ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΠΛΕΥΡΙΖΟΝΤΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 11 Νοέ 2022 - 11:50

ΑΝΟΗΤΟΣ , ΜΑΝΙΑΚΟΣ, Η΄ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ;

Ανόητα και εμμονικά επιμένει ο άσχετος υπουργός υγείας και δικηγόρος στο επάγγελμα, να παριστάνει και τον ειδικό σε ζητήματα covid-19 !!! Με πλάτη τα μπουκωμένα ΜΜΕ και την δυστοπική κυβέρνηση, οι επίσης μπουκωμένοι «ειδικοί», ενάντια σε μεγάλους επιστήμονες (νομπελίστες καθηγητές, πολυβραβευμένοι ερευνητές ) προβαίνουν σε ηλίθιες και στημένες αναφορές, προκειμένου να διατηρούν την απάτη την οποία ξεσκέπασαν όλες οι χώρες που δεν ελέγχονται από τους μηχανισμούς του Φάουτσι και του υπερβαθέως Αμερικάνικου παρακράτους.

Βεβαίως όλα πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε από την κυβέρνηση των αποδεδειγμένα ψευτών και παραχαρακτών της αλήθειας. Τι μπορούμε να περιμένουμε από έναν πρωθυπουργό που προΐσταται των μυστικών υπηρεσιών αλλά ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει για το έργο τους που μάλιστα στρέφεται και εναντίον στελεχών της , άσχετα ότι ακόμα αλληλοκαλύπτονται. Συνελήφθη με το ‘ρίφι στην πλάτη ο Μητσοτακης και παριστάνει τον ανίδεο. Δεν σας θυμίζει την «γαϊδουριά» ενός άλλου που κατέβαζε με τους γερμαναράδες (στην κατοχή) τις φασουλάδες δύο-δύο όταν οι πατριώτες πεινασμένοι στήνονταν μπροστά στα αποσπάσματα; Αλλά ας προσέχαμε με τις επιλογές μας…

Δυστυχώς οι εξελίξεις μας αποδεικνύουν εξαιρετικά απρόσεκτους αφού επιμένουμε να μας κυβερνούν πολιτικοί νάνοι και ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ που έχουν και την ιταμότητα να κουνάνε και τα δάχτυλα ακόμα και σε ειδικούς ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ κύρους, οι οποίοι ξεμπρόστιασαν το σύστημα Φάουτσι και τις ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, που συνεργάζονται απροκάλυπτα με τα εγχώρια πολιτικά σκουπίδια.

Σκουπίδια που η ανοησία μας αναδεικνύει σε ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ και κουμανταδώρους της ζωής μας! Αυτοί, με την«δημοκρατική» νομιμοποίηση των κατασκευασμένων συναινέσεων εκβιάζουν τον Ελληνικό Λαό και τον τρομοκρατούν ,υπηρετώντας συμφέροντα στα οποία και οι ίδιοι «εκχωρήθηκαν» όπως απαιτούσε ο θρασύτατος Σόϊιμπλε και οι Γερμανοί κουμανταδόροι της υποταγμένης Ευρώπης.

Τέτοιοι τύποι, προκειμένου να μην εκδηλώνεται το προδοτικό τους υπόστρωμα δεν ορρωδούν να υπηρετούν με μανία ,λυσσωδώς και ανόητα τα αφεντικά τους, διότι ξέρουν ότι λίγο χρόνο έχουν μέχρι να σημάνει λευτεριά. Και σαν σημάνει.! Έ,τότε έστω και για λίγο θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ και θα εισπράξουν την κατάρα των καταπιεσμένων και των αδικημένων.

Τότε ο κάθε Θανασάκης , Κούλης, Νώτης και όποιος άλλος θα εισπράξουν άξια τα επίχειρα των επιλογών τους. Θα πρέπει όμως να τους ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ και η αποζημίωση για την βλάβη που προξένησαν στη χώρα και τους ΘΕΣΜΟΥΣ που προσέβαλαν και κατέλυσαν.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr