ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 23 Ιούλ 2021 - 21:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έχει η Ευρώπη γυρίσματα και οι «εταίροι» μας απέδειξαν περίτρανα πόσο μας υπολογίζουν. Οι «εταιρίες» τους ενέδωσαν σε δελεαστικές συμμαχίες με Διεθνείς Τραπεζίτες, πέρα από Κανόνες της Ενωμένης Ευρώπης. Τρώγοντας τους ήρθε η όρεξη και συναίνεσαν στην υποταγή των λαών και κατάργηση των Εθνικών Κρατών, με τα οποία – υποτίθεται – ήταν εταίροι.

Οι λαοί αιφνιδιάστηκαν μπρος στον κίνδυνο για την πατρίδα τους και την Ανεξαρτησία τους. Ο Ελληνικός λαός πρωτοπόρος στις Επαναστάσεις με τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα έγινε το κίνητρο, για να τον μιμηθούν κι άλλοι λαοί. Οι αντι-δράσεις τους στην υπογραφή των Μνημονίων αποδεικνύει, πως ο διακαής πόθος των «αφεντάδων» για κυριαρχία όλου του Πλανήτη, δεν έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Δεδομένου του Παγκόσμιου συλλαλητηρίου 180 χωρών εναντίον της Παγκοσμιοποίησης, μήπως θα έπρεπε κι εμείς να συμμετέχουμε δυναμικά; Μήπως να συμμαχήσουμε με όσους λαούς της Ευρώπης αντιστέκονται στα παρανοϊκά σχέδια των διεθνών δικτατόρων; Μήπως να συμφωνήσουμε σε κοινούς αγώνες εναντίον του σχεδίου μείωσης του πληθυσμού; Μήπως είναι μια χρήσιμη Ιδέα, να δώσουμε ένα πανευρωπαϊκό μήνυμα στους επίδοξους επικυρίαρχους της ζωής και των Εθνών μας;

Μήπως κι άλλοι λαοί υπό την νέα Κατοχή των Σιωνιστών αναζητούν συμμαχίες για Επανάσταση; Μήπως η συμπόρευση με ομοιοπαθείς λαούς της Ευρώπης, για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού «Ισχύς εν τη Ενώσει» είναι Κανόνας που οδηγεί στην απελευθέρωση; Αν κι αυτό μπορεί να ακούγεται ανέφικτο για μας, αφού δεν καταφέραμε ακόμα να ενωθούμε.

Λυπηρή η διαπίστωση, πως όλοι οι Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του κινδύνου, που διατρέχει το Έθνος μας. Εξ’ ού και η αποχή τους από τον Αγώνα. Μα αύριο θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως είναι πατριώτες, συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Συλλαλητήριο ενάντια στα θανατηφόρα εμβόλια, που μεταμορφώνουν την Ανθρωπότητα σε κοινωνία σκλάβων εξαρτώμενων από τους Καμπαλιστές. Μήπως πρέπει να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες μας με γενική παρουσία μας στους δρόμους; Για να πάρουν το μήνυμα πως δεν είμαστε υποτακτικά τους;

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…