μισείτε θανάσιμα τον άνθρωπο και κατά κορύφωση εκείνους που γνωρίζουν καλά ότι ότι ο Δημιουργός τους τούς χάρισε ένα μέγιστο δώρο, την Ελευθερία.^ το αυτεξούσιο τους και το διεκδικούν με κάθε θυσία. Μεταλλάξατε  σιγά και μεθοδικά ένα μέγα πλήθος ανθρώπων σε σκυφτά και φιμωμένα “ζωύφια”, ανίκανα να σκεφτούν, ανίκανα να δράσουν ως αυτεξούσια όντα. Όντα που μόνη  έγνοια  έχουν την  “ευχάριστη” επιβίωση  και λίγα πάρα πάνω χρόνια στην, άνευ ουσίας, νοήματος  και  πνευματικού στόχου, ζωή τους. 

Και όλα αυτά με ένα ρυθμό όλο και πιο ξέφρενο όλο και πιο τρελό που κόβει την ανάσα σε κάθε ταλαιπωρημένο πολίτη, που μπορεί ακόμα να σκέφτεται. Και αισθάνεται την διακυβέρνηση σας και εσάς σαν ένα τρελό φορτηγό, με τα φρένα σπασμένα, να ορμάει κατ’ επάνω του να τον λιώσει, να τον διαλύσει. Ένα τρελό φορτηγό που  τρέχει τυφλά προς το χάος, προς την άβυσσο. 

Γιατί εσείς  τελικά οι ηττημένοι

Εσείς  όλοι οι νεοταξίτες  είστε εντελώς τυφλοί και μωροί (με την αρχαία έννοια της λέξης) και δεν διακρίνετε  πώς, ό,τι και να κάνετε, εσείς στο τέλος θα είστε οι ηττημένοι. Εσείς θα κατοικήσετε στην άβυσσο που ετοιμάζετε για την ανθρωπότητα. Επειδή,  αν μεν την υποτάξετε,  θα σας ξεράσει και θα σας καταστρέψει η ίδια η  Νοημοσύνη της Γης, εφ’ όσον κατανοεί άριστα αυτό που είστε: το βδέλυγμα της ψυχικής και πνευματικής ερημώσεως.  

Και δε θα σας ανεχθεί, αλλά θα υπακούσει στην Ανώτερη Νοημοσύνη του Δημιουργού της που την καθοδηγεί και θα σας ξεράσει στην άβυσσο.^ στο χώρο που οι πρόγονοι μας ονόμαζαν Τάρταρα και ο Χριστός Ιησούς , ο Κύριος και Θεός πολλών εξ ημών, “Πυρ εξώτερον, ητοιμασμένον τω διαβόλω και τοις αγγέλοις αυτού”. 

Κι αν δεν  υποτάξετε την ανθρωπότητα, πάλι η ίδια μοίρα σας περιμένει. Οι δυνατές πνευματικά ανθρώπινες υπάρξεις που συνασπιζόμενες θα σας νικήσουν, δε θα επιτρέψουν ούτε έναν από σας να μείνει ανάμεσα τους. Επειδή και ένας να μείνει, αμέσως θα δημιουργήσει σφηκοφωλιά κακού γύρω του. Πού θα σας στείλουν δεν ξέρω. Ίσως για παραθέριση  σ’ εξωτικά νησιά. 

Ασφαλώς έχετε επίγνωση όλων αυτών, παρ’ όλο  που δε  θέλετε να δείτε την   ήττα που έρχεται, το γκρεμοτσάκισμα του τρελού φορτηγού.   Συνεπώς γνωρίζετε καλά ότι αυτή είναι η τελευταία σας μάχη εναντίον της ανθρωπότητας και τα δίνετε όλα, ακόμα και τα ρέστα σας! 

Μετά το, πολύ καλά και από χρόνια σχεδιασμένο από σας, ξέσπασμα του κορωνοϊού, αποκαλύψατε το δαιμονικό σας πρόσωπο, αφαιρώντας  όλοι τα προσωπεία των υπηρετών της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας, της Επιστήμης και του Χριστού.  Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.  Εσείς, η νεοταξική ηγεσία και εσείς που είστε οι ιδιωτικές τους “Ανώνυμες  Εταιρείες” καταχωρημένες  στα Παγκόσμια Εταιρικά Αρχεία που φυλάσσονται στο  Βατικανό,  όλοι μια συμπαγής ενότητα  είστε.  Αποφασίζετε αλλά  και ενεργείτε παγκοσμίως  εντελώς πανομοιότυπα,   υπό τις εντολές του ίδιου “αόρατου κέντρου”, της παγκόσμιας νεοταξικής ηγεσίας! 

Η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ήδη αρχίσει

Αφού, λοιπόν, σας έφυγαν όλα τα προσωπεία και  είδε σε βάθος  η υγιής ανθρωπότητα  με  τι  διαβόλων γεννήματα  έχει να αντιπαλέψει, τώρα δε σας παίρνει  παρά να τρέχετε αδιάκοπα χωρίς φώτα και χωρίς φρένα, με οδηγό, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι της ψυχής σας, τον γνωστό αρχηγό και “πατριό” σας. Έχετε σαφή επίγνωση ότι για να έχετε κάποια ελπίδα νίκης , πρέπει να προλάβετε πριν οργανωθεί η φωτεινή ανθρωπότητα. Αλλά δε θα προλάβετε, γιατί τη φωτεινή ανθρωπότητα θα την οργανώσει ο Χριστός, εν ριπή οφθαλμού και στον κατάλληλο χρόνο.  Ήδη συμβαίνει. Ήδη η αντίστροφη μέτρηση της συντριβής του τρελού φορτηγού σας έχει αρχίσει.  

Βρίσκεσθε ενώπιον ενός καταιγισμού αποκαλύψεων των πλέον υποχθόνιων και απόκρυφων πράξεων σας. Βρίσκεσθε ενώπιον μιας πολύ ισχυρής πιθανότητας να δικαιωθεί ο τ. Πρόεδρος των ΗΠΑ  Ντ. Τραμπ και να τοποθετηθεί στην προεδρία που του κλέψατε εν χορώ εσείς το βαθύ κράτος, η   νεοταξίτικη ηγετική ομάδα των ΗΠΑ και οι κάτω από σας στην καμπαλική πυραμίδα.  

Βρίσκεσθε ενώπιον ενός απίστευτου τσουνάμι παρενεργειών που φθάνουν ως την απώλεια της ζωής των εμβολιασμένων,  από τα κατ’ ευφημισμόν “εμβόλια” (στην ουσία  ενέσεις θανάτου και ελέγχου) που τόσο μοχθήσατε εσείς και τα πιόνια σας στα μμε να τα επιβάλετε με απόλυτη πλύση εγκεφάλου πολιτών επιρρεπών στο φόβο και τον τρόμο μπροστά στο θάνατο.  Και με διαχωρισμό της κοινωνίας σε κολασμένους (κολάζω=τιμωρώ) και ευνοημένους.  

Επί πλέον βρίσκεσθε ενώπιον ενός  απολύτου φιάσκου, της αποτυχίας δηλαδή  των εμβολίων να προστατέψουν τους ανθρώπους από τον κορωνοϊό.  Όχι μόνον δεν τους προστατεύουν, αλλά  διευκολύνουν τον ιό  να επιτύχει  όλο και πιο ισχυρές μεταλλάξεις, από τις οποίες κινδυνεύουν πολύ περισσότερο  αυτοί τούτοι οι εμβολιασμένοι. Και στη συνέχεια να μεταδώσουν τις μεταλλάξεις στους γύρω τους, ως κινητές  βόμβες κορωνοϊού  που τους καθιστά το “εμβόλιο”. 

Βρίσκεσθε ενώπιον μιας νέας δίκης Νυρεμβέργης , μπροστά στην οποία η παλιά θα μοιάζει με παιδική χαρά. Ο Γερμανός κορυφαίος δικηγόρος  R. Fullmich ακονίζει τα νομικά του μαχαίρια μαζί με 1000 περίπου συναδέλφους του, εικάζω απ’ όλον τον κόσμο. Και με 1000 κορυφαίους γιατρούς που ξεσκονίζουν τα παγκόσμια δεδομένα στο τι συνέβη με τον κορωνοϊό. Και το θέμα των “εμβολίων” δεν το έχουν πιάσει ακόμα. Σκεφθείτε να θέσουν και αυτήν  τη θανατηφόρα παγίδα  σας υπό εξέταση τι έχει να γίνει. Σαν θα σκάσουν συνολικά οι μακροπρόθεσμες συνέπειες των εμβολίων, δε θα υπάρχουν αρκετά λαγούμια να κρυφτείτε, γιατί πρόκειται για το επαχθέστερο  έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, σε όλη την ιστορία της. Αλλά οι  “αετοί” της νέας Νυρεμβέργης θα σας βρουν οπωσδήποτε.   

Γιατί επιλέχτηκε η Κίνα ως η εξέδρα που θα σταλεί η μπάλα των ευθυνών. 

Και ακριβώς τώρα τρομερές αποκαλύψεις (e-mails, κατάθεση στη Γερουσία, δημοσιεύσεις κ.α.) εκθέτουν ανελέητα τον διαβόητο πια “Μr” Faucci σε δημόσια θέα και οργή. Υπό την παγκόσμια πίεση θα  αναγκαστείτε να τον χρίσετε αποδιοπομπαίο τράγο μαζί με μερικούς άλλους που άξιοι Αμερικανοί τους εκθέτουν και αυτούς σε δημόσια θέα, όπως  τον Ντεμπρεγιέσους  τον ανεκδιήγητο πρόεδρο του Π.Ο.Υ., τον Γκέιτς, τον Μπέζος, τον Ζούγκερμπεργκ όλα αυτά τα μπουμπούκια της παγκόσμιας καμπάλ. Ωστόσο, ο Faucci ήταν ο ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας όλης της μυστικής “συμφωνίας” του κ/ού. Οπότε ολόκληρη αυτή η “ενορχήστρωση”  θα καταπέσει και θα βρεθείτε, όπως ο βασιλιάς του παραμυθιού, γυμνοί ενώπιον της ανθρωπότητας. 

Τα πράγματα έχουν εξαιρετικά σκουρήνει για σας και αναζητάτε επειγόντως τρόπο να στείλετε την μπάλα των ευθυνών  σε κάποια από τις εξέδρες  του γηπέδου σας. Επιλέξατε την Κίνα γι’ αυτό το ρόλο και ο  Πρόεδρος/βιτρίνα Μπάιντεν διέταξε, λέει, την CIA να ερευνήσει αν ο κ/ός κατασκευάστηκε  στο ιολογικό εργαστήριο της Γιουχάν, λες και δεν το ξέρει! Διαλέξατε αυτόν το δρόμο, γιατί ξέρετε πως η Κίνα, ό,τι και να αποκαλυφθεί από άλλους όχι βέβαια από σας, δεν είναι δυνατόν να χτυπηθεί προς τιμωρία της καθόλου εύκολα.  

Να της ρίξουμε πυρηνικά είπε κάποιος ανόητος ή “βαλτός” Αμερικανός γερουσιαστής.  Με άλλα λόγια να γίνει πυρηνικό παρανάλωμα όλος ο πλανήτης, κάτι που κανείς δε θα το αποτολμήσει.  Η καλύτερη τιμωρία για την Κίνα θα είναι ένα παγκόσμιο εμπάργκο στα προϊόντα της, με πρωτοβουλία των ίδιων των λαών. Αυτό θα της ανακόψει και τη φιλοδοξία για παγκόσμια κυριαρχία προς την οποία τρέχει ολοταχώς, πλήρως συντονισμένη με τη νέα “τάξη”. Και τρέμε ανθρωπότητα, γιατί θα πρόκειται για την πιο απάνθρωπη δικτατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Με το εμπάργκο η Κίνα θα αναδιπλωθεί στον εαυτό της ώστε απλά να επιβιώσει. 

Οι τραγικές συνέπειες των “εμβολίων”

Όταν σκέφτομαι πόσα παραμορφωμένα παιδιά θα γεννηθούν, πόσες γυναίκες και άνδρες θα μείνουν στείρες/οι, πόσα νέα παιδιά θα εμφανίσουν σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια, δηλαδή τη νόσο Prion (εδώ) και θα έχουν οι γονείς, αν ζουν, να υποφέρουν το μαρτύριο  παιδιού ή παιδιών τους με άνοια.^ πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν από θρομβώσεις ή αιμορραγίες, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κατά τον μεγάλο άνθρωπο και γιατρό Sucharit Bhakdi*, που τον άκουσα να λέει ότι όταν το σώμα εξαντλήσει τη δυνατότητα για θρόμβους, (δεν υπάρχει άλλο αίμα  εκτός θρόμβων), τότε αρχίζει να  αιμορραγεί ακόμα και στο δέρμα.^  πόσοι από αυτοάνοσα και σκληρύνσεις κατά πλάκας και παραλύσεις μυών, που  θα εμφανιστούν στην πορεία του χρόνου.^ και πόσοι  εμβολιασμένοι θα είναι τα άμεσα θύματα ενός  επόμενο κύματος κ/ού, κυριολεκτικά φρίττω. Φρίττω και προσεύχομαι για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Άλλα το πώς βλέπω να  έφτασε εδώ, θα  το  εκφράσω μιαν άλλη φορά. 

Τώρα θέλετε να βάλετε το βέβηλο, σατανικό σας χέρι και στα παιδιά. Ώστε να δημιουργηθεί δημογραφικό χάσμα στην ανθρωπότητα και αυτή να απομειωθεί κατά μυριάδες. Όμως, αν το τολμήσετε, απλά θα επισπεύσετε το τέλος σας. Με τους πρώτους εμβολιασμούς θα επέμβει Εκείνος που είπε : “Άφετε τα παιδία έρχεσθαι προς με,  αυτών γαρ εστίν η βασιλεία των Ουρανών”.  Θα τολμήσετε να επιτεθείτε στους κατοίκους της βασιλείας Του;  Σαν πολύ δεν πιστέψατε στη δύναμη του “πατριού” σας; 

Αλλά ακριβώς επειδή πιστεύετε πολύ στη δύναμη του και των επί Γης ηγετών σας γι’ αυτό και ορμάτε εναντίον μας σαν τρελό φορτηγό. Σας ζώνουν από παντού τα σημάδια της ήττας σας, αλλά εσείς εκεί… ακάθεκτοι  προς τους στόχους σας: τον αποπληθυσμό (depopulation), την ατζέντα 30, το Great Reset, την μεγάλη επανεκκίνηση προς την απόλυτη υποδούλωση κάθε ανθρώπινης ύπαρξης -έτσι νομίζετε! Θέλετε να το παίξετε επί  Γης “θεοί”, αντί του Θεού!  

Ο Συμπαντικός  Νόμος βάση του οποίου η Θεία Δικαιοσύνη θα σας καταδικάσει.

Ο Θεός θα γέλαγε με τις μωροφιλοδοξίες σας, αν εσείς δε σπέρνατε  τόσο πόνο και τόσες συμφορές στα παιδιά Του της Γης, στραγγίζοντας κάθε ικμάδα τους, σωματική, ψυχική, πνευματική.   Γι’ αυτό  η Δικαιοσύνη Του και οι νόμοι της Κοσμικής Τάξης  της Δημιουργίας Του, σας προορίζουν για κατοίκους της αβύσσου. Δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Ελευθέρους Εκείνος σας έπλασε και αυτοβούλως κάνατε  τις επιλογές σας. Αυτού που επιλέξατε, αυτού  τα επίχειρα και θα λάβετε.    

Άγνοια δε και παρακοή Συμπαντικού νόμου πασίγνωστου δεν συγχωρείται από τους Φύλακες του Σύμπαντος. Να σας τον θυμίσω… πρώτα  όπως τον διατυπώνει ο λαός: “κάμεις-λάβεις, κοιλιά  μη σε πονέσει”! Και όπως εκφράζεται στον Αποστολικό λόγο :  

 ὃ γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος, τοῦτο καὶ θερίσει”! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,    2 και 3 Ιουνίου 2021 

 

*  Σας συνιστώ να ακούσετε τη σχετική   συνέντευξη του μεγάλου αυτού γιατρού, που μιλάει με τόση γλυκύτητα, αλλά και με τόση δύναμη ενάντια στα εμβόλια. Είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και είναι εδώ: 

https://uploads1.newtube.app/fake_pandemic/PGKwsd8  

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr