ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Χωρίς τη μεταφυσική παράμετρο καμία από τις έκλογες (εκτός λογικής) πολιτικές πράξεις δεν ερμηνεύεται πλήρως. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. - 10 Μαρ 2021 - 21:46

Πολύ συχνά αξιόλογοι άνθρωποι με δημόσιο λόγο προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα όσα έκ-λογα συμβαίνουν στην πατρίδα μας  με όρους και συνιστώσες από τις οποίες λείπει η μεταφυσική παράμετρος. 

Και για να κάνουμε το θέμα πιο χειροπιαστό ας πάρουμε για παράδειγμα το τι συμβαίνει με τον  πρωταθλητή  της παράνοιας, τον κ. Μητσοτάκη.  Ακούμε ή διαβάζουμε εξαιρετικές τοποθετήσεις  ότι τα  εκτός λογικής ανθελληνικά “έργα” του τα πράττει, διότι: 

α.  είναι υποτακτικός της γερμανικής καγκελαρίας και εκτελεί κατά γράμμα τις επιθυμίες και τα σχέδια της 

β. είναι εβραϊκής καταγωγής και υπηρετεί τα συμφέροντα της φυλής του ενάντια στα ελληνικά 

γ’. είναι πολύ φιλοχρήματος  και τεράστια “μαύρα”ποσά περνάνε σε “ειδικούς” λογαριασμούς από τον Σόρος, από τις ΜΚΟ στις οποίες συμμετέχουν ή διοικούν συγγενικά ή προστατευόμενα πρόσωπα , από διαπλοκή με ισχυρούς οικονομικά Έλληνες και άλλα “από”, που δεν είναι γνωστά 

γ”. επί πλέον, η εποχιακή γρίπη covid-19 (τίποτα περισσότερο, το “περισσότερο” μεθοδεύτηκε εγκληματικά και αυτό δε θα αργήσει να αποδειχτεί στα ελληνικά και διεθνή δικαστήρια) αποφέρει τεράστια κέρδη από τις (περίπου “νομιμοποιημένες”) προμήθειες επί του συνολικού κόστους των εμβολίων. Άρα όσα εξόχως σχιζοφρενικά γίνονται στο θέμα αυτό είναι όλα  προς εκφοβισμό των Ελλήνων ώστε να εμβολιάζονται  

δ. είναι εξ’ οικογενειακής παραδόσεως προδότης. Ο κ. Σπύρος Χατζάρας προφορικά και γραπτά τού έχει μόνιμα  προσδώσει το επίθετο -δίκην επωνύμου- ο Εφιαλτάκης, ως γιου του μεγάλου Εφιάλτη των κυριαρχικών δικαίων των Ελλήνων 

ε.  είναι, φύσει “και θέσει” αυτή τη στιγμή, αρχηγός της 5ης φάλαγγας που κινείται ύπουλα, αλλά πολύ δραστήρια και εσπευσμένα  εναντίον των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος και των Ελλήνων. Έτσι χαρακτήρισε η νομικός  κ. Ειρήνη Μαρούπα αυτόν και την κουστωδία του σε πρόσφατη συνέντευξη της προς τον κ. Μάκη Βραχιολίδη.  

στ.  ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης τον χαρακτήρισε  στις τελευταίες εμφανίσεις του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ο κ. Νίκος  Αντωνιάδης.  Επειδή ο κ. Αντωνιάδης είναι ένας πολύ έμπειρος δικηγόρος, έχει πλήρη επίγνωση του κινδύνου που διατρέχει αν δεν κατέχει αδιάσειστα στοιχεία για τη φοβερή κατηγορία που εκστομίζει εναντίον του πρωθυπουργού.  Συνεπώς είναι σαφές ότι έχει. Ωστόσο και αυτός και η κ. Μαρούπα δεν υπεισέρχονται  σε ερμηνεία τού γιατί  είναι  αρχηγός  εγκληματικής συμμορίας και πεμτοφαλαγγίτης. 

ζ. Τέλος, κυκλοφορούν  και  ηπιότερες ερμηνείες των έκλογων πεπραγμένων του πρωθυπουργού. Σημειωτέον δε ότι, πλην της ρήξης  με την ανθρώπινη λογική, αυτά έρχονται  σε κάθετη κόντρα με το ίδιο το πολιτικό του συμφέρον, άρα μέλλον. Παράνοια στο τετράγωνο δηλαδή. 

Αυτές οι ήπιες τοποθετήσεις περιλαμβάνουν και άλλα “διότι”, όπως: κάνει  λάθη, δεν έχει πείρα και γνώσεις, είναι ανίκανος και ψυχασθενής,  όσοι τον περιβάλλουν  είναι  κάτω του μέσου όρου μετριότητες ή συγγενικά του πρόσωπα,  έχει φιλότουρκους συμβούλους  από το ΕΛΑΜΕΠ και παρασύρεται  από αυτούς! Ωστόσο,  ποιος διάλεξε τους  τουρκόφιλους Ελιαμεπίτες -και όχι μόνον-  για συμβούλους και ποιος τους κρατάει ακόμα, παρά τη γενική κατακραυγή; 

Όμως όλοι, όποια εκ των άνω ερμηνειών κι αν εκφράζουν,  τα  παρανοϊκά του πεπραγμένα  τα φορτώνουν (αστόχαστα, αλλά  είμαι βέβαιη όχι εσκεμμένα)  στον ελληνικό λαό, σε εμάς όλους, χρησιμοποιώντας α’ πληθυντικό πρόσωπο στις εκφράσεις τους. Λένε π.χ. “Ήταν λάθος που δεν ανακηρύξαμε ως τώρα την ελληνική ΑΟΖ”.  “Δεν υπερασπίσαμε την Κύπρο, ως νόμιμη προστάτιδα δύναμη, αλλά αντίθετα την πιέσαμε ακόμα και να υποχωρήσει στο veto που προγραμμάτιζε να ασκήσει στις κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία, ώστε να πετύχει κυρώσεις και εναντίον της Άγκυρας”. 

Όσοι εκφράζεστε  έτσι ίσως δε γνωρίζετε ποιες εγγραφές χαράζετε μέσα στο υποσυνείδητο του ελληνικού λαού  ενώ είναι σίγουρο, από τη κριτική που ασκείτε, ότι είστε καλοπροαίρετοι. Ο ελληνικός λαός πρέπει άμεσα να διαχωρίσει τη δική του διαχρονική  πολιτική οντότητα και βούληση από τα πεπραγμένα των κυβερνώντων. Και  το πρώτο πληθυντικό πρόσωπο τον εμποδίζει  τα μάλα να το επιτύχει. 

Όταν αναφέρεσθε ότι εμείς, συλλογικά ο ελληνικός λαός, πράξαμε λάθη ή, ορθότερα, ολοφάνερες προδοσίες εναντίον της Ελλάδος, σας παρακαλώ θερμά να εξαιρείτε εμένα, π.χ. “Δεν υπερασπίσαμε την Κύπρο πλην της Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, η οποία δε μετέχει στις πολιτικές αποφάσεις”!!! Μα τι λέω;  Τότε θα πρέπει να εξαιρέσετε και όλον τον ελληνικό λαό, γιατί κανένας “εκ του λαού” δε μετέχει στις πολιτικές αποφάσεις. Εσείς, όμως,  του χαράζεται στο υποσυνείδητο ευθύνες πράξεων, όχι ψήφου, που δεν έχει.  Και το πώς υφαρπάζεται η ψήφος του από το 1844 ως τώρα, όλο και πιο ασύστολα, είναι  θέμα που  δεν αφορά το παρόν άρθρο. 

Πρέπει να γίνει διάφανο στον ελληνικό λαό ως τα τρίσβαθα του ότι το  πολιτικό σύστημα είναι “ιδιόκτητο” και αυτός δεν έχει καμία  κυριαρχία σε αυτό.  Την κυριότητα και την  “επικαρπία” του την κατέχουν οι πολιτικές κομματο-φατρίες και μόνον. Κουράστηκε ο κ. Γιώργος Κοντογιώργης να προσπαθεί να μας ανοίξει τα μάτια ότι το πολιτικό σύστημα που μας κατατρέχει δεν είναι δημοκρατία, αλλά εκλόγιμη μοναρχία! Απόλυτος μονάρχης, ο εκάστοτε  πρωθυπουργός.  

Βιώνουμε, οι Έλληνες, μια διαρκή  τυραννία με ζαχαρώδες επικάλυμμα το ότι μας καλούν να εκλέξουμε νέο τύραννο ή να ανανεώσουμε τη θητεία  του παλιού,  στο χρόνο που συμφέρει το σύστημα ή το κυβερνών κόμμα. Ποτέ δε λογαριάζεται το συμφέρον του ελληνικού λαού. Ποτέ και σε τίποτα! Μόνον οικονομικές και πολιτισμικές  ήττες και ταπεινώσεις για τον ελληνικό λαό θυμάμαι από τότε που έστρεψα το βλέμμα προς τη Βουλή των Ελλήνων.  Αν δεν αλλάξει το Σύνταγμα, όσοι μας υπόσχονται  ότι θα “φέρουν πίσω τη χαμένη δημοκρατία” μόλις μπουν στη Βουλή, απλά μας κοροϊδεύουν.  

Απόλυτο κουμάντο στη χώρα θα κάνει, μέχρι να δύσει ο ήλιος του παρόντος Συντάγματος,  μόνον ο πρωθυπουργός και η μόνη αντίσταση που έχουν τα δευτερεύοντα κόμματα στα ζοφώδη πεπραγμένα του είναι η συλλογική παραίτηση τους από το βουλευτικό αξίωμα. Αλλά κανένα δεν το έπραξε ως τώρα και ποτέ δε θα το πράξει όσον εμείς δεν “τσακιζόμαστε” να πάρουμε την κυριότητα και την επικαρπία του Κράτους μας στα δικά μας χέρια. 

Μετά από αυτήν την απαραίτητη παρέκκλιση, επιστρέφω στο κυρίως θέμα. Οι  παραπάνω  ερμηνείες και κατηγορίες, πλην της έβδομης που  προσπερνάει χωρίς βάθος προβληματισμού τις έκλογες πράξεις του Μητσοτάκη,  είναι όλες σωστές!  Ωστόσο και στις έξι  λείπει μία  παράμετρος του θέματος, η πιο σημαντική: η μεταφυσική διάσταση.   Αλλά για να εμβαθύνουμε σε αυτήν τη διάσταση, πρέπει να δούμε ποιος είναι ο κύριος στόχος της Ν.Τ.Π. ή αλλιώς της καμπαλικής κλίκας, στην οποία  πέραν από κάθε αμφιβολία ανήκει ο  Κυριάκος Μητσοτάκης. Το φανερώνει η απόλυτη ταύτιση των πεπραγμένων του με την νεοταξική ατζέντα.  

1ον. Ο κύριος στόχος των νεοταξιτών ή καμπαλιστών  δεν είναι οικονομικός. Όλος σχεδόν ο πλούτος του πλανήτη δικός τους είναι και, αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι για  πάντα δικός τους. Συνεπώς είναι λάθος να τον τοποθετούμε στον οικονομικό χώρο. Απλά αυτοί τον χρησιμοποιούν βάναυσα επί των ανθρώπων, ώστε να πετύχουν τον κύριο στόχο τους. 

2ον. Έχει λεχθεί  ότι κύριος στόχος της ΝΤΠ είναι να μεταδώσει σε όλη την ανθρωπότητα σεξουαλικές διαστροφές για πολλούς και ευνόητους λόγους. Διάλυση της οικογένειας, μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, κάθοδο της νόησης “προς τα κάτω”,  οπότε η πνευματική ευφυΐα (ναι υπάρχει και είναι η μόνη ολιστική!) να μηδενίζεται και ο άνθρωπος να λειτουργεί μόνον με δυο ζωώδη ένστικτα, την επιβίωση και την ηδονή. Αυτός ο στόχος υπάρχει μεν, αλλά  επικουρεί τον πρωτεύοντα.   

3ον. Επίσης, ο πρωταρχικός στόχος της δεν είναι οικολογικός. Εδώ κι αν παίζει άσχημο παιχνίδι στην ανθρωπότητα. Δεκάρα δε δίνουν οι παγκοσμιοποιητές αν θα ευτυχεί οικολογικά ο  πλανήτης μας. Αντίθετα, όλη η κατάμαυρη ατζέντα τους στηρίζεται στο ότι δήθεν κινδυνεύει από υπερθέρμανση ο πλανήτης. Ενώ, ευχαρίστως θα τον ανατίναζαν με πυρηνικά, αν διαπιστώσουν  ότι ότι χάνουν οριστικά τον πρωταρχικό τους στόχο, για τον οποίο εργάζονται μεθοδικά από αιώνες. Βλέπετε η “νέα τάξη” δεν είναι τόσο νέα όσο θέλουν να την εμφανίζουν. 

4ον. Τέλος, ο πρωταρχικός στόχος των καμπαλιστών δεν είναι ούτε  η φιλανθρωπία.  Σε αυτό το σημείο είναι σχετικά ειλικρινείς, αλλά έχουν καλύψει τη μισανθρωπία τους κάτω από τη μάσκα της “φιλοπλανητίας”. Αγαπούν τον πλανήτη μας! Και θέλουν να μείνουμε τόσοι, 500 χιλιάδες από 7.6 δισ. και το δηλώνουν  ξεκάθαρα. Ώστε να επιβιώσουν, λέει,  τα ζωικά είδη που χάνονται λόγω της υπερανάπτυξης και ο ίδιος ο πλανήτης που κινδυνεύει. Από τι, άραγε, κινδυνεύει που δεν το προκαλούν αυτοί οι ίδιοι;  

 

Και τα αξιοθρήνητα ελληνάκια, εφ’ όσον σε νοητικο-πνευματικό παλιμπαιδισμό οδήγησαν μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων δυστυχώς, ωσάν να ζουν σε άλλον πλανήτη, (μάλλον τον εικονικό της τ.β.) πηγαίνουν να εμβολιαστούν για να τους σώσει ο Β. Gates και το σινάφι του από μια γριπούλα, την Covid-19!  Όσοι ενέσατε τις “αλχημείες” του σιναφιού αυτού στον οργανισμό σας, να  προσεύχεσθε καθημερινά να αποφύγετε τις μελλοντικές συνέπειες που δεν εμφανίζονται αμέσως, αλλά συν τω χρόνω σύμφωνα με σαφή θέση κορυφαίων επιστημόνων. 

5ον. Ποιος είναι λοιπόν ο πρωταρχικός στόχος της ΝΤΠ; Όσο και αν  φανεί σε πολλούς απίθανο ή συνωμοσιολογικό, ο στόχος αυτός είναι μεταφυσικός! Θέλουν να εγκαταστήσουν μια Παγκόσμια Δικτατορία και ο απόλυτος κύριος και εξουσιαστής  της ζωής των ανθρώπων, (όσους δε σκοτώσουν “ευσχήμως”), θα είναι ένας “άνθρωπος”.  

Αυτός ο ένας “άνθρωπος” θα περικλείει  μέσα του το απόλυτο ψυχο-πνευματικό σκοτάδι, αυτό που το ενσαρκώνει η άυλη οντότητα που την ονομάζουμε  Διάβολο ή Σατανά.  Με άλλα λόγια ο πρώτος -και έσχατος- στόχος των καμπαλιστών είναι να κατακτήσουν  “τη Γη και το πλήρωμα αυτής” για να την παραδώσουν στο Διάβολο, που  τον λατρεύουν ως Θεό και Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος με τόση αφοσίωση, όπως οι αληθινοί Χριστιανοί τον Χριστό.  Και κάνουν τα πάντα για να φέρουν τη “βασιλεία” του, το απόλυτο πνευματικό σκοτάδι, στην ανθρωπότητα. 

Το γνωρίζουμε αυτό, επειδή διακρίνουμε (με πλήρη διαύγεια όσοι μπορούν) πώς σχεδιάζουν και πώς σκέπτονται οι καμπαλιστές. Ρίξτε μια ματιά στην ατζέντα 21,  ή στην ακόμα πιο βάναυση ατζέντα 30,  ή έστω στην ατζέντα “Covid-19”, για να διαπιστώσετε  αν έχουν αυτές κάτι το ανθρώπινο  ή είναι καθαρά σχεδιασμοί δαιμόνων. Λατρεία και υποταγή, λοιπόν, στο Σατανά μέχρι τρέλας. Ας μην εθελοτυφλούμε, δε θα μας βγει σε καλό, μπρος σε ολοκάθαρα κοινωνικά φαινόμενα και πολιτικές μεθοδεύσεις.  

 Ο,τιδήποτε σατανικό θέλουν να   επιβάλουν οι αρχικαμπαλιστές  στην ανθρωπότητα, αρχίζουν πάντα να το διαχέουν   μέσα από τις σύγχρονες εικαστικές “Τέχνες”, αυτά τα δαιμονο-περιττώματα  με τα οποία έχουν κατακλύσει  την ανθρωπότητα. Οι στίχοι του τραγουδιού που εκπροσωπεί την Κύπρο μας στην “κατάμαυρη”   Eurovision δηλώνουν: “Έδωσα την καρδιά μου στον Διάβολο… την έδωσα την έδωσα (έμφαση)…μου λέει ο Διάβολος (ότι) είμαι ο άγγελος του , ο άγγελος του… αγαπώ τον Διάβολο…” Υπάρχει, λοιπόν, ακόμα έστω και ένας λιγάκι νοήμων Έλληνας, που να μη βλέπει  ποιοι και πού θέλουν να οδηγήσουν  την ανθρωπότητα;   

Κρίμα και πάλι κρίμα που από τα αγιασμένα χώματα της  Κύπρου μας προωθούν  αυτοί (οι γνωστοί πλέον!)  τη  διαβολο-λατρεία  προς σύμπασα την ανθρωπότητα. Ελπίζω  σύσσωμος  Ελληνισμός να αποτινάξει  αυτήν τη δαιμονική μαυρίλα  από πάνω του.  Το τραγούδι αυτό, αν δεν αποσυρθεί άμεσα, πρέπει να μηδενιστεί από όλους τους Χριστιανούς και άλλους φωτεινούς ανθρώπους παντού στη Γη.    Αλλά χρειάζεται να καταγγελθεί παγκόσμια ότι  ο  Ελληνισμός βδελύσσεται  αυτό το τραγούδι και τη λατρεία στο Διάβολο που εκφράζει. 

Ο Μητσοτάκης ως ενταγμένος στη ΝΤΠ και συνεπώς στο λατρευτικό της πρωτόκολλο  εφαρμόζει κατ’ εντολήν και κατά γράμμα  την ατζέντα της, με τη χαρακτηριστική σκληρότητα προς τον άνθρωπο, κοινώς απανθρωπιά, που τη διακρίνει.  Και σε αυτήν την ατζέντα περιλαμβάνεται ο κατατεμαχισμός  της Ελλάδος και κυρίως ο πλήρης αφανισμός των ΕΛΛΗΝΩΝ.  Όχι  φυσική ύπαρξη αλλά ούτε μνήμη δε θέλουν να μείνει από εμάς και τον πολιτισμό μας. 

Όλη λοιπόν αυτή η φαινομενική παράνοια,  ήτοι τα εκτός λογικής  μέτρα για μια εποχιακή επιδημία που  εγκληματικά επιβλήθηκε ως πανδημία, οι ύπουλες πολιτικές έναντι των Τούρκων και της κυριαρχίας μας στο Αιγαίο αλλά και στο μεταναστευτικό, το δημογραφικό, το οικονομικό  και όποιο άλλο, κρύβει μια “τετράγωνη” κατάμαυρη λογική: την ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.  

Κρύβει το ανελέητο “γρονθοκόπημα” των ανθρώπων (και ιδιαίτατα των Ελλήνων -σωματικό όπως στη Ν. Σμύρνη και όπου αλλού εμφανίζεται ανυπακοή, ψυχικό όπως στους εγκλεισμούς και τις μάσκες, πνευματικό όπως στο κλείσιμο των ναών) μέχρις ότου παραδοθούν , ψυχή τε και σώματι στη ΝΤΠ.  Ώστε αυτή να επιβάλει χωρίς την παραμικρή  αντίσταση το κινέζικο  μοντέλο οικονομίας  και ελέγχου “μαζών”, μιας ενιαίας κοινωνίας δούλων, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο ούτε καν ένα σπίτι και χωρίς χρήματα στο χέρι τους, παρά μόνον το τσιπάκι παρακολούθησης  και συναλλαγών.  

Κι αν η παρακολούθηση δείξει κόκκινο, τέρμα και οι συναλλαγές -αφού οι νεκροί δεν έχουν ανάγκη από χρήματα! Της οποίας κοινωνίας δούλων, όλος ο πλούτος που παράγει θα πηγαίνει στους λάτρεις του Παγκόσμιου Τυράννου δήθεν Κυβερνήτη  που μαζί θα  πασχίζουν “για το καλό” μας. Όχι πως τον χρειάζονται τόσο πλούτο, στόχος είναι να  φυτοζωούν στα όρια του θανάτου όλοι  οι υπόλοιποι, με πλήρη έλεγχο τροφίμων, φαρμάκων, χρήματος και  πληροφορίας! 

Πρόσφατα  ένας από τους κορυφαίους Νεοταξίτες, ο Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, (απλά “Νταβός”), ανακοίνωσε ότι προγραμματίζουν έναν τεχνητό ήλιο που θα σκοτώνει τον κορωνοϊό! Και ασφαλώς  όλους εμάς, επειδή χωρίς τη βιταμίνη D-3 (και όχι μόνον)  θα τσακιστεί το ανοσοποιητικό μας, χώρια η έλλειψις τροφίμων που θα εμφανιστεί, αν αδυνατίσουν με τέτοια τεχνάσματα  την ακτινοβολία του φυσικού  μας ήλιου Σκεφθείτε σε τι παράνοια μπορεί να φτάσουν οι λάτρεις τού “έξ’ από δω”, όπως πολύ σοφά τον αποκαλούσαν οι  παλαιότεροι Έλληνες.   

Όσοι από τους κατοίκους της Ελλάδος έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο Διάβολο και όσοι άλλοι, που οι “πουλημένοι” έχουν καταφέρει να τους μεταβάλουν  σε ψυχικά, τιβιφάγα ράκη, που ανέχονται “έγκλειστα  και σκυφτά” την ισοπέδωση κάθε δικαιώματος τους και της ίδιας της πατρίδας τους, μπορούν να παραμείνουν  εδώ. Κανένα φόβο δεν έχει από αυτούς η ΝΤΠ. Οι υπόλοιποι πρέπει να σβηστούν από προσώπου Γης και Ιστορίας. 

Εκεί λοιπόν που κάποτε υπήρχε μια ένδοξη χώρα, η Ελλάδα, τώρα (εικόνα από τη δυστοπία που μας ετοιμάζουν) βρίσκεται  ένας χώρος και ένας λαός αγνώριστος, παραδομένος στην ανάπτυξη της μουσουλμανικής,  “γκρίζας” νέας φυλής και στη λήθη του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος του! Χωρίς μνήμη και γνώση  και σκέψη αυτόνομη, “ούτε καν δούλος” αυτός ο  νέου τύπου ραγιάς, αλλά πολύ πιο κάτω από το επίπεδο του ραγιά, στο ζωώδες!  

Αυτά είναι η μεταφυσική διάσταση στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών  για τους ΕΛΛΗΝΕΣ και παρόμοια για όσους τολμήσουν να αντισταθούν.  

Αλλά “θαρσείν χρη, ειδικά εμείς  οι ΕΛΛΗΝΕΣ.  Ένα κακό όνειρο θα αποδειχτεί όλο αυτό,   που φύγει και θα χαθεί όπως ο καπνός στον άνεμο, μπρος στα  αγωνιζόμενα παιδιά του Θεού, που αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσουν από το “όνειρο” και θα δράσουν. Με δυνάμεις που οι απέναντι  τους  δεν μπορούν  ούτε καν να τις διανοηθούν.   

Ας ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά όσοι ΕΛΛΗΝΕΣ, και συνεπώς ανδρείοι, για την τελική μάχη. Γιατί αν δεν τη δώσουμε, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε  “Θεού Πρόσωπο”! 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 10 Μαρτίου 2021.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr