ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΠΡΟΣ ΑΣΠΡΗΣ. - 10 Ιαν 2021 - 19:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είναι σίγουρο πάσης αμφιβολίας ότι αυτή η χρονιά του 2021 θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη του 2020. Η ανθρωπότητα έζησε αρκετά προβλήματα και δυσκολίες τον περασμένο χρόνο καθώς υπόφερε από τον κορωνοϊό, την ανεργία και τη φτώχια. Το 2021 θα είναι δυστυχώς πιο τρομακτική χρονιά, πολύ πιο επικίνδυνη για ολόκληρο τον πλανήτη, οι τρομακτικές εξελίξεις θα είναι γεγονός, θα είναι πραγματικότητα… Ζήσαμε κρίσιμες στιγμές εδώ και καιρό και ακόμα δεν “είδαμε” δεν ζήσαμε τίποτα… ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή· έχουμε να διανύσουμε αρκετά δύσκολο δρόμο ακόμα μιας και μας περιμένουν πολλά από τα επερχόμενα δεινά και γεγονότα που θα γίνουν σύντομα…

Είδαμε, ακούσαμε για αρκετούς ανθέλληνες πολιτικούς να δηλώνουν ότι είναι άθεοι. Να πολεμούν τον ίδιο το Σταυρό, να μην τον προσκυνούν, να μην προσκυνούν τις εικόνες, τα Ιερά λείψανα των Αγίων· Να μην σέβονται την Ορθόδοξη Πίστη και να μην τιμούν το Σταυρό. Πρόσφατο παράδειγμα η στάση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου που δεν προσκύνησε το Σταυρό στην εκκλησία την ώρα της Θείας λειτουργίας. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Βλέπουμε πολιτικούς που οι προτεραιότητες τους είναι σε άλλα θέματα, και επιδιώκουν να παραμένουν στην εξουσία, στην καρέκλα περισσότερο χρονικό διάστημα αφού έτσι κερδίζουν περισσότερα χρήματα και δόξα. Τους βλέπουμε ακόμα να΄χουν χρόνο να ασχολούνται και με τα κατοικίδια ζώα τους. Δεν αγωνίζονται για τα συμφέροντα του Ελληνισμού, για την άμυνα της Πατρίδας, για την παιδεία, για την υγεία των ανθρώπων, για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή του λαού.

Είδαμε και αρκετά Μ.Μ.Ε. εδώ και καιρό να πολεμούν ξεκάθαρα τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Τρομοκρατούν τους πιστούς ούτως ώστε να τους απομακρύνουν από την Εκκλησία, από το χώρο της προσευχής, από τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, από τη Θεία Κοινωνία. Ακόμα είδαμε από τηλεοπτικό κανάλι να δείχνει σκηνές από τον Αγιασμό των υδάτων του 2015 στο νησί Νάξο παρουσιάζοντας τις ως σκηνές φετινές επιδιώκοντας να εξαπατήσει την κοινή γνώμη και να την παραπληροφορήσει δίνοντας λανθασμένα μηνύματα παραβίασης των περιοριστικών μέτρων από τους πιστούς. Όσοι έχουν πίστη ξέρουν γιατί πρέπει και επιβάλλεται να γίνεται ο Αγιασμός των υδάτων κάθε χρόνο. Βλέπουμε τη συνεχή παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας οι οποίοι δέχονται διαταγές από τους Κυβερνώντες με σκοπό να δίνουν πρόστιμα σε όσους πάνε στις Εκκλησίες. Μας άφησαν έγκλειστους ακόμα μια φορά δήθεν για το “καλό” μας καταπατώντας την Ελευθερία μας.

Ο Ελληνισμός είναι Ορθόδοξο Κράτος, ο Ελληνισμός είναι η χώρα που ανέδειξε αρκετούς Αγίους, που ζει θαύματα κάθε λίγο. Βλέπουμε ορισμένους άξιους Ιερείς και Μητροπολίτες να προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη Θρησκεία μας και να τελούν τις Θείες Λειτουργίες, αλλά δυστυχώς τους κυνηγούν ως να είναι εγκληματίες. Ρίχνουν λάσπη και συκοφαντία προς αυτούς πείθοντας αρκετό ολιγόπιστο κόσμο ότι μέσω του Εκκλησιασμού εξαπλώνεται ο κορωνοϊός.

Μεταξύ άλλων ο Άγιος Παΐσιος, αυτός ο σύγχρονος Άγιος είπε: «Αυτά στα λέω παιδί μου και να μην τα πεις σε κανέναν γιατί θα σε πουν τρελό. Κράτα τα και όταν τα δεις να γίνονται έβγα να τα πεις. Θα έρθει νέος διωγμός των Χριστιανών και δεν θα τον κάμουν ούτε οι Αντίχριστοι, ούτε οι Κομμουνιστές. Οι ψευτοπατριώτες μασόνοι θα τον κάνουν και θα κλείσουν Εκκλησιές και θα μας φυλακίζουν στα σπίτια μας, ούτε Πάσχα θα μας αφήσουν να γιορτάζουμε, ούτε Χριστούγεννα. Τότε θα πεις… τα λέγε ο γέροντας, μα ποιος τον άκουε…»

Είπε σε μια πρόσφατη ομιλία του ο Άξιος Πατήρ Βασίλειος: «Δεν πρόκειται να τελειώσουν φέτος, ούτε Μάιο, ούτε Χειμώνα, ούτε σε μια τριετία τα περιοριστικά μέτρα από τις Κυβερνήσεις. Όμως ο Θεός μας δεν θα το επιτρέψει αυτό φτάνει να έχουμε Πίστη και Μετάνοια.»

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτοί που πολεμούν τον ίδιο το Χριστό δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο… Όμως ο Αληθινός Ιησούς Χριστός δεν θα αφήσει το κακό να νικήσει το Καλό. Έχει και ο Κύριος μας το σχέδιό του. Σύντομα θα γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας!

Κύπρος Ασπρής

Λευκωσία / Κύπρος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…