ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κούρδοι αντάρτες: ¨Χτυπήσαμε αεροπορική βάση στην Σμύρνη¨!

ΔΙΕΘΝΗ. - 1 Αυγ 2020 - 20:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Δράση πυρπόλησης από την YPS-JIN στην αεροπορική στρατιωτική βάση της Σμύρνης

Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανακοίνωσαν πώς πραγματοποίησαν δράσεις σαμποτάζ σε στρατιωτικό υπόστεγο στην αεροπορική βάση της Μενεμένης στη Σμύρνη και στο τελεφερίκ που υπάρχει στην περιοχή Μπάλτσοβα.
Οι Ομάδες Αντιποίνων Μάρτυρα Εσκέρ Ζερντέστ YPS-JIN, ανέφεραν πως πραγματοποίησαν στην Σμύρνη “κινήσεις εκδίκησης κατά “Των αποικιοκρατών, των πρακτόρων και των συνεργατών τους”.
……
Σχετικά με την δράση της στη Μενεμένη αναφέρθηκαν τα εξής:
Στις 30 Ιουλίου 2020 στην περιοχή όπου υπάρχει η στρατιωτική αεροπορική βάση της Μενεμένης Σμύρνης πραγματοποιήθηκε δράση πυρπόλησης. Ως αποτέλεσμα της δράσης 1 στρατιωτικό υπόστεγο του τουρκικού κράτους, καταστράφηκε εντελώς. Παρά το ότι πρόκειται για μία απόρρητη περιοχή στην οποία δεν έχει πρόσβαση ούτε ο τύπος, παρά τις επεμβάσεις των φασιστών ένα από αυτά τα απόρρητα υπόστεγα πυρπολήθηκε και καταστράφηκε εντελώς. “.
…..

ANF  31/7/2020

Σχ. : Εκτίμηση μας είναι πως το χτύπημα αυτό θα έγινε με ΜΕΑ. Δεν θα έπρεπε παρόμοια χτυπήματα να ξέρουν να κάνουν και τα στελέχη του ΕΣ ;  Πόσοι εξ αυτών ξέρουν;  Έχει γίνει καμία παρόμοια άσκηση ; Τα ΜΕΑ όπως έχει φανεί είναι φτηνά, αποτελεσματικά, διακριτικά και μπορούν να προκαλέσουν δυσανάλογο κόστος στον εχθρό, σε σχέση με το τι ρισκάρει αυτός που το επιχειρεί.

tourkikanea.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…