ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Η ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 14 Αυγ 2022 - 7:15

…δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στους Έλληνες, να τοποθετούν σημαίες σε αυτούς τους βράχους, το Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να εκδώσει επειγόντως ειδική αναφορά για να κατέβουν οι σημαίες!!! Τέτοια ξεστομίζουν οι Τούρκοι… Όμως το “δικαίωμα” τους το έδωσε ο “καταλληλότερος” Σημίτης, αυτός που στήριζαν οι “πνευματικοί” Έλληνες”, οι διανοούμενοι και οι καλλιτέχνες. Όπως μας έλεγε ο προπαγανδιστικός εσμός των ΜΜΕ!!!

Την συνέχιση αυτής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ φαίνεται να αναζητά ο Κυριάκος και οι “κουτεντέδες” του. Κάποιοι λαθρο-Έλληνες φαίνονται να αισθάνονται άβολα με την μοίρα τους που τους πολιτογράφησε ΕΛΛΗΝΕΣ. Εκδικητικά λοιπόν αποφάσισαν να δράσουν ως ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ κατά της χώρας που τους φιλοξενεί! Πως αποκαλείται αυτό; Τι επισύρει; Μάλιστα σε εποχή πολέμου (η αναμενόμενου πολέμου;), που φαίνεται σαφώς στον ορίζοντα;

Δεν μας άρεσε η πολιτική του “βυθίσατε” το Χόρα και από τότε ξεκ@λοθήκαμε στις κωλοτούμπες! Γιατί τάχα ήταν “άκομψη” απέναντι στους ΝΑΤΟϊκούς “συμμάχους. Δυστυχώς μας ετοιμάζουν επανάληψη του ΄20-’22 με νέα προδοσία των “συμμάχων” υπέρ και πάλι της Τουρκίας και υπέρ των εύκολα αντιληπτών ωφελημάτων τους, από τη λεηλασία του πλούτου του Αιγαίου… και της Ανατολικής Μεσογείου. Έτσι φαίνεται να τα έχουν στο μυαλό τους οι … “σύμμαχοι” σε αγαστή επικοινωνία με τους Τούρκους. Άλλωστε μας το δείχνουν συχνά Αμερικανοί, Άγγλοι, Γερμανοί με λίγο επιφυλακτικούς τους Γάλλους.

Δυστυχώς το ψευτορωμαίϊκο μας έδεσε ασφυκτικά στο ζυγό της Δύσης . Αυτής που δολοφόνησε τον Έλληνα κυβερνήτη και μας ΕΠΕΒΑΛΕ ξένους ρεμπεσκέδες γιά βασιλιάδες!!! Και έτσι βολεύτηκε η πάντα προδοτική ¨΄αρχουσα τάξη” των πλούσιων καταχραστών που έγιναν ένα, με τα “εισαγόμενα” ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ!

Οι γνωστοί διαμελιστές των εθνών και χωρών, όλοι αυτοί που προαναφέρθηκαν, έπεισαν τον Ελληνικό όχλο να ομνύει στο πιό προδοτικά μπλοκ δυνάμεων και να στρέφεται ενάντια στη μόνη χώρα με την οποία θα μπορούσε να βρεί η Ελλάδα κοινό έδαφος. Και τι έδαφος. Αυτό που ιστορικά αναδείχθηκε σε έμπνευση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και αναγέννησης. Την Ορθοδοξία. Και ποιά είναι αυτή η χώρα;

Θα “φρικάρουν” οι κολαούζοι της πολιτικής ορθότητας, αλλά είναι βαθιά μας πίστη, Είναι η Ρωσία. Θα ειρωνευτούν οι “γραμματιζούμενοι” που έμαθαν να σκέφτονται με την τσέπη και άλλα σημεία, που δεν θέλω να αναφέρω, διότι η πίστη γι΄αυτούς αν δεν εξαργυρώνεται σε ριάλια και ομόλογα είναι άχρηστη. Αυτοί οι νεο Κοτσαμπάσηδες αποφάσισαν να μας ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ με τα καλά της Δύσης που θα έστελνε φουσάτα γιά να μην πέσει η Πόλη…

Επειδή δεν θελήσαμε να μάθουμε την ιστορία μας αλλά βολευτήκαμε με τα παραμύθια της Δύσης και των Κοτσαμπάσηδων, γυρίσαμε την πλάτη στους ορθόδοξους της Ανατολής και σκύψαμε στους σταυροφόρους της Δύσης και του Πάπα, που συντονισμένα ζητούν και απαιτούν να παραδώσουμε “γη και ύδωρ” στους Πέρσες της Δύσης. Ώ της εγκληματικής αυτοκτονικής τομαριο-λατρείας!!! Ώ της αναίσχυντης ταύτισής μας με τους ΕΧΘΡΟΥΣ του έθνους!!! Αυτούς που από τα χρόνια του Καρλομάγνου, δεν σταμάτησαν να βυσσοδομούν γιά τη δύσμοιρη πατρίδα μας που μαζί με μεγαλείο, γεννάει δυστυχώς και προδότες. Μάλιστα πολλούς και παραλήδες!!!

Τέτοιους που με την ρετσινιά εναντίον μας, των “σοβινιστών” και … φονταμενταλιστών τρομοκρατούν τους αδαείς και μας προσφέρουν στο πιάτο στους βάρβαρους Φράγκους και τους επιγόνους τους. Και αυτό το ιστορικό “μότο” επιβλήθηκε με φασιστικού τύπου μέθοδο. Τέτοια που δεν επιτρέπει ούτε γιά αστείο την άλλη άποψη. Πολύ περισσότερο γιά σοβαρή εντύπωση, όπως ετούτη που καταθέτω, έστω και αν εγερθεί πλήθος “ακρίδων” εναντίον μου.

Γιά να μην υπάρξει παρανόηση. Δεν υποστηρίζω ότι τα κράτη κάνουν “ψυχικά” αλλά υποστηρίζω ότι είναι αυτοκτονία και βλακεία να παραδίνεσαι σε αυτούς που αποδεδειγμένα και σε κάθε κρίσιμη ιστορικά στιγμή, σε πούλησαν, σε πρόδωσαν, σε τεμάχισαν, σε ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ. Στον πρώτο Παγκόσμιο, στη Μικρασία, στον δεύτερο παγκόσμιο, στον εμφύλιο, στην χούντα αλλά και στην περιβόητη μεταπολίτευση του …Κίσσινγκερ!!!!

Γιά ποιό λόγο επιμένετε αδέρφια να σκύβετε και να σκύβουμε στον αγά;

Δεν σκέφτεστε ότι είναι σαν να του λέμε, όποτε κάνει κέφι να μας πάρει το κεφάλι; Και τώρα δυστυχώς έχουν αρχίσει τα νταούλια και όλα τα όργανα, να το σιγοψιθυρίζουν ότι κοντά είναι η ώρα της … αλήθειας.

καλη ΠΑΝΑΓΙΑ Αδέρφια…

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr