ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. - 20 Σεπ 2022 - 19:52

ΤΟ ΠΑΡΑ ΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ

Αν υπήρχε έντιμη επιστημονική κοινότητα, αν ήταν έντιμη η ιατρική επιστήμη και οι επιστήμονες ιατροί, τότε δεν θα ζούσαμε το Ουργουελικό δράμα του κορωναϊού!!! Όμως δυστυχώς η ιατρική μπήκε στους νόμους της «ελεύθερης αγοράς» και έκτοτε συμπεριφέρεται ως εκδιδόμενη με τους νόμους της «αγοράς»! Μάλιστα η αβελτηρία της ιατρικής … καπατσοσύνης έχει αναπτύξει δίκτυα και έχει οργανώσει πλήρες δίκτυο «τράφικινγκ» ιατρικών εργασιών, ανακαλύψεων και εμπορίας της επιστημονικής ανακάλυψης.

Διεξάγονται απίστευτες έρευνες που χρηματοδοτούνται αφειδώς από κρατικά κονδύλια. Επειδή όμως τα αποτελέσματα ερευνών από κρατικές χρηματοδοτήσεις, έπρεπε να επιστρέφουν στις κοινωνίες σε πολύ οικονομικές τιμές (αφού η χρηματοδότηση προέρχονταν από τους φόρους των πολιτών), οι κερδοσκόποι επιστήμονες συμπεριφέρθηκαν ως ακριβές πόρνες πουλώντας τον εαυτό τους και τις ανακαλύψεις τους , σε τεράστια οικονομικά συμφέροντα, στα οποία εντάχθηκαν και οι ίδιοι!!! Επειδή όμως τα προλεγόμενα έχουν θεωρητικό χαρακτήρα και ενδεχομένως μία ως εκ τούτου ασάφεια, παραθέτω εδώ μερικά σημεία από ένα εξαιρετικό άρθρο του Συγγραφέα – Αναλυτή και ιστορικού ερευνητή, κυρίου Γιώργου Ρωμανού με τίτλο: FBI “συλλαμβάνει…Πεντάγωνο». Καταδίκη κορυφαίου…

Στο άρθρο αυτό ο συγγραφέας ξεσκεπάζει την καλοστημένη γιγαντοαπάτη του λεγόμενου κωροναϊού, της υστερίας των εμβολίων, της προδοσίας των επιστημόνων, της συμμετοχής των επιστημονικών συλλόγων και οργάνων (ακόμη και θεωρούμενων εθνικών), των μυστικών υπηρεσιών, των πολιτικών και δυστυχώς και των δικαστικών λειτουργών!!! Και έπειτα τολμούν να ειρωνεύονται όσους τους ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ως ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ!!!. Οι πραγματικοί συνωμότες κατηγορούν εκείνους που τους αποκαλύπτουν!!! Πόση ακόμη διαστροφή θα αντέξει ο κόσμος!!!

Παρακολουθείστε το πρώτο απόσπασμα: «Το FBI παρέδωσε στο δικαστήριο πληθώρα αδιάσειστων εγγράφων–ντοκουμέντων, καθώς και βίντεο με την πλήρη ομολογία του κατηγορουμένου το οποίο προβλήθηκε την τέταρτη ημέρα της δίκης

Λίγο πριν τη λήξη του 2021, στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης, ΗΠΑ, σημειώθηκε μία δικαστική έκρηξη μεγατόνων με απρόβλεπτη συνέχεια και παγκόσμιες προεκτάσεις. Στη χώρα μας το τεράστιο αυτό θέμα εξαφανίστηκε από όλα τα λεγόμενα «μεγάλα»

Κανάλια και αδρά εξαγορασμένα ΜΜΕ. Έτσι στην Ελλάδα είναι άγνωστες οι ουσιαστικές πτυχές αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης και οι εγκληματικές προεκτάσεις της, σε σχέση με την πολυετή στενότατη συνεργασία των ΗΠΑ και της Κίνας στη Γιουχάν.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνά μας, είναι τα εξής:

1. Το βράδυ της Τρίτης, 21/12/2021, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Βοστώνης, εξέδωσε καταδικαστική απόφαση σε μία τεράστιας σημασίας δίκη. Η συνεδρίαση κράτησε μόλις έξη ημέρες και οι ένορκοι χρειάστηκαν λιγότερες από τρεις ώρες για να γνωμοδοτήσουν –χρόνοι ρεκόρ για τέτοιας σημασίας υπόθεση.

2. Καταδικασθείς είναι ο 62/χρονος Charles M. Lieber (Τσάρλς Μ. Λίμπερ), πρόεδρος Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, ειδικός στην εξαιρετικά κρίσιμη και νευραλγική ειδικότητα της Νανοτεχνολογίας. Η επιμέτρηση της ποινής θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση και μπορεί να φτάσει έως κάθειρξη 26 ετών και πρόστιμο 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Ο Λίμπερ, που ομολόγησε πλήρως, καταδικάστηκε βάσει του πρόσφατου, (του 2018), νόμου των ΗΠΑ που αποσκοπεί στον περιορισμό της οικονομικής και επιστημονικής κατασκοπείας της Κίνας.

3. Το παγκοσμίου φήμης περιοδικό του Χάρβαρντ, The Harvard Crimson, αναφέρει πλέον τον Λίμπερ ως «εγκληματία, αλλά και ως έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες Χημείας των ΗΠΑ.» Σύμφωνα με το ίδιο, (22 Δεκεμβρίου 2021), ο εν λόγω είχε συλληφθεί από τους πράκτορες του FBI, Ρόμπερτ Πλαμπ και Κάρα Σπάις, προ διετίας, μέσα στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, καθώς τον παρακολουθούσαν από το 2018.

4. Οι πράκτορες έδειξαν στον Λίμπερ την πενταετή (δίγλωσση) «Σύμβαση Εργασίας Ξένου Εμπειρογνώμονα υψηλού επιπέδου στο πρόγραμμα ‘‘Χίλια Ταλέντα’’». Σύμβαση, που είχε υπογράψει, το 2011, με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Γουχάν (Wuhan University of Technology–WUT), στην οποία αναφερόταν ως «επιστήμονας κλειδί» κατά τους Κινέζους. Βάσει αυτής, ο Λίμπερ έλαβε 50.000 δολάρια μηνιαίως και περίπου 158.000 δολάρια για έξοδα διαβίωσης. Όμως ο ίδιος και οι συνεργάτες του, στην έδρα του, στο Χάρβαρντ, έλαβαν και 15 εκατομμύρια δολάρια από υψηλόβαθμες, «κρίσιμες» αμερικανικές υπηρεσίες.

Μέρος αυτών των πληροφοριών ο γράφων τις γνώριζε από τις 20 Ιουνίου 2020, καθώς είχαν αναφερθεί σε ένα από τα πλέον έγκριτα νομικά περιοδικά στον κόσμο, το: JURIST/Legal News & Commentary/A collaboration with the University of Pittsburgh (Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/Νομικά Νέα & Σχολιασμός/Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ). Επί λέξει είχε γραφεί: «ο Λίμπερ είχε λάβει χρηματοδότηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το Υπουργείο Άμυνας (DOD), των ΗΠΑ.
»Οι επιχορηγήσεις από το NIH και το DOD απαιτούν την αποκάλυψη ‘‘όλων των πηγών ερευνητικής υποστήριξης, πιθανών συγκρούσεων οικονομικών συμφερόντων και κάθε ξένης συνεργασίας’’, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης (DOJ).»

Η βαρύτητα της υπόθεσης, η σημασία και η ευθεία σύνδεση των κατηγοριών με την Γιουχάν καθιστά αυτονόητο το γιατί ο γράφων περίμενε να τελειώσει η δίκη, να υπάρξει ομολογία και καταδικαστική απόφαση, προκειμένου να αναφερθεί στο θέμα.

Ωστόσο, από την σύλληψη του Λίμπερ, Ιούνιος 2020, μέχρι την καταδικαστική απόφαση, 21/12/21, δόθηκε σκληρός παρασκηνιακός αγώνας προκειμένου να μην εξελιχθεί η δίκη και αυτός να αφεθεί ελεύθερος. Έτσι, εξασκήθηκαν από πολλές πλευρές έντονες πιέσεις προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Αυτό αποκαλύπτει στις 22/12/2021, (δηλαδή, εκ του ασφαλούς και μετά… την έκδοση της απόφασης κατά του Λίμπερ), το Associated Press αναφέροντας ότι: «παρενέβησαν υπέρ του Λίμπερ μία σειρά πανεπιστήμια των ΗΠΑ, όπως: Στάνφορντ, Γέιλ, Μπέρκλεϋ, Πρίνστον, Τεμπλ και άλλα εξέχοντα…, τα οποία είχαν αποστείλει επιστολές με εκατοντάδες υπογραφές, προς τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Merrick Garland, καλώντας τον να τερματίσει την πρωτοβουλία…».

Θεωρούμε αξιοπρόσεκτο, ότι ο παναμερικανικός νόμος, του 2018, που εφάρμοσε ο Γενικός Εισαγγελέας, χαρακτηρίζεται ως «πρωτοβουλία». Ενώ, όπως αναφέρει το Associated Press: «Το κινεζικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσλαμβάνει άτομα με γνώσεις ξένης τεχνολογίας και πνευματικής ιδιοκτησίας που θα μπορούσαν να μεταδώσουν μυστικά στην Κίνα.» Αναρωτιόμαστε: εάν κάποιος διαπράττει διακεκριμένη κατασκοπία σε βάρος των ΗΠΑ ή όχι, μεταδίδοντας «μυστικά στην Κίνα»; Και μάλιστα όταν αυτός εργαζόταν επί πέντε χρόνια (τουλάχιστον επισήμως…), σε βιολογικά πειράματα (ή μήπως και κατασκευής βιολογικών όπλων;) στο Eργαστήριο Βιολογικής Ασφαλείας 4ου βαθμού, BSL4, της Γιουχάν το οποίο ελέγχεται, τελικά, από το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Κίνας.

Πάντως, οι προσπάθειες επηρεασμού της δικαιοσύνης από πληθώρα πανεπιστημιακών και πολιτικών παραγόντων δεν απέδωσε, γιατί ο Λίμπερ ομολόγησε τα πάντα… Παρουσιάζει ενδιαφέρον το ότι πλήθος πανεπιστημιακών τάχθηκαν υπέρ ενεργειών που βλάπτουν το εθνικό συμφέρον και την ασφάλεια των ΗΠΑ και τις υπονομεύουν εκ των έσω.

Μέχρι εδώ το άρθρο αποκαλύπτει ότι 1) το κόλπο του κορωναϊού είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ Αμερικάνικων και Κινεζικών συμφερόντων, 2) συμμετείχαν κορυφαίοι επιστήμονες έναντι ΑΔΡΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ που ίσως ήταν και ανεξέλεγκτα. 3) Στη χρηματοδότηση συμμετείχε το Εθνικό(!) Ινστιτούτο Υγείας (ΝΙΗ) καο το … Υπουργείο Άμυνας (DOD), των ΗΠΑ!!!! Δηλαδή το κράτος!!!!!! Αποκαλύπτεται ότι ο Λίμπερ (ο υπεύθυνος επιστήμων) αποκαλείται απερίφραστα εγκληματίας (σε περιοδικό του Χάρβαρντ). Υπήρξε χρηματισμός γιαυτό με εκατομμύρια μέσω «επιστημονικών εργασιών» από διάφορες υψηλόβαθμες «κρίσιμες» αμερικάνικες υπηρεσίες. (σ.σ σας θυμίζει τίποτε με τους ντόπιους … επιστήμονες;;;;;).

Ο Λίμπερ έφτασε σε ακραίο σημείο αυτοεξεφτελισμού, αφού παραδέχτηκε ότι ήταν ηλίθιος και πολύ ανέντιμος. Και αυτά βεβαίως για να σταματήσει η περαιτέρω έρευνα και να μην αποκαλυφθεί ολόκληρη η αλήθεια. Έτσι θα δικαστεί για … φοροδιαφυγή ,όπως και ο Αλ Καπόνε!!! Ωστόσο θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αναπάντητα τα ερωτήματα, όπως ποιος βρίσκεται πίσω από τον εγκληματία όπως τον αποκαλεί το The Harvard Crimson, Τι ακριβώς έκανε ο επιστήμονας της Νανοτεχνολογίας στη Γιουχάν τότε που κατασκευάζονταν και στην Κίνα ο ιός με το κωδικό όνομα SHC014 ,ο περιβόητος Φάουτσι παραδέχθηκε δημόσια ότι είχε χρηματοδοτήσει τη Γιουχάν με εκατομμύρια δολάρια μέσω αμαρτωλής ΜΚΟ !!!

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών , Ζάο Λιτζιάν διαμαρτυρήθηκε για την καταδίκη Λίμπερ λέγοντας «η Κίνα διαχειρίζεται τέτοιες ανταλλαγές, έχοντας την ίδια γραμμή με τις ΗΠΑ!!!» Και βέβαια δεν προκλήθηκε ΚΑΜΜΙΑ διαταραχή στις σχέσεις Κίνας – ΗΠΑ από τις πρακτικές που επίσημα καταδίκαζαν οι αμερικάνοι αλλά κρυφά και ύπουλα προωθούσαν, ώστε να αναρωτιέται ο αρθρογράφος: Αν αυτό δεν σημαίνει μακροχρόνια συμφωνία για «βιολογικές έρευνες» (ή και αλληλοέλεγχο βιολογικών όπλων), τότε τι ακριβώς συμβαίνει;

Και καταλήγει: πληθώρα στοιχείων αποδεικνύει ότι υπάρχουν στο παρασκήνιο κάποιοι που,εδώ και δεκαετίες (!) δεν αναγνωρίζουν τα σημερινά κρατικά όρια και θέλουν τις δικές τους τερατογενέσεις νέων υπερκρατώνδυνάμεων.

Κι όμως εδώ στην Ελλάδα ένας εσμός κοντυλοφόρων, ματσουκοφόρων και καθηγητοποιημένων ξεπουλημένων, τάχα επιστημόνων , έχουν αναλάβει πρόθυμα το ρόλο των κομπάρσων σε ταινία θρίλερ παραγωγής Ελληνικού πολιτικού προσωπικού, τρομοκρατώντας, απειλώντας, σκούζοντας και φοβερίζοντας, να προσφερθούμε εθελοντικά όλοι οι Έλληνες προς εμβολιαστική ευθανασία, διότι έτσι το επιθυμεί ο Γκέιτς, ο Βασιβλακόπουλος, ο Σβάμπ και άλλα τομάρια διεθνή και ντόπια. Έλληνα ΞΥΠΝΑ. Ήρθε η ώρα να κυνηγήσεις όλο τον ψευτορωμαίικο συρφετό.  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μέχρι να ξεκουμπιστεί, μιάν ώρα αρχύτερα το κακό που μας μπαστακώθηκε μαζί με την κοινοβουλευτική κλεπτοκρατία των «μασκών», των αντισηπτικών και των εμβολίων. Τα βοθροκάναλα συνεχίζουν τη λάσπη και ξεκοκκαλίζουν αχόρταγα τα εκατομμύρια που χρεώνεται ο κρατικός προϋπολογισμός, για να πληρώνουμε όσους μας τρομοκρατούν και μας σκλαβώνουν.

Ίτε παίδες Ελλήνων…επιτέλους!!!!!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr