ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΕΥΛΟΓΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 27 Αυγ 2021 - 20:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η επιβίωση της Ανθρωπότητας πάνω στον πλανήτη είναι το ζητούμενο πια, αφού οι επίδοξοι πλανητάρχες την απειλούν με εξαφάνιση. Τα απάνθρωπα σχέδιά τους εκτελούνται πιστά από τις επί τούτου εγκάθετες κυβερνήσεις των Κρατών, οι οποίες αναμένουν την ανταμοιβή τους για την δουλικότητά τους. 

Αυτή είναι μια αληθοφανής υπόθεση για την πρωτοφανή επίθεση μίσους απέναντι στις φιλήσυχες και παραδοσιακές κοινωνίες, από τους εκτελεστές της σατανικής καμπάλ. Τα σχέδιά της σε βάρος Ανθρωπότητας με τρομοκρατικές απειλές έφτασαν ήδη στο τελευταίο στάδιο της εφαρμογής τους. Το αποκορύφωμα της νίκης τους θα είναι, να καταφέρουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μια παγκόσμια φυλακή δούλων. 

Εύλογα γεννάται η ανησυχία στο μυαλό λογικών ανθρώπων, και τους οδηγεί στον συλλογισμό: Γιατί, αφού υποτίθεται ότι έχουν κατακτήσει όλο τον πλούτο της γης με το ηλεκτρονικό χρήμα και την υπερσύγχρονη τεχνολογία τους… συνεχίζουν να μας πολεμούν ανελέητα; Αφού θα μπορούσαν πολύ εύκολα να μας εξαφανίσουν όλους, με μια και μόνο πυρηνική επίθεση;   

Αυτή η ερώτηση μόνο με βαθειά σκέψη και έρευνα μπορεί να απαντηθεί. Μια απλοϊκή εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε εμείς ως απλοί άνθρωποι είναι, πως τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης καμπάλ δηλαδή οι σιωνιστές, στερούνται τα ανθρώπινα συναισθήματα και Αρετές. Μάλλον λειτουργούν μόνο με κατώτερα, που ο νοήμων άνθρωπος τα απορρίπτει.   

Αυτά τα άψυχα τέρατα διαιωνίζουν το αποκρουστικό είδος απορροφώντας ενέργεια από τον φόβο, που διοχετεύουν στις ψυχές των ανθρώπων για την ζωή τους. Άγονται και φέρονται από την σαδιστική ηδονή που ικανοποιεί τα ζωώδη ένστικτά τους, φονεύοντας ανθρώπους. Πρόκειται για ένα άγνωστης προέλευσης είδος ανθρωποειδών με δολοφονικές διαθέσεις.  

Καλούμαστε εμείς η ανθρώπινη Φυλή και νόμιμοι κάτοικοι της Γης, να την υπερασπιστούμε με τις φυσικές δυνάμεις μας. Έτσι θα επιβιώσουμε ειρηνικά πάνω στον χαρισμένο από τον Θεό πλανήτη στους ανθρώπους. Πρώτα όμως πρέπει ο κάθε λαός να απαλλαγεί από την εγκάθετη Κυβέρνησή του και μετά όλοι λαοί ενωμένοι να νικήσουν τον εχθρικό ΕΙΣΒΟΛΕΑ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…