ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : Η ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 25 Ιούλ 2021 - 19:27
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Η Κατοχή μιας χώρας συνήθως επέρχεται μετά από επιθετική ενέργεια από άλλο Κράτος. Όμως η χώρα μας πώς βρέθηκε υπό Κατοχή, χωρίς να δεχθεί επίθεση από κάποιους «αόρατους έστω Εξουσιαστές; Μας κατέκτησαν με την στημένη οικονομική Κρίση, χωρίς να το καταλάβουμε; Στην αδιαφορία του λαού για την πατρίδα στηρίχτηκαν, για να μετατρέψουν τον ρόλο του κοινοτικού συμμάχου, σε κατακτητή και τιμωρό μας;

Αν σήμερα μας κυβερνούν ως κατακτητές χωρίς να κρατάνε ούτε τα προσχήματα, δεν είναι πιθανόν να το επεδίωκαν και στο παρελθόν, χωρίς να το καταφέρουν; Μήπως απλά σήμερα βιώνουμε το τελευταίο μέρος ενός σατανικού σχεδίου; Τελικά να το δεχτούμε, αφού το επιβεβαιώνουν και οι Υπουργοί, όταν παραδέχονται, ότι οι όποιες αποφάσεις, είτε επιβάλλονται, είτε εγκρίνονται από τους ξένους κατακτητές της πατρίδας μας;

Βέβαια πρόκειται για μία ιδιόμορφη Κατοχή, με διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με ανάλογες καταστάσεις, που έζησε η πατρίδα μας στο παρελθόν. Η σημερινή Κατοχή είναι άυλη και αόρατη, χωρίς Στρατό, χωρίς επιβολή Συμβόλων και άλλων στοιχείων – ακόμα – που θα την έκαναν αυταπόδεικτη και άμεσα ορατή από το σύνολο του λαού. Επειδή η Σημαία που κυματίζει στην Ακρόπολη εξακολουθεί να είναι η γαλανόλευκη, η Κατοχή δυστυχώς δεν γίνεται αντιληπτή από μεγάλο μέρος του λαού.

Αυτό που σήμερα επιτέλους άρχισε να αντιλαμβάνεται καθαρά ο κάθε Έλληνας, είναι οι συνέπειες που βιώνει, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της υποτακτικότητάς μας στους νεοταξικούς «αφέντες». Έπρεπε να περάσει μια δεκαετία στην Κατοχή, για να συνειδητοποιήσει, πως δεν έχει δικαίωμα να μένει αδιάφορος και αμέτοχος κανένας εν δυνάμει σκλάβος; Έπρεπε να χτυπήσει και την δική του πόρτα η δυστυχία, για να καταλάβει, πως κινδυνεύει από την Γενοκτονία της Φυλής μας; Αλλά έστω και τώρα ας αναλάβει πια τις ευθύνες του απέναντι στην πατρίδα και στο Έθνος κι ας ενεργοποιηθεί με όσα μέσα διαθέτει, για να συμβάλει στον Απελευθερωτικό Αγώνα, με τους μόνιμα Αγωνιστές πατριώτες. Ας αναζητήσει συμμάχους μέσα στα πατριωτικά κινήματα κι ας προσέλθει στις κινητοποιήσεις αποφασισμένος για την ολική ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…