ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μήνυμα του Συριακού λαού στη Διεθνή Κοινότητα, για άρση των κυρώσεων στη Συρία.

ΔΙΕΘΝΗ. - 8 Φεβ 2023 - 11:05

“Τα τελευταία 12 χρόνια, ο συριακός λαός ζει κάτω από το βάρος των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πολλές δυτικές χώρες, με μόνο μία ώρα ηλεκτρικό ρεύμα την ημέρα, χωρίς καύσιμα, χωρίς αέριο, χωρίς φάρμακα και διαθέσιμη ιατρική βοήθεια στα φαρμακεία.

Χθες μας έπληξε ένας σεισμός 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Όλοι βγήκαμε στους δρόμους στις 4:00 π.μ., υπό βροχή.

Οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να κοιμηθούν έξω, σε θυελλώδεις συνθήκες, ενώ περισσότεροι από 900 θάνατοι έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα.

Σήμερα αναμένουμε από τη Διεθνή Κοινότητα να άρει τις κυρώσεις της στον αθώο συριακό λαό και να τον λυτρώσει από την ατελείωτη αδικία και τα βάσανα.

Χρειαζόμαστε οχήματα και εξοπλισμό αποκομιδής μπάζων, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Δεν είμαστε βάρβαρος λαός, είμαστε μία πολιτισμένη χώρα που έχει προσφέρει πολλά στην ανθρωπότητα, αλλά οι κυρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο και τις αρχές του ανθρωπισμού, έχουν σταματήσει τον τροχό της ανάπτυξης.

Οι κυρώσεις σας μας εμποδίζουν να ανοικοδομήσουμε τη χώρα μας μετά τον πόλεμο. Τιμωρείτε τους ανθρώπους και τους αναγκάζετε να μεταναστεύσουν.”

https://www.facebook.com/SyriaNow21

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr