ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 26 Ιούλ 2021 - 20:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι κρυφοί Εξουσιαστές της Κυβέρνησης θέλουν να νοιώθουμε ένοχοι για όσα μας επιβάλουν, χωρίς να μας υπολογίζουν. Εμείς όμως πρέπει να νιώθουμε ένοχοι μόνο γιατί συμβάλουμε με την ψήφο μας να ανεβαίνουν οι επιλεγμένες Κυβερνήσεις από την Νέα Τάξη.

Οι αιώνιοι εχθροί μας μισούν κάθε τι το Ελληνικό και επιδιώκουν να το αποβάλλουν από μέσα μας. Θέλουν να μας ξεριζώσουν το γονίδιο της Ελευθερίας και της Πίστης, για να μας ελέγχουν. Θέλουν να δυσφημήσουν την χώρα μας, που έδωσε τον Πολιτισμό και τα Φώτα στην Ανθρωπότητα. Στόχος τους είναι να διαγράψουν τον Ελληνισμό και να διαμελίσουν την Ελλάδα.

Το τραγικό φαινόμενο είναι πως κάποιοι πολίτες ίσως να πίστευαν, πως το πολιτικό προσωπικό είναι πιο έξυπνο από αυτούς. Γι’ αυτό υπέκυψαν γρήγορα στις απειλές του, παραδίδοντας τα δικαιώματά τους και μετατράπηκαν σε υπάκουα πρόβατα, επιτρέποντας στον κουτοπόνηρο τσοπάνη, να τα οδηγήσει στην σφαγή.

Αρχικά οι πουλημένοι πολιτικοί τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό της Κίνας covid-19 και στην συνέχεια τον παραπλάνησαν με την προπαγάνδα εξαγορασμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Με τα ψέματα ξεκίνησαν την διασπορά του φόβου, που είναι η τροφή των εξουσιαστών. Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση, γι’ αυτό κανένας από τους δοσίλογους της Νέας Δικτατορίας δεν είχε το θάρρος να πει την αλήθεια.

Με εργαλείο το φίμωτρο και τα εμβόλια δοκίμασαν πόσα ανθρωπάκια τούς πιστεύουν κι εκτελούν τις παράλογες διαταγές τους. Μα κατάλαβαν πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες υποτακτικοί. Με ειρηνικές διαδηλώσεις έδωσαν το μήνυμα στους προδότες, πως οι ατρόμητοι Έλληνες δεν φοβούνται και αντιστέκονται. Το μόνο που μένει ακόμα ως την Απελευθέρωση, είναι να ξυπνήσουν και όσοι Ελληναράδες παραμένουν ακόμα στον υπναλέο κόσμο τους. Αυτοί θα συνέλθουν μόνο, όταν νιώσουν να απειλείται και η ζωή τους.

Εν αναμονή της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ!

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…