ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κύριε BAS_4, Μάθε ποιά είναι η ‘αλήθεια’ του GEWKWN

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Μάιος 2021 - 21:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Το τι έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες από κάποιους δεν μπορώ να το περιγράψω, δεν κρίνω όμως κανένα ούτε και θα το κάνω, δεν κάνω τον πολύξερο διότι δεν γνωρίζω τίποτα, δεν κάνω τον έξυπνο διότι δεν είμαι, πιστεύω όμως ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, δεν πιστεύω σε ξένους ‘’ θεούς’’ και σε άλλα κατασκευάσματα ανθρώπινα, πιστεύω στον αληθινό Θεό και Σωτήρα μου στον Ιησού Χριστό, έχετε το ελεύθερο να με κρίνετε να με καταδικάζετε και να με βρίζετε όσο θέλετε δεν υπάρχει πρόβλημα, στο τέλος της ημέρας όλοι θα κριθούμε από τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΡΙΤΗΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…………

Ποτέ όμως δεν λογαριάσατε πως γεννήθηκα ελεύθερος…… κι αυτό θα το πληρώσετε ακριβά! Όχι από μένα…..

Με καταδικάσατε από τη γέννα μου εσύ και οι όμοιοι σου να σπαταλώ τα χρόνια μου σ’ εκείνα που εσείς ορίζατε ως σημαντικά διότι αυτά σας έχουν διδάξει κάποιοι, ΜΑΘΑΤΕ ‘’ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ  ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ’’  και έχετε εγκλωβιστεί σ’ αυτό…… και θέλετε να εκπαιδεύσετε έναν ακόμα “ισοβίτη” ένα ακόμα σκουριασμένο και απαίδευτο νου που θα υπακούει πρόθυμα σε εντολές χωρίς να σκέπτεται και χωρίς να ερευνά…..Φοβισμένος και μικρός μπροστά στην απεραντοσύνη του τίποτα που πρεσβεύατε εσύ και οι όμοιοι σου , έμαθα από μικρός να κρύβω στην ντουλάπα μου, λέξεις κι έννοιες… .όπως  ‘’ ελεύθερη βούληση”        ‘’ σεβασμός στην αντίθετη  άποψη ‘’  ήξερα πως σας φόβιζαν και σας φοβίζουν ακόμη αυτές οι λέξεις….. και δεν ήθελα να σας τρομάξω ακόμα….

Μου σφίγγατε την αλυσίδα από φόβο να μην τολμήσω να σκεφτώ, να μην τολμήσω να ερευνήσω και να μην ρωτώ…

Δε σας φοβήθηκα όμως ποτέ…… γιατί ποτέ δε σας λογάριασα για κίνδυνο…….

Εσύ και οι όμοιοι σου με φοβόσασταν πάντα…… γιατί εγώ μπορούσα να κλαίω όταν άνοιγα την ντουλάπα μου…………. Απορούσατε….. μα συνεχίζατε ….ερχόσασταν σαν καταιγίδα, για να μου τσακίσετε αυτά που εσείς φοβηθήκατε έστω  και να σκεφτείτε…..

Τώρα πια τρέμετε…. Κάποτε  νόμιζα ότι πάλευα μόνος … .μα έμαθα πως σαν ενωθεί η μοναξιά, με τον ΧΡΙΣΤΟ,  φωτιά βάζει στην ασχήμια……….

Με καταδικάσατε εσύ και οι όμοιοι σου από τη γέννα…. μα ποτέ δε λογαριάσατε πως γεννήθηκα ελεύθερος…… και αυτό θα το πληρώσετε τώρα! Όχι από μένα

Αυτός ο τόπος, γνώρισε πολλούς σαν κι εσάς…. μα τους ξέρασε όλους …..μάθατε να σέρνεστε…… και να δέχεστε ότι σας πουν, το ίδιο θα κάνετε και όταν θα σας σφραγίζουν …….. Νοιώθετε δυνατοί, μα γελιέστε…. Διότι δεν φροντίσατε να μάθετε,  να σκέπτεστε και να ερευνάτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ …………

Δεν μπορείτε ποια να κρύψετε την αλήθεια …. .δεν μπορείτε να κάμψετε το Φως

Επικολλάτε εύκολα τις ετικέτες του αιρετικού, σε άλλους Ορθόδοξους Χριστιανούς που έχουν τα μάτια ανοικτά στις προκλήσεις της εποχής και θέλουν την Εκκλησία ζωντανή στο σήμερα

Πιστεύετε   ακράδαντα ότι οι δικές σας πεποιθήσεις είναι η μόνη αλήθεια· όποιος έχει αντίθετη άποψη είναι δαιμόνιος, ανάξιος, άπιστος, αιρετικός  κι ευθύς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν εχθρός. Πορεύεστε  στη ζωή χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε , να αμφισβητήσετε ή να αποφασίσετε ποτέ ξανά. Κανένα επιχείρημα δεν απαιτείται για να πράξετε ή να πείτε όσα έχετε στο μυαλό σας αφού  η μόνη αλήθεια είναι αυτή η «έτοιμη και μοναδική αλήθεια» που ασπαστήκατε  παθητικά.

Κύριε BAS_4, έχω διαβάσει πολλές φορές την Παλαια Διαθήκης και πάντα έχω κάποιες απορίες οι οποίες με προβληματίζουν, και θα ήθελα σε παρακαλώ να με βοηθήσεις να καταλάβω τι γίνεται……..

Βοήθησε με  να καταλάβω αυτό που λέει η Π. Διαθηκη ‘’ Ποιους δικαιούσαι να σκοτώνεις και ποιους να μισείς;  ‘’

Α. Ποιους δικαιούσαι να σκοτώνεις

–Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21. ..Εκεί οι γονείς θα είπουν στους πρεσβυτέρους και δικαστάς της πόλεώς των· Αυτός ο υιός μας είναι απειθής, φιλόνεικος και υβριστής, δεν υπακούει εις τα λόγια μας και μεθοκοπάει εις συμπόσια. …..Οι άνδρες της πόλεως θα καταδικάσουν τον απειθή υιόν να εκτελεσθή δια λιθοβολισμού. Κατ’ αυτόν τον τρόπον θα βγάλετε τον απειθή υιόν από ανάμεσά σας……….

–Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15. Ανθρωπος, ο οποίος θα κακολογήση τον πατέρα του η την μητέρα του, να τιμωρηθή με θάνατον. Εκακολόγησεν ένας υιός τον πατέρα του η την μητέρα του; Είναι ένοχος θανάτου.

–Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11…. σεις τότε θα φονεύσετε όλους τους κατοίκους της πόλεως εκείνης εν στόματι μαχαίρας, θα αναθεματίσετε εξ ολοκλήρου αυτήν και όσα υπάρχουν εις αυτήν….. Ολα δε τα λάφυρα αυτής θα τα συγκεντρώσετε στους δρόμους της και θα παραδώσετε στο πυρ, την πόλιν και όλα τα λάφυρά της

–Αυτούς που εργάζονται τα Σάββατα. Έξοδος 35: 2 (ο Μωυσής σκοτώνει κά­ποιον γι’ αυτόν τον λόγο), Αριθμοί 15: 32-36……… Ο Κυριος ομίλησε προς τον Μωϋσήν και είπεν· “ο άνθρωπος αυτός πρέπει να τιμωρηθή με θάνατον· να τον λιθοβολήση όλος ο λαός”…. Ωδήγησεν αυτόν όλος ο λαός έξω από το στρατόπεδον και ελιθοβόλησαν όλοι αυτόν έξω από το στρατόπεδον, όπως δίεταξεν ο Κυριος τον Μωϋσήν.

–Αυτούς που κατηγορούνται από δύο μάρτυρες για κακοήθεια. Δευτερονόμιον 17: 6…. Κατόπιν μαρτυρίας δύο η τριών μαρτύρων θα καταδικάζεται εις θάνατον και θα εκτελήται ο ένοχος.

–Τα παιδιά και τα μωρά των εχθρών. Αριθμοί 31: 17, Δευτερονόμιον 20: 13, Ψαλμοί 136 (ή 137): 9, Λευιτικόν 26: 29… Τωρα λοιπόν φονεύσατε όλους γενικώς τους άρρενας και κάθε γυναίκα, η οποία έχει έλθει εις συνάφειαν με άνδρα.

–Τους Μοιχούς. Λευιτικόν 20: 10… Άνθρωπος, ο οποίος θα κοιμηθεί με γυναίκα ύπανδρον η με την γυναίκα του πλησίον του, θα τιμωρηθούν και οι δύο με θάνατον και ο μοιχός και η μοιχαλίς.

ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή, Κύριε BAS_4,  με αυτή την εντολή για τους μοιχούς το 70% των Ελλήνων και Ελληνίδων έπρεπε να τιμωρηθούν με την ποινή του θανάτου……

–Τους ομοφυλοφίλους. Λευιτικόν 20: 13…. Και εκείνος που εκοιμήθη με άρρενα, ως με γυναίκα, και οι δύο διέπραξαν μυσαράν αμαρτίαν. ΕΙναι ένοχοι και πρέπει να τιμωρηθούν με θάνατον.

ΣΧΟΛΙΟ : πάει και το 15% των Ελλήνων, τελικά πόσοι έμειναν ;

–Τη γυναίκα που δεν είναι παρθένος όταν παντρεύεται. Δευτερονόμιον 22: 13-21.

ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή Κύριε BAS_4,  πρέπει να εκτελέσετε το 80% των ελληνίδων…. αυτό γράφει η Π. Διαθήκη

Ποιους να μισείς

– Να μισείς Αυτούς που τρώνε καβούρια και γαρίδες. Λευιτικόν 11: 10.

ΣΧΟΛΙΟ: ΔΗΛΑΔΗ Κύριε BAS_4, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ 80% ΤΩΝ Ελλήνων;;; εσύ Κύριε BAS_4, δεν έφαγες ποτέ  σου γαρίδες

– Να μισείς αυτούς που ξαναπαντρεύονται το ίδιο άτομο μετά από διαζύγιο. Δευτερονό­μι­ον 24: 4.

ΣΧΟΛΙΟ : αυτούς Κύριε BAS_4,  πρέπει να τους λυπάσαι όχι να τους μισείς ….

–Τις γυναίκες που φοράνε παντελόνια. Δευτερονόμιον 22: 5….. Δεν επιτρέπεται εις γυναίκα να φορά ανδρικά ενδύματα, ούτε στον άνδρα να φορά γυναικεία ενδύματα, διότι καθένας που κάμνει αυτά, είναι αποκρουστικός και αηδιαστικός ενώπιον Κυρίου του Θεού σου.

ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή Κύριε BAS_4, μόνον οι γιαγιάδες μας θα γλυτώσουν από το μίσος, λοιπόν, εσείς στις γυναίκες σας στις αδελφές σας στις κόρες σας στις εγγονές σας και στις γκόμενες σας από σήμερα πρέπει να τους απαγορεύσετε να φορούν παντελόνια…. Το καταλάβαμε αυτό Κύριε BAS_4, …

 

Διάφορες αντιφάσεις

–Οι κανόνες περί βιασμού: Δευτερονόμιον 22: 23-29:… Δευτ. 22,23 Εάν κόρην παρθένον μνηστευμένην την συναντήση ένας ανήρ εντός της πόλεως και κοιμηθή μαζή της,….Δευτ. 22,24 θα οδηγήσετε και τους δύο εις την πύλην της πόλεως, όπου το δικαστήριον της γερουσίας, και θα καταδικάσετε αυτούς στον δια λιθοβολισμού θάνατον. Την μεν κόρην διότι, καίτοι ευρισκομένη εις την πόλιν, δεν εφώναξε, τον δε άνδρα διότι διέφθειρε την μνηστήν του πλησίον. Ετσι θα βγάλετε εκ μέσου του ισραηλιτικού λαού τον πονηρόν.

ΣΧΟΛΙΟ : Δηλαδή, Κύριε BAS_4,  δεν φτάνει που την έχουν βιάση ……….θα την σκοτώσουν ……..

Δευτερονόμιον 24:1-4 1. ΟΤΑΝ κάποιος πάρει γυναίκα, και νυμφευθεί μαζί της, και συμβεί να μη βρει χάρη στα μάτια του, επειδή βρήκε σ’ αυτήν κάποιο άσχημο πράγμα, τότε ας γράψει σ’ αυτήν γράμμα διαζυγίου, και ας το δώσει στο χέρι της, και ας τη διώξει από το σπίτι του.

ΣΧΟΛΙΟ : Κύριε BAS_4, άλλο που δεν θέλει ο Έλληνας……

 

ΣΧΟΛΙΟ : Κύριε BAS_4, θέλετε να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα η να συνεχίσουμε ………… Ο.Κ

Ζαχαριας κεφ Θ, εδαφιο 13-14: ..«Και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων επι τα τεκνα των Ελληνων… και Κυριος εσται επ’αυτους και εξεέυσεται ως αστραπη βολι… και καταναλωσουσιν αυτους και καταχωσουσιν αυτους εν λιθοις σφενδονης, και εκπιονται αυτους ως οινον…»…

«Και θα εξεγειρω τα παιδια σου Σιων εναντια στα παιδια των Ελληνων…και τα παιδια σου θα συντριψουν τους Ελληνες με πετρες απο τις σφεντονες τους και θα τους πιουν το αιμα σαν κρασι…»

Ησαιας κεφ Θ: «και ραξει (τσακισει) ο Θεος τους επανισταμενομενους επ’ορος Σιων επ’αυτους και τους εχθρους αυτων διασκεδασει (σκορπισει) Συριαν αφ’ηλιου ανατολων και τους Ελληνας αφ’ηλιου δυσμων τους κατεσθιοντας τον Ισραηλ ολω τω στοματι…»

Ιεζεκιηλ κεφ λ 5: «Περσαι και Κρητες… και παντες οι επιμικτοι και των υθιων της διαθηκης μου μαχαιρα πεσουνται εν αυτη…»

ΣΧΟΛΙΟ: μου επιτρέπεις μια ανόητη ερώτηση μετά από αυτά  Κύριε BAS_4, γιατί ο θεός της Π. Διαθήκης έχει μίσος εναντίων των Ελλήνων και τους καταδιώκει τόσο πολύ;;;;;;;;;;;

ΤΑΤΙΑΝΟΣ: εγραψε κι αυτος εργο «Προς Ελληνες»… και λεει «οι Ελληνες ΔΕΝ δημιουργησαν τιποτα δικο τους… ολα τα παρελαβαν απο τους βαρβαρους…». κατηγορει μεγαλους του Ελληνισμου – ο Μ. Αλεξανδρος ηταν «μειρακιον μανιακον»… ο Αριστοτελης ηταν «κολαξ του Μ. Αλεξανδρου», ο Ηρακλειτος ηταν «αμαθης και η φιλοσοφια του σκοτος…», αποκαλει οσες γυναικες Ελληνιδες ηταν ποιητριες η γνωστες, «πορνες»… προτρεπει να ριξουν στο βοθρο τα υπομνηματα του Πυθαγορα… (γιατι αραγε;)ο Αισωπος ειναι ψευτης… και περιγελει τα αγαλματα του Πραξιτελους.

Αγγαίος. 2:8 ἐμὸν τὸ ἀργύριον καὶ ἐμὸν τὸ χρυσίον, λέγει Κύριος παντοκράτωρ…..Δικό μου είναι το ασήμι, και δικό μου είναι το χρυσάφι, λέει ο Κύριος ο παντοκράτωρ.

Ιησούς (κανονικά είναι Γιεσουάχ) του Ναυή. 6:19 καὶ πᾶν ἀργύριον ἢ χρυσίον ἢ χαλκὸς ἢ σίδηρος ἅγιον ἔσται τῷ Κυρίῳ, εἰς θησαυρὸν Κυρίου εἰσενεχθήσεται. ‘’και όλος ο άργυρος και ο χρυσός και ο χαλκός και ο σίδηρος θα αφιερωθούν στον Κυριο, θα ενταχθούν στον θησαυρό του Κυρίου.’’

ΣΧΟΛΙΟ: Κύριε BAS_4, εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά πως είναι δυνατόν ο θεός της Π. Διαθήκης να μιλά για χρυσιον,αργυριον κλπ ενώ ΣΤΟ Κατά Ματθαίον. 6,19 διαβάζουμε Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διαρύσσουσι καὶ κλέπτουσι.

Μωυσής : ‘‘Ο Κύριος, ο Θεός του Ισραήλ, προστάζει να ζωστεί καθένας σας το σπαθί του και να διασχίσετε το στρατόπεδο, από τη μία είσοδο ως την άλλη και να σκοτώσετε καθένας τον αδελφό του, τον φίλο του και τον συγγενή του’’. Οι Λευίτες εκτέλεσαν τη διαταγή του Μωυσή και θανατώθηκαν από τον λαό εκείνη την ημέρα περίπου τρεις χιλιάδες άνδρες. Τότε ο Μωυσής τους είπε, ‘‘Σήμερα τελέσατε την πράξη καθιέρωσής σας στον Κύριο, αφού δεν διστάσατε να σκοτώσετε ο καθένας τον υιό του και τον αδελφό του και ο Κύριος σας ευλόγησε’’»

ΣΧΟΛΙΟ: Κύριε BAS_4, μένω άναυδος, με αυτά που διάβασα, εσείς Κύριε BAS_4, που μένετε τελικά;;;

Κάποιοι φοβούνται την έρευνα, διότι αν κανείς ψάξει, τότε θα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Θα αρχίσει να σκέφτεται ελεύθερα και να προβληματίζεται. Αυτό είναι που φοβούνται κάποια άτομα, το να αρχίσει κάποιος να σκέφτεται ελεύθερα.

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ………ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ……..

Κύριε BAS_4, σε ευχαριστώ που διάβασες το κείμενο, εύχομαι να είσαι πάντα καλά………

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…