ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μία μέρα έμεινε! Έτοιμοι να προσευχηθούν όλοι μαζί – Νέο ΒΙΝΤΕΟ κάλεσμα

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 13 Μάιος 2020 - 8:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, άθεοι, όλοι μαζί» θα προσευχηθούν για τον κορωνοϊό, όπως αναφέρει ιερέας σε νέο βίντεο κάλεσμα, με συμμετοχή του Πάπα Φραγκίσκου, για την παγκόσμια προσευχή, η οποία θα λάβει χώρα, αύριο 14. Μαΐου και αναμένεται να προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον!

Θα καλέσουν τον… θεό να σώσει την ανθρωπότητα από την «πανδημία του κορωνοϊού», ο οποίος, όπως συνεχώς αναφέρουν επιστήμονες, υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο φονικός, όσο κάποιοι τον παρουσιάζουν.

Τότε για ποιόν λόγο γίνεται η προσευχή και σε ποιόν θα απευθύνεται, μιας και, εκτός των χριστιανών, οι υπόλοιποι δεν δέχονται τον Χριστό ως Υιό του Θεού;

Όπως είχαμε γράψει στο el.gr (ΕΔΩ), με την εν λόγω πρωτοβουλία καλούνται όλοι οι Θρησκευτικοί ηγέτες και οι πιστοί των διαφόρων θρησκειών, την 14η Μαΐου (μεταξύ άλλων, ημέρα ανακήρυξης του Ισραήλ σε ανεξάρτητο κράτος), να εντείνουν τις προσευχές τους προς τον άγιο Θεό να σώσει την ανθρωπότητα από τον μέγα κίνδυνο της πανδημίας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη.

Επίσης, να αποτελέσει την αφορμή, ώστε μετά την υπέρβαση αυτής της κρίσεως, όπως είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όλοι οι άνθρωποι να συνεργαστούν «με αγάπη, με αλληλεγγύη, με αμοιβαίο σεβασμό, ώστε ο κόσμος, που θα ακολουθήσει αυτή την παγκόσμια και σοβαρά κρίση, να είναι ένας κόσμος καλύτερος από αυτόν τον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή».

Δείτε το τελευταίο βίντεο κάλεσμα:

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…