ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μήνυμα Ελλήνων κατά των επιδομάτων μιζέριας – ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 25 Δεκ 2017 - 12:28
Loading...

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που φτωχοποιημένοι και μη Έλληνες περιμένουν τα επιδόματα ανεργίας και την… λοταρία από ένα κράτος που κλείνει δουλειές, αντί να ανοίγει, κάποιοι στέλνουν το μήνυμα!

Επιχειρήσεις Ελλήνων, οι οποίες «εκδιώχθηκαν» λόγω φόρων από την Ελλάδα, ανθούν στην Βουλγαρία εκμεταλλευόμενες το ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς.

Αν έμεναν στην Ελλάδα, θα έκλειναν! Ως εκ τούτου, πήραν την μεγάλη απόφαση να φύγουν προς Βορρά, αρνούμενοι, ουσιαστικά, να αποδεχθούν την «επιδοματική πολιτική» του Κράτους-Δυνάστη!

Οι Έλληνες στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας χτίζουν ξενοδοχεία, μαγειρεύουν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά, σερβίρουν ελληνικό καφέ με… λουκουμάκι, ντύνουν τους χιλιάδες επισκέπτες του με την τελευταία λέξη της μόδας, διδάσκουν σκι και snowboard και πολλά άλλα.

Δημιουργούν, εργάζονται ελεύθερα και παράγουν κέρδος, το οποίο θα μπορούσε να παραχθεί σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Κάποιοι λένε πως η δραστηριότητα των Ελλήνων αγγίζει το 50% όσων δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην περιοχή.

Όπως ειπώνεται στο παρακάτω βίντεο που θα παρακολουθήσετε, «η φτώχεια είναι συνθήκη, η μιζέρια όμως χαρακτήρας».

Αυτή η κατάσταση παγιώνεται στην Ελλάδα: η μιζέρια!

Αντί το Κράτος να μειώσει τους φόρους, να ανοίξουν δουλειές, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να παραχθεί κέρδος και από αυτό να ανανήψει η οικονομία, ξεζουμίζει τις επιχειρήσεις και μοιράζει ψίχουλα στους υπόλοιπους.

Οι Έλληνες όμως στο βίντεο που θα δείτε, έστω εκτός Ελλάδας, στέλνουν μήνυμα κατά της πολιτικής των επιδομάτων και τονίζουν:

«Χαίρομαι που έχω δουλειά και ζω πραγματικά αξιοπρεπώς»!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter