ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 15 Ιούλ 2021 - 21:16
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Επιτέλους ο οργισμένος λαός αντέδρασε στους εκβιασμούς της χουντικής κυβέρνησης, που διαχωρίζει τους πολίτες σε υποτακτικούς ή μη. Επιτέλους αφυπνίστηκε και βγήκε στους δρόμους, για να εκφράσει την  αγανάκτησή τουΕπιτέλους μια λαοθάλασσα στέλνει μήνυμα στους βασανιστές της: «Τέλος η υποταγή στην ξενοδουλη Κυβέρνηση». Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των κοινωνικών τάξεων ενωμένοι βροντοφώναξαν:  Κάτω η Χούντα των πολιτικών, πάρτε τα εμβόλια και φύγετε από εδώ. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας! 

Μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού για προστασία της υγείας μας υποτίθεται – όπως διέδιδαν τα πολιτικά μιάσματα με την τηλεοπτική συνενοχή των καλοπληρωμένων δημοσιοκάφρων –  από έναν γενετικά κατασκευασμένο ιό και την μετατροπή τους σε πρόβατα με το φίμωτρο… επιτέλους κατάλαβαν πως έπεσαν θύματα της προπαγάνδας, που τους μπόλιασε με φόβο και πανικό για την ζωή τους. Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων και μάλιστα και στα παιδιάήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της Υποταγής και άναψε την σπίθα της Ανυπακοής.    

Εικόνες επαναστατικής έκρηξης κατέγραψαν οι κάμερες στα πρόσωπα χιλιάδων συμμετεχόντων πολιτών στις διαδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε πολλές Ελληνικές πόλεις. Με τα στοχευμένα συνθήματά τους απέδειξαν πως είναι ενημερωμένοι για τους πραγματικούς λόγους, που η υποτακτική της Νέας Τάξης Κυβέρνησημε πρόσχημα τον ιό στρέφεται με τόσο μίσος απέναντί τους. Ο εντοπισμός αυτών των εικόνων μάς πήγε πίσω στο 2011, όταν ο ίδιος περήφανος λαός κατέβηκε στο Σύνταγμα, αντιδρώντας στα ειδεχθή δάνεια των τοκογλύφων και στην υπογραφή των παράνομων Μνημονίων .  

Μνημόνια τότε εμβόλια σήμερα, όλα σατανικά σχεδιασμένα από τους επίδοξους επικυρίαρχους του πλανήτη. Τα Μνημόνια και τα δάνεια από τους διεθνιστές Τραπεζίτες ήταν τα πρώτα κρούσματα για την διάλυση της οικονομίας, της κοινωνίας και της χώρας. (τα οποία κανείς σήμερα δεν μνημονεύει). Όλα μελετημένα από τους σχιζοφρενείς εγκέφαλους της Καμπάλ και εκτελεσμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από τα πολιτικά υποχείριά τους, που δεν μας πείθουν πια, πως είναι Έλληνες! 

 Ο,τι δεν κατάφεραν δέκα χρόνια με τις συνεχείς πιέσεις και απειλές στην επιβίωση του λαού, επιδιώκουν να το πετύχουν τώρα, μια κι έξω με τα θανατηφόρα μπόλια, που επιβάλλουν με πρωτοφανή σκληρότητα στους αφελείς πολίτες. Βέβαια πρώτα τους έπεισαν πως είναι απαραίτητο να φορούν φίμωτρο, για να μην μολύνονται μεταξύ τους. Σαφώς και στην βλακεία τους πόνταραν, αφού κανείς επιστήμονας δεν βεβαιώνει, πως η «μάσκα» και τα μπόλια προφυλάσσουν από μολύνσεις… 

Αυτά τα απάνθρωπα κτήνη με στοχευμένη προπαγάνδα έπεισαν τους αφελείς πολίτες, πως ενδιαφέρονται για την σωτηρία τους. Αυτοί που σχεδίασαν τόσο άσπλαχνα τον θάνατό τους, τους δούλεψαν κανονικά… και έτρεξαν οι αδαείς να βάλουν το δηλητήριο μέσα τους, με την θέλησή τους. Οποία αναλγησία προς τον συνάνθρωπο! Νοιάστηκαν μόνο για το πώς θα σώσουν την ζωούλα τουςοι αναίσθητοι παρτάκηδες. 

Μα τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που χωρίς αποδείξεις μόλυνσης από τον ιό της γρίπης, κατέφυγαν στον εμβολιασμό τόσο εύκολα; Θα μείνετε κατάπληκτοι αγαπητοί συναγωνιστές από τα αποτελέσματα μιας σύντομης έρευνάς μας. Τα πρώτα θύματα των εμβολίων ήταν άνθρωποι που δεν είχαν κανέναν λόγο να εμβολιαστούν. Ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι χωρίς οικογενειακές και κοινωνικές υποχρεώσεις, με σπάνιες μετακινήσεις έξω από το σπίτι τους.  Δηλαδή ο κίνδυνος να κολλήσουν τον ιό προερχόταν μόνο από τα… τούβλα του σπιτιού τους εννοείται και όχι από των διπλανών τους. 

Αυτά τα πρόθυμα υποκτακτικά στις κυβερνητικές απειλές είναι τα πρώτα «κρούσματα» μετάδοσης της μόλυνσης του ιού προς το οικογενειακό τους περιβάλλον και έπεται συνέχεια. Για ποιο λόγο μπολιάστηκανβάζοντας σε κίνδυνο την οικογένειά τους; Άγνωσται αι βουλαί των ανόητων λαουτζίκων! ΄Η μάλλον αναφαίνεται μια υπερβάλλουσα αγάπη για τον εαυτούλη τους και μια πλήρης αδιαφορία για τους συνανθρώπους τους.  

Δυστυχώς ανήκουν πολλοί κάτοικοι της χώρας μας σ’ αυτή την κατηγορία. Πολύ πιο δυστυχώς, επειδή αυτοί οι ανεύθυνοι ανενεργοί είναι η αιτία, που θα μεταδοθεί η μόλυνση από τα εμβόλια σε μεγάλο αριθμό πολιτών, όπως μας ενημερώνουν εκ των υστέρων αναγνωρισμένοι επιστήμονες διεθνώς. Είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν αντέδρασαν, όταν εμφανιζόταν η πανδημία.  

Άλλη μια κατηγορία «ευπαθών ομάδων» είναι οι έχοντες πρόβλημα στο ακατοίκητο ή στην εξασφάλιση της βολεμένης ανυπαρξίας τους. Τουτέστιν αποχαυνωμένοι, ψωνισμένοι, ταλαιπωρημένοι, καθυστερημένοι και κάθε είδους βολεμένοι και ευχαριστημένοι στις συνήθειες της ασήμαντης καθημερινότητάς τους, ανίκανοι να κουνήσουν δαχτυλάκι για καλυτέρευση της επιβίωσής τους, τόσο βιολογικά όσο και διανοητικά. Τουτέστιν είναι αυτοί οι  φανατικοί που ψηφίζουν πάντα, σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα τους εθνικούς ολετήρες.  

 Ασφαλώς κανένας από αυτούς τους εξυπνάκηδες δεν θα άφηνε τις μηδαμινές «απολαύσεις» του (καφεδάκι, τσιγαράκι, καφενεδάκι, κουμκανάκισινεμαδάκι…) για να πάει σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη του, αφού αυτά για αυτόν είναι «ψιλά γράμματα» για… φευγάτους, ψεκασμένους, φασισμένους…  ενώ αυτός παραμένει σταθερός και αμέτοχος στις άσκοπες ενέργειες, που καταναλώνουν φαιά ουσία και φυσικό είναι, αφού η ποσότητά της εγκεφαλικά είναι στον πάτο!  

Διαφάνηκε όμως από την ποιότητα των πολιτών που κατέβηκε στις πλατείες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον φασισμό της Κυβέρνησης, πως είναι μια υγιής ομάδα ανθρώπων, που δεν δέχεται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον οποίο τους επιβάλλει το πολιτικό προσωπικό με απίστευτο εκβιασμό και ψυχολογική βία. Φάνηκε επίσης πως η διασπορά φόβου κατά των ανεμβολίαστων είναι πρωτοφανής, ενώ το τείχος προστασίας των εμβολιασμένων αρχίζει να ξεθωριάζει. 

«Είμαστε υπέρ της λογικής και όχι της παράνοιας, είμαστε κατά της προσβολής της Αξιοπρέπειάς μας. Είμαστε κατά της χειραγωγούμενης ελευθερίας. Είμαστε ελεύθεροι πολίτες και θέλουμε να απαλλαγούμε από την Κατοχή της Παγκόσμιας Δικτατορίας, που επιδιώκει την μαζική εξόντωσή μας. Δεν μας πείθουν, πως νοιάζονται για την υγεία μας και μας επιβάλλουν φίμωτρα… οι μάσκες είναι για τα μάτια τις Απόκριες… κι αυτοί τις φορούν όλο τον χρόνο. «Κάτω οι πολιτικοί μασκαράδες». 

Αυτό ήταν το μήνυμα για την Κυβέρνηση (ελήφθη;) και με σύνθημα «κάτω η Χούντα» τέλειωσαν οι διαμαρτυρίες στις πλατείες, ο λαός εκτονώθηκε, η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε, η ελπίδα αναζωπυρώθηκε, η ζωή μας διορθώθηκε… και αναμονή για την επόμενη δόση με Αγωνία… αφού αμετάκλητη είναι η απόφασή τους για των Ελλήνων την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…