ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ληξουριώτισσα – Ματιές στα παρασκήνια της διδακτέας ιστορίας – Δαμαλισμός = Χάραγμα = Εμβολιασμός = [Πατενταρισμένο πια] Χάραγμα

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ. - 12 Φεβ 2021 - 9:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο δημιουργός του συνημμένου αφυπνιστικού βίντεο https://www.bitchute.com/video/99ZX4vva3of0/?fbclid=IwAR3vsGz25oQw3gSIDldf7_JDHjR4K7uGW71Xgmd6Cwb8T3A0JI0jQn5ICnw – παρουσιάζει γεγονότα της γενοκτόνου απάτης του 1918, με την ιστορική ονομασία «Ισπανική γρίπη» και αναλύει τις αλχημείες – εντός και εκτός εισαγωγικών – που οδήγησαν σ’ αυτήν.  

Αν και θα του άξιζαν υπότιτλοι, καταφέρνω να καταθέτω μόνο μια επιγραμματική περίληψη: 

Ο Ιησουΐτης Έντουαρντ Τζένερ (1749 – 1823) εφηύρε μια καινούργια αρρώστια: την ευλογιά. Μεταχειρίστηκε την προκατάληψη των κτηνοτρόφων που θεωρούσαν ότι αν κολλούσαν μια συγκεκριμένη αρρώστια των αγελάδων δεν θα αρρώσταιναν από μια αντίστοιχη ανθρώπινη νόσο. Αυτήν την προκατάληψη ο Τζένερ την “αξιοποίησε” “επιστημονικά” και την λανσάρισε ως αρρώστια στο βιβλίο που στον τίτλο του περιείχε τον λατινικό όρο “VARIOLAE VACCINAE” τουτέστιν η “ευλογιά των αγελάδων”. Ο λαμπρός σκώτος ιατρός και επιστήμον Charles Creighton εξέθεσε την απάτη του «συναδέλφου» του, στην εξαίσια μελέτη «Ο Τζένερ και ο Εμβολιασμός».  

Vacca” στα λατινικά σημαίνει “αγελάδα”, εξ ου και ο όρος “vaccine/vaccination” στα αγγλικά, με εφάμιλλες ως και όμοιες λέξεις σε όλες τις λατινογενείς γλώσσες . Στα Ελληνικά ο πρώτος, αυτός, εμβολιασμός κατά της ευλογιάς ονομάζετο “δαμαλισμός”. Αυτός  γινόταν με ΧΆΡΑΞΗ στο μπράτσο, εκεί που γίνονται και σήμερα τα εμβόλια. 

(Η δάμαλις/ίδα είναι το νεαρό μοσχάρι, πλήρης δυνάμεων και παραγωγικότητας, ένα από τα ενδεδειγμένα ζώα θυσίας στην Παλαιά διαθήκη. Γένεσις 15 «9 εἶπε δὲ αὐτῷ· λάβε μοι δάμαλιν τριετίζουσαν καὶ αἶγα τριετίζουσαν καὶ κριὸν τριετίζοντα καὶ τρυγόνα καὶ περιστεράν.» Εμφανίζεται και στην Τρίτη στάση των Εγκωμίων της Μεγάλης Παρασκευής: «Ἡ δάμαλις τὸν μόσχονἐν Ξύλῳ κρεμασθένταἠλάλαζεν ὁρῶσα.» Επίσης, δεν λείπει και από τις προφητείες: https://www.newsbomb.gr/bombplus/fun/story/215398/vinteo-to-trihrono-damali-kai-ta-700-ekatommyria 

Η δάμαλις ή το δαμάλι είναι, σε όλες τις αναφορές, τριών ετών! – σημ. μετ.)  

Από τα παραπάνω και πολλά άλλα που λέγονται στο ντοκιμαντέρ μπορούν να προκύψουν, συνειρμικά, δυο συγκεντρωτικά συμπεράσματα:    

1.Ο «δαμαλισμός» ενδέχεται να οδηγεί, ακόμα και να αποσκοπεί, στην θυσία του δαμαλιού!  

και 

2.Δαμαλισμός = Χάραγμα = Εμβολιασμός = [Πατενταρισμένοπια] Χάραγμα (https://www.pressproject.gr/i-patenta-wo-2020-060606-tis-microsoft-kai-to-neo-systima-trapezikon-pistotikon-monadon-to-chrima-toy-mellontos/

Ληξουριώτισσα 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…