ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης : Έλληνα …Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι το σκληρό lockdown θα μείνει μόνο στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και την Μάνδρα;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Κ.ΒΑΘΙΩΤΗΣ. - 18 Δεκ 2020 - 8:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Θαυμάστε τον Στυλιανό Παττακό του 2020:
Ανακοινώνει την ενεργοποίηση των στρατοπέδων συγκεντρώσεως του Ν. 4682/2020.
Διαβάστε τον αριθμό 8 από την ανάρτηση της συστημικής iefimerida:

«Α π ο μ ό ν ω σ η των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χ ώ ρ ο υ ς και δ ο μ έ ς που έχουν ήδη εξασφαλιστεί γι’ αυτό το σκοπό από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που οι κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας».
Διαβάστε τώρα το άρθρο πρώτο παρ. 2 περίπτωση ε΄ Ν. 4682/2020:
«Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Τα μέτρα αυτά συνίστανται […] ε):
στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου».

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στον πόλεμο που μας κήρυξαν τα μέλη της παρούσας φασιστικής κυβέρνησης κατά συναυτουργία με τους λοιμωξιολόγους, τους πάσης φύσεως ψυχοπαθείς Σήψηδες και τα επαίσχυντα Παγώνια.

Κι εσύ, λοβοτομημένε Έλληνα, ακόμη ονειρεύεσαι την επιστροφή στην κανονικότητα, δεχόμενος υπάκουα τον αυτοεξευτελισμό σου;
Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι το σκληρό lockdown θα μείνει μόνο στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και την Μάνδρα;
Πόσο ευήθης μπορεί να είσαι;
Αυτή είναι η μέθοδός τους: Προβάρουν την εκάστοτε αυστηροποίηση πρώτα σε περιορισμένη κλίμακα και μετά την επεκτείνουν πανελληνίως.

Νόμισες ότι οι αντίχριστοι φασίστες θα μετατρέπονταν αίφνης σε μεγαλόψυχους Χριστιανούς και θα σου επέτρεπαν να πηγαίνεις στην εκκλησία;

Πρόκειται για ελεεινούς Υποκριτές και Φαρισαίους που προσποιήθηκαν ότι εμφορούνται από καλές χριστιανικές προθέσεις, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γιαγιάδων και των παππούδων. Ναι, σωστά κατάλαβες, των προσώπων εκείνων, για την ζωή των οποίων δήθεν νοιάστηκαν στο lockdown I.

Και πού είναι τώρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων; Ξέρει μόνο να μιλάει όταν πλήττεται το δικαίωμα συνάθροισης;

Φωνάζει στα ελάσσονα και σιωπά στα μείζονα;

Πού είναι οι καθηγητές και οι φοιτητές των Νομικών Σχολών; Στην χούντα των συνταγματαρχών από τις Νομικές Σχολές ακούστηκαν οι πρώτες δυνατές κραυγές.

Πού είναι οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων;

Πού είναι ο κ. Δημήτρης Βερβεσός να προκαλέσει σ ε ι σ μ ό και σ υ ν ω σ τ ι σ μ ό στο μοναδικό σημείο της Αθήνας που τώρα θα έπρεπε να σφύζει από Έλληνες; Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να κρεμαστούν όλοι οι προδότες του Έθνους μας: στην Πλατεία (του κουρελιασμένου) Συντάγματος!

Πού πήγαν οι Έλληνες; Παρακολουθούν από τον καναπέ τους big brother, batchelor, my style rocks και gntm;
Ετοιμαστείτε μέσα στα Χριστούγεννα για την επιβολή της μεγαλύτερης κτηνωδίας που έζησε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία!

 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…