ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΑΥΤΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 2 Αυγ 2021 - 20:44
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Βρισκόμαστε σαν λαός ένα βήμα πριν απ’ τον γκρεμό αλλά η ζωή μας συνεχίζει την ίδια πορεία όπως από… αρχαιοτάτων χρόνων. Δεν αφυπνιστήκαμε ακόμα παρόλο που το νεοταξικό πιόνι δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Εκτελεί την αντεθνική αποστολή του, αφού για αυτήν εκλέχτηκε με αντάλλαγμα την Εξουσία. Δεν διστάζει να θυσιάσει όλο τον Ελληνικό λαό.  

     Κι εμείς, γιατί τού επιτρέπουμε να μας επιβάλει το μπόλι, που αποδείχτηκε θανατηφόρο; Γιατί τον πίστεψαν όσοι αφελείς έτρεξαν να… πάρουν την δόση τους; Δεν «είδαν» την παγίδα; Νοιάστηκαν μόνο για την ζωούλα τους και τους διέφυγαν οι συνέπειες; Τώρα όμως που βλέπουν να διαφεύγουν χιλιάδες πειραματόζωα… θα παραδεχτούν επιτέλους το λάθος τους;  

    Όσοι εκ φύσεως έχουν μέσα τους την πατριωτική αδιαφορία, ας την κρατήσουν για τον εαυτό τους, δικαίωμά τους. Όταν όμως βλάπτει το σύνολο, χάνουν αυτό το δικαίωμα.  Είμαστε Ιστορικό Έθνος, δηλαδή ήμασταν, μέχρι που η παγκόσμια μαφία μας έβαλε στο στόχαστρο για αφανισμό. Και ιδού η κατάληξή μας. Μας κομματιάζουν εδαφικά και Εθνικά, με στόχο να αρπάξουν την Ελλάδα… αλλά χωρίς τους Έλληνες!   

   Το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της Καμπάλ δεν έχει καταλάβει ακόμα, πως ο λαός είναι ικανός να το στείλει στο πυρ το εξώτερο! Γιατί εκτός από τους αδιάφορους και βολεμένους υπάρχουν και οι υπεύθυνοι πολίτες, που δεν δέχονται να υποτιμούν τη νοημοσύνη τους. Έχουν ανεπτυγμένη Ελληνική Συνείδηση, αρνούμενοι να υποταχτούν στους αφεντάδες τους!  

     Η Νίκη θα είναι δική μας αν κάνει ο καθένας την Αυτοκριτική του, για να ανακτήσει τις κρυμμένες Αρετές του, να αξιολογήσει τον εσωτερικό του κόσμο και οδηγηθεί σε θετικές σκέψεις και πράξεις. Αυτό είναι το κλειδί για την συνολική άρνησή μας στον διαχωρισμό σε εμβολιασμένους  και μη. Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε ο μοχλός πίεσης στην Κυβέρνηση, για να αποσύρει την υποχρεωτικότητα των ενέσεων, προπάντων στους μαθητές.      

   Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις «γλυκές» υποσχέσεις των Σειρήνων, αν επιθυμούμε η Δαμόκλειος Σπάθη να πέσει στα κεφάλια των απάτριδων Εξουσιαστών. Μόνο όταν ο λαός ενωμένος τολμήσει… τιμωρούνται οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! 

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…