ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΙΕΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 31 Αυγ 2021 - 19:44
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Πανελλαδική Διαδήλωση στο Σύνταγμα του προδομένου λαού αποδείχθηκε μια απ’ τα ίδια επανάληψη και πάλι χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα. Το μήνυμα όχι μόνο δεν ελήφθη από τον αποδέκτη και τα βολευτικά υποτακτικά του, αλλά με την ένοχη σιωπή τους έδειξαν, πως συναινούν στην Εθνική προδοσία.

Τώρα πια έγινε φανερό σε όλο τον λαό, πως με αυτόν τον τρόπο διαδηλώσεις είναι παρωχημένη οργάνωση αντίδρασης, χωρίς καμιά πιθανότητα ανατροπής της σάπιας Κυβέρνησης. Ο σαλταρισμένος δικτατορίσκος είναι βαθειά ριζωμένος στον εκτελεστικό θρόνο του, στηριζόμενος από τους εντολείς του.

Οι Έλληνες πατριώτες οφείλουν να σκεφτούν ένα πιο οργανωμένο σχέδιο εξέγερσης, για να συνθλίψουν ακαριαία το φίδι στην φωλιά του. Πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, για να προετοιμαστεί ψυχολογικά και πρακτικά.  Έτοιμος πια, να ενωθεί με τους άλλους, ώστε συνολικά να πάρουν την ορθή απόφαση ριζικής Ανατροπής του σάπιου κατεστημένου.  

Μια απόφαση από τα σπλάχνα του κάθε αγανακτισμένου πολίτη, χωρίς πονηρές εσωτερικές και εξωτερικές συνεργασίες και μεσολαβήσεις με ύποπτα πολιτικά υποκείμενα. Μια σωστά σχεδιασμένη αντίδραση, ώστε να καθαρίσει το βολευτήριο από την μιαρή παρουσία και των 300+1 προδοτών αστραπιαία.Από αυτούς που αλλάζουν τις έννοιες των λέξεων, για να καλύψουν τα εγκλήματά τους. Από αυτούς τους υπαλληλίσκους της Καμπαλ, που μας παρουσιάζουν τις Αλήθειες για Ψέματα και το αντίθετο. Από αυτούς που κινδυνεύει όχι μόνο η πατρίδα μας αλλά και οι ίδιες οι ζωές μας. Από αυτούς που μας έφτασαν στην άκρη του γκρεμού, εκμεταλλευόμενοι την αφέλειά μας.

Ο κάθε πολίτης αποτελεί είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, που τόσο αισχρά συκοφαντήθηκε από τους δήθεν Σωτήρες του. Αυτούς τους επίορκους που συνεργάζονται με τους κατακτητές μας. Αυτούς που μας καταδίκασαν να ζούμε υπό την σκιά αυτών, που παραχαράσσουν την Ιστορία μας.

Είναι Ιερός ο Αγώνας για την Ελευθερία της πατρίδας μας και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι, όπως ταιριάζει σε απόγονους Ηρώων. Μόνο έτσι θα θέσουμε νέα θεμέλια στην ζωή μας, γερές βάσεις στην εξέλιξή μας σαν Άνθρωποι, σαν Λαός, σαν Έθνος. Εμείς θα ελευθερώσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ. ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…