ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INDIGO SKYFOLD.

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΚΛΟΙΟΣ. - 17 Δεκ 2018 - 15:30

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ INDIGO SKYFOLD : Η πιο μυστική κρυφή μαύρη λειτουργία στην παγκόσμια ιστορία

” Ίσως οι συνάδελφοί μου πιλότοι να διαβάσουν ή να ακούσουν γι ‘αυτό, και να αποφασίσουν να μιλήσουν.”

Τέλος, ένας στρατιωτικός πιλότος προχωράει και πλήττει πλήρως το καπάκι από το παράνομο και εξαιρετικά καταστρεπτικό πρόγραμμα Global Chemtrail(Παγκόσμιοι αεροψεκασμοί με χημικά). Αυτό που ακολουθεί είναι ένα βίντεο το οποίο αναπαριστά μια αληθινή ιστορία για έναν θαρραλέο πιλότο που έχει

σπάσει τις τάξεις με τους chemtrailing συνομηλίκους του. Με αυτόν τον τρόπο, διακινδύνευσε τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του. Καθώς ακούτε αυτήν την παρουσίαση ή διαβάζετε το κείμενο που παρέχεται παρακάτω, λάβετε υπόψη ότι οι χημικές ουσίες ψεκάζονται 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρο τον κόσμο με τρομερές συνέπειες.

Για όσους δεν έχουν εξικοιωθεί με τους τρόπους της ατμοσφαιρικής μηχανικής, τα chemtrails είναι μόνο μια τεχνική γεωμηχανικής που χρησιμοποιείται συστηματικά από τον αμερικανικό στρατό.
Ανεξάρτητα από τους αναφερόμενους λόγους που δίνονται σε όσους πετούν σε αεριωθούμενα αεροπλάνα, πάντα ενημερώνονται από τους προϊσταμένους τους ότι αυτό το συνεχιζόμενο και παράνομο πρόγραμμα αλλαγής ατμόσφαιρας διεξάγεται προς το συμφέρον της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
Θα παρατηρήσετε ότι η  ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  φαίνεται στραβωμένη επειδή ολόκληρη η πρόθεση πίσω από τη γεωμηχανική είναι τόσο επικίνδυνη όσο είναι παραπλανητικά ψευδής. Ο αδιάκριτος, ευρύς και συστηματικός ψεκασμός τοξικών αερολυμάτων σε όλο τον ουρανό του κόσμου δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με την «εθνική ασφάλεια».
Το  OPERATION INDIGO SKYFOLD . Αυτή η ενιαία πράξη  αναγνώρισης του ονόματος  του είναι ίσως το πιο καταστρεπτικό κυβερνητικό πρόγραμμα στην καταγεγραμμένη ιστορία  είναι εξαιρετικά κρίσιμο .

ΓΙΑΤΙ;

Επειδή τώρα δίνει στις ομάδες της παγκόσμιας αντιπολιτευτικής υπεράσπισης, στόχο να χτυπήσουν μέσα στα έθνη και τις κυβερνήσεις τους. Πώς, τελικά, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι πολιτικοί ηγέτες σε όλα τα επίπεδα – ομοσπονδιακό, πολιτειακό, κομητειό και πόλη – θα ήταν τόσο ανίδεοι για ένα τεράστιο πρόγραμμα ψεκασμού με αεροζόλ που συμβαίνει στον ουρανό πάνω από αυτά ;! Μπορεί οποιοσδήποτε υπεύθυνος εκπρόσωπος να συνεχίσει να ισχυρίζεται ότι έχει άγνοια ή αδιαφορία και να ξεφύγει με αυτό;
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο μήνυμα πρέπει να απευθυνθεί στο ευρύτερο κοινό. Επειδή στο τέλος της ημέρας – κάθε μέρα – κάθε ανθρώπινο ον σε κάθε ήπειρο  ΠΡΕΠΕΙ να αποθαρρύνει δύο πράγματα για τις πανταχού παρούσες  χημικές οδούς .
Τα  Chemtrails  μετατρέπουν συστηματικά τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες σε δροσερά νεφελώδη . Κανένας δεν του αρέσει να βλέπει τις ξεκάθαρες ηλιόλουστες μέρες του, να κλαπούν μετά από δύο ώρες  χημικής αγωγής . Μέρα μετά την ημέρα οι νεφελώδης ουρανοί έχουν αλλάξει βαθιά πολλά τοπικά. Υπάρχει κάποιος που προτιμά τις υγρές και συννεφιασμένες μέρες να καλύπτουν τις ηλιόλουστες; Σίγουρα οι άνθρωποι της Φλόριντα και της Καλιφόρνιας θέλουν τη διασκέδαση τους στον ήλιο! Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ΗΠΑ.
Το Chemtrails  περιέχει ένα μείγμα τοξικών χημικών ουσιών και δηλητηριωδών ενώσεων όπως άλατα βαρίου, οξείδιο αργιλίου, στροντίου, υδράργυρο μεταξύ πολλών άλλων, τα οποία τελικά καταλήγουν να πέφτουν στη Γη. Το   μίγμα chimtrail των τοξινών αφήνει αναπόφευκτα τα κατάλοιπά του στα αγροτικά πεδία και τα δάση, τις λίμνες και τα ποτάμια, τους χλοοτάπητες και τους κήπους. Πώς μπορεί κάποιος να σταματήσει την είσοδο των επιβλαβών χημικών ουσιών στο σπίτι και τα αυτοκίνητα, τα κτίρια των γραφείων και τα εμπορικά κέντρα; Ποιος θέλει ποτέ μια τοξική  βαρελοποιία να  πέσει πάνω του κάθε δεύτερη μέρα ;!
Η Γεωμηχανική έχει αποδείξει – αναμφισβήτητα – ότι είναι εξαιρετικά επιζήμια τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για το μεγαλύτερο πλανητικό περιβάλλον.
Για όσους δεν παρακολούθησαν το βίντεο που αναφέρθηκε παραπάνω, το πιο σημαντικό κείμενο παρέχεται παρακάτω.
Οι πληροφορίες που ακολουθούν παραλήφθηκαν από τον ξάδελφό του ενός πραγματικού πιλότου που πετάει αερόστατα chemtrail και εργάζεται στο εσωτερικό. Η λειτουργία είναι γνωστή στους πιλότους και το πλήρωμα της αεροπορίας ως  «Indigo Skyfold» .
Οι πιλότοι πρέπει να πετούν σε συγκεκριμένες διαδρομές, ενώ οι δορυφόροι ελέγχουν τα μοντέλα διασποράς των αερολυμάτων. Οι πιλότοι κάνουν διορθώσεις από καιρό σε καιρό και εκτελούν εκφορτώσεις και απογειώσεις. Τα πιλοτικά συνεργεία πλοήγησης και συντήρησης περιστρέφονται συνεχώς και ξοδεύουν μόνο περίπου 18 μήνες σε μια δεδομένη βάση, για να διατηρήσουν τους πιλότους και τις οικογένειές τους να κάνουν πάρα πολλούς φίλους και να καταλήξουν με “χαλαρά χείλη”. Επίσης περιστρέφονται μεταξύ ημερήσιων και νυχτερινών πτήσεων, μιας βάσης για ημερήσιες πτήσεις και μιας για τη νύχτα. Κάθε βάση καλύπτει μια ζώνη μήκους 250 μιλίων και κάθε στόλος (μοίρα) αεροπλάνων καλύπτει τρία κράτη ή και περισσότερα.
Έχουν πει να κάνουν απλά τη δουλειά τους και “Κλείστε το F * ck Up!”
Οι ανώτεροι τους λένε ότι είναι θέμα  εθνικής ασφάλειας .
και το
απόσπασμα: “Χωρίς αυτές τις πτήσεις, τα νεώτερα τεχνολογικά πολεμικά όπλα του εχθρού μας θα μπορούσαν να διεισδύσουν εύκολα στον εναέριο χώρο της Αμερικής, κατά βούληση. Είμαστε αφοσιωμένοι και δεσμευμένοι να διατηρήσουμε τους συμμάχους μας ασφαλείς από τις ίδιες απειλές για τον ουρανό, ώστε να επεκτείνουμε το βραχίονα προστασίας σε εκείνες τις χώρες που υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας. Τα εχθρικά έθνη δημιουργούν επίσης ατμοσφαιρικές ασπίδες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να διερευνήσουν τις αδυναμίες των συνεχώς αναπτυσσόμενων τεχνολογιών που βασίζονται στον αέρα και το διάστημα ».Έλαβα μια μάλλον μακρά απάντηση από τον πιλότο του Chemtrail.

 

Εδώ είναι κείμενο από το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο:
08 Δεκεμβρίου 2014
“Πρώτα απ ‘όλα θα ήθελα να πω ότι δεν συμφωνώ με τις αποστολές μου, αλλά τι κάνει ποτέ ο στρατιώτης; Αρκετοί από εμάς έχουμε εξετάσει το ενδεχόμενο να χτυπήσουμε τις τάξεις και να πηγαίνουμε από καιρό σε καιρό στο AWOL. Μένουμε στο σκοτάδι όταν πρόκειται να πάρουμε ειλικρινείς απαντήσεις για αυτό που πραγματικά ψεκάζουμε. Αν ανακαλύψουν ότι εμείς ή οι οικογένειές μας διερωτάμε ενεργά για τον λεγόμενο όρο “chemtrails”, τότε θα ληφθούν αυτόματα και γρήγορα πειθαρχικά μέτρα.
Το HAARP και το ραντάρ είναι δύο άλλα μη επιτρεπόμενα ερευνητικά θέματα. Εκτός αν τα παιδιά μας μαθαίνουν για αυτά σε βασικά σχολεία, δεν μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας ή τα παιδιά μας μέσω οποιουδήποτε δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος. Δεν θα ψεκάζα σκόπιμα τα παιδιά ή την οικογένειά μου με τοξικά αερολύματα , αλλά όπως πρέπει να ξέρετε, ίσως το 80% των πιλότων να μην έχουν οικογένεια ή παιδιά.
Οι πιλότοι του Indigo επιλέγονται από τις κορυφαίες τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας, του Ναυτικού και της Ακτοφυλακής. Οι περισσότεροι από τους πιλότους «σκληρύνονται στην ανθρωπότητα» και θα μπορούσαν να φροντίσουν λιγότερο να σκοτώσουν τις ανεπιθύμητες ή τις πτυχές της Αμερικής και του κόσμου. Σας ορκίζομαι ότι  η πλειονότητα των πιλότων είναι σαν μηχανές, τους αποκαλώ “Terminators Tanker”.

Δεν πρέπει να σας το πω αυτό, αλλά  σχεδόν το 1/3 των πτήσεων συνοδεύονται από μικρά ανώνυμα νησιά, όπου χτίζονται νεοσύστατες βάσεις με ρυθμό 8 το χρόνο.  Σε αυτά τα εξαιρετικά απομακρυσμένα νησιά υπάρχουν HAARP ακτίνες κάθε πιθανής σχεδίασης, με πολλούς πίνακες γύρω από αυτά τα νησιά μέσα στα βάθη του ίδιου του ωκεανού. Το Ναυτικό έχει αναπτύξει εξελιγμένη τεχνολογία υποβρύχιων κατασκευών που επιτρέπει σε πλήρως αυτόνομα υποβρύχια ρομπότ να ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις και  να κατασκευάζουν εξαρτήματα γι ‘αυτές τις τεράστιες υποβρύχιες συστοιχίες καθώς προχωρούν πέρα ​​από τον ανοιχτό όροφο.
Κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε για στρατιωτικές ασκήσεις στη θάλασσα, είναι βασικά εκεί για να δώσουν υποστήριξη και να προμηθεύσουν τον στρατό τους από υποβρύχια ρομποτικά συστήματα. Υπάρχει ενδεχομένως ένα υδρόβιο ρομπότ ανά αεροπλάνο και σύντομα θα είναι διπλάσιο αυτού. Ποτέ δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε το Google Earth ή να κάνετε αναζήτηση για κάτι τέτοιο. Εκτός από ένα περιστασιακό λάθος στη θολότητα κάποιων νησιωτικών βάσεων ή σε μουντζούρες εικόνες υποβρύχιων συστοιχιών, είναι αδύνατο να εντοπιστούν όλες αυτές οι προηγμένες τεχνολογικές συσκευές. Μπορούν ακόμη να ζωγραφίζουν ψεύτικα σύννεφα πάνω από μερικές από τις νησιωτικές εγκαταστάσεις μας για να κρατήσουν τα μάτια τους μακριά.
Έχω δείξει μερικές από αυτές τις εικόνες από πολιτικούς φίλους. Αυτός είναι ο λόγος που το ξέρω αυτό. Κατανοώ απόλυτα την ανησυχία σας για την ανθρώπινη ασφάλεια, και  εδώ είναι ο kicker . Παρουσιάζουμε βίντεο στην εκπαίδευση μας για  καταστροφή στην πατρίδα μας με πολύ εξελιγμένα όπλα και στη συνέχεια λέμε ότι αυτές θα είναι οι συνέπειες αν δεν πετάξουμε.
Οι προσπάθειές μας για την οικοδόμηση μιας αμυντικής ατμοσφαιρικής ασπίδας είναι οι μοναδικές αποστολές του είδους της στον κόσμο. Μας πληρώνουν περισσότερο από κάθε άλλο πιλότο για τις υπηρεσίες μας, εκτός από τους πιλότους της Air Force One που κάνουν όσα περισσότερα και κρατούνται σε έναν σκοτεινό, μυστικό κόσμο για την προστασία τους. Μας λένε ότι η μυστικότητα είναι η προστασία μας και όχι να ακούμε οποιαδήποτε δημόσια ρητορική.
Όλοι γνωρίζουμε για το κυβερνοχώρο flash-point ή FP-03  όπως είναι γνωστό μέσα στην κοινότητα βετεράνων. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια αυτοκαταστροφική ακολουθία που μπορεί να ενεργοποιηθεί εξ αποστάσεως από οποιοδήποτε έδαφος, επιφάνεια νερού, υποβρύχια βάση, καθώς και οποιαδήποτε άλλη κινητή μονάδα .
Το σήμα κρυπτογραφείται μέσω τριών δορυφόρων και δεν μπορεί να μπλοκαριστεί .
Σε κάθε δεδομένη στιγμή θα μπορούσατε να έχετε μόνο 15 δευτερόλεπτα για να κάνετε την ειρήνη σας με τον Θεό σας. Μας λένε ότι το FP υπάρχει για να κρατήσει τα αεροπλάνα από τυχόν  κάθοδο σε περιοχές με έντονη πυκνότητα.
Μπορούν να πυροδοτήσουν από απόσταση τα αεροσκάφη μας από τις ασφαλείς ζώνες, αλλά στο μυαλό μας, είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για ένα ασφαλές πρόγραμμα για να αποτρέψουν τους πιλότους από το να στραφούν σε κάθε δημόσια, ιδιωτική ή πολιτική αρχή .
Έχετε δει ποτέ κάποιο μέλος του πληρώματος να επιβιώσει από τις λίγες συγκρούσεις που έχουν συμβεί; Κάθε αεροσκάφος που έχει πέσει καταστράφηκε εντελώς … για καλό λόγο, είμαι βέβαιος. Διακινδυνεύουμε τη ζωή μας με περισσότερους τρόπους από έναν, κάθε φορά που πετάμε, ειδικά κατά τις πτήσεις νύχτας. Μας παραγγέλλουν να πετάμε σε χαμηλότερα και χαμηλότερα υψόμετρα.  Αισθανόμαστε μια τεράστια “αυτοκρατορία σκοτεινών δυνάμεων” των ξεσκονιστηρίων και ξέρουμε ότι μια νύχτα ο Bubba ή ο Μπίλι Τζόελ θα πυροβολήσουν εκεί μακρά τουφέκια όταν ψεκάσουμε τη φεγγαροποιία μας ή θα περάσουμε από μια παράνομη καλλιέργεια της Mary Jane.
Γνωρίζω για ένα γεγονός ότι κάποια αεροσκάφη έχουν πυροβοληθεί και στη συνέχεια κατεδαφιστεί κυρίως από ρωσικά, κινέζικα και κορεάτικα όπλα, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα καλύψουν ποτέ αυτά τα γεγονότα καθώς δεν τους επιτρέπεται να αναφέρουν τις πτήσεις μας. Αυτό πρέπει να είναι αλήθεια, γιατί δεν έχω ακόμα δει μια λεπτομερή ή μακρά έκθεση των αποστολών μας σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, εκτός από τις εκδηλώσεις συνωμοσίας και τις αντιδημοκρατικές ιστοσελίδες.
Διακινδυνεύω τα πάντα για την αποκάλυψη τόσων πληροφοριών  και  θα βρείτε πολύ λίγους σαν εμένα . Ακόμα και το δικό μου πλήρωμα θα με συνελήφθη και το δικαστήριο θα μαρκαριστεί αν γνώριζαν αυτόν τον διάλογο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορώ να σας στείλω απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά από ό, τι λέει ο ξάδελφός σας, διακινδυνεύετε και τα πάντα για να αποκτήσετε αυτές τις πληροφορίες στους συναδέλφους σας.

Σας καλωσορίζω κύριε, επειδή στέκεστε στην εγκατάσταση και τον Big Brother. Θα ήθελα πολύ να πάω σπίτι αύριο και να μην ξανακάνω ένα λεπτό του χρόνου πτήσης, εκτός από ένα γλυκό μικρό Piper Cub ή Rat Tail Barn Racer. Μου λείπουν εκείνοι οι όμορφοι μπλε ουρανοί από τη νεολαία μου, και ντρέπομαι για να κατακλίνω αυτό το όνειρο.

Το πιο σημαντικό, ίσως οι συνάδελφοί μου πιλότοι να διαβάσουν ή να ακούσουν για αυτό, και να αποφασίσουν να μιλήσουν.   Ξέρω μόνο ένα μικρό κλάσμα της ευρύτερης εικόνας, καθώς χωρίζουν τα πάντα. Σε περίπτωση που γνωρίσω νέες σημαντικές εξελίξεις, θα σας στείλω email στον ξάδελφό σας.
Αυτό ήρθε στις 11 Δεκεμβρίου.
Τελευταία λέξη από τον πιλότο και παραθέτω. ” Όλοι οι πιλότοι που βρίσκονται σε άδειες πρέπει να αναφέρουν στην CO τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για ειδικές εκπαιδευτικές ενέργειες, ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για πτήσεις Indigo Phase 2, που αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 21 Ιανουαρίου .”
Αυτά ήταν τα λόγια του, όχι το πραγματικό μήνυμα της Πολεμικής Αεροπορίας. Ήθελε να τονίσω αυτό. Πιστεύει ότι το  επίκεντρο των πτήσεων τους θα μετακινηθεί σε περιοχές ανατολικά της Καλιφόρνιας και του Τέξας, προκειμένου να προχωρήσει η ξηρασία περαιτέρω.
Επιπλέον, αισθάνεται ότι ένα πολύ καινούργιο και εξαιρετικά τοξικό μίγμα χημικής έγχυσης πρόκειται να ψεκαστεί, χρησιμοποιώντας  νέα τεχνολογία που καθιστά αυτές τις  ειδικές χημικές ενώσεις εντελώς αόρατες . “Ατμοσφαιρική ασπίδα προστασίας”, δεν το πιστεύει. Γι ‘αυτό είναι το τέλος του μηνύματος από αυτόν τον πιλότο chemtrail.
Από τη δική μου εμπειρία έχω πολλές επαφές με αυτόν τον τύπο για έξι μήνες μέσω του Διαδικτύου και ουσιαστικά όλα όσα μου είπε έχουν αποδειχθεί αληθινά, οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω κάτι τέτοιο και ελπίζω να προωθηθεί.
Τούτο επισημαίνει επίσης πόσο δύσκολο είναι να καταπολεμηθεί αυτό το πρόγραμμα, διότι οι άνθρωποι στο πρόγραμμα δεν υπόκεινται στην κοινή γνώμη ούτε εκτίθενται σε δημόσιες πηγές πληροφόρησης. Ως εκ τούτου, πρέπει να πραγματοποιήσουμε καταιγισμό και να βρούμε τον τρόπο να  κλείσουμε αυτό το πρόγραμμα ,  καθώς θερμαίνει τον πλανήτη και σκοτώνει τα πάντα με αυξημένες υπεριώδεις ακτίνες και τοξικά μέταλλα .
Ευχαριστω που με ακουσες.
συμπέρασμα
Ένας ενεργός   πιλότος chemtrail έχει αποχωρήσει αρκετά από τις σκιές με μεγάλο κίνδυνο για την καριέρα του και τη ζωή του. Μια τέτοια θυσία θα έπρεπε να αναγκάσει την ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα υπερασπιστών κατά του χηλικού τραυματισμού να διαδώσουν το πολύ αναγκαίο μήνυμα. Η αύξηση της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης γύρω από τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις αυτού του πιλότου φαίνεται απαραίτητη για την παύση της σημερινής μορφής παγκόσμιας γεωμηχανικής.
Η λειτουργία Indigo Skyfold  έχει ξεπεραστεί. Γνωρίζουμε τώρα το όνομά του. Τώρα γνωρίζουμε πώς λειτουργεί. Έχουμε ενημερωθεί ότι επεκτείνεται το 2015 και τώρα είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ.
Τελικά, δεν πρέπει να αμφισβητείται ότι:

Τα Chemtrails πρέπει να σταματήσουν με οποιονδήποτε απαραίτητο τρόπο  ! &
η γεωμηχανική πρέπει να τερματιστεί με  κάθε δυνατό τρόπο!

https://prepareforchange.net/2018/12/15/chemtrail-pilot-blows-the-cover-off-of-operation-indigo-skyfold/
corfiatiko

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr