ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 26 Δεκ 2021 - 19:56
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Άκουσέ με αγαπητέ Άνθρωπε, αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποια είμαι και ποιες είναι οι ρίζες μου. Εδώ σ’ αυτή την μικρή Χώρα μα τεράστια σε Ιστορία, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια Μεγάλοι Φιλόσοφοι εφεύραν την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό, που έμειναν Αθάνατα και εκπολίτισαν και τους βάρβαρους. Με το Πνεύμα και τις Επιστήμες τους φύτεψαν την Μεγάλη Ιδέα.

    Το όνομά μου είναι Ελλάς. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο, που μου χάρισε ο Δημιουργός, για να δημιουργήσω την δική μου γενιά. Ζούσα εδώ ανέκαθεν ειρηνικά με τα κληροδοτήματα των προγόνων μου. Ήμουν ωραία νέα και περήφανη για την καταγωγή μου και με ζήλευαν όλοι. Η Χώρα αυτή πήρε το όνομά μου και μεγαλούργησε στον πλανήτη.

   Δώσε προσοχή για να μάθεις την ένδοξη Ιστορία του Έθνους μου. Είχα μεγαλεπήβολο όραμα για την εξέλιξή μου και ήθελα  να βάλω γερά θεμέλια για τις επόμενες γενιές. Με συναίσθηση της Ιστορικής Ευθύνης μου, ανέλαβα με χαρά την αποστολή μου και αφοσιώθηκα στην επίτευξή της. Χωρίς να εποφθαλμιώ εδάφη και Ιστορία άλλων χωρών, ήμουν πάντα σε άμυνα και υπερασπιζόμουν την Ελευθερία μου και την Ανεξαρτησία μου.

    Ανάθρεψα τα παιδιά μου σύμφωνα με τις Αρχές και τα Ιδανικά μου για να γίνουν γνήσια Ελληνόπουλα. Γι’ αυτό όταν η Πατρίδα κινδύνευε, τα παιδιά μου πολεμούσαν με αυτοθυσία. Ο ηρωισμός τους στα πεδία των μαχών έμεινε στην Ιστορία. Μαζί τους πολέμησα στους Βαλκανικούς και για την Μεγάλη Ιδέα στην Μικρά Ασία και για τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους. Αργότερα, όταν οι «σύμμαχοι» αντί να μας ευγνωμονούν για το Έπος του 40, μας επέβαλλαν τον Διχασμό, αγανάκτησα με τον άδικο Εμφύλιο, να σφάζονται αδέλφια Αριστερά με Δεξιά. Τον σπαραγμό των Κομμάτων για την Εξουσία τον τελείωσε η Χούντα, όχι όμως και τους πολιτικούς. Στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου άρπαξαν την ευκαιρία να βγουν από την αφάνεια, οι μελλοντικοί εξουσιαστές μου. Με την Μεταπολίτευση με… έσωσαν οι διψασμένοι για πλουτισμό και δόξα Σοσια-ληστές και αριστερομηδενιστές, που όρμησαν πειναλέοι πάνω μου και με κατασπάραξαν. Οι ασήμαντοι υποψήφιοι εξουσιαστές με έριξαν σε ηθικό και οικονομικό ξεπεσμό και τον λαό σε μαρασμό.      

  Την ανάγκη μας για επιβίωση εκμεταλλεύτηκαν οι «σωτήρες» μας δώρα φέροντες με… «δανειακά» Μνημόνια. Με δελεαστικές σειρήνες για εύκολο πλουτισμό εξαπάτησαν τον λαό και τον μετάλλαξαν σε υποτακτικούς υπηκόους. Με την δύναμη των τεχνολογικών και βιολογικών όπλα τους ανενόχλητοι έριξαν στην παγίδα της ψεύτικης Κρίσης και της Πανδημίας τον ανυποψίαστο λαό. Έτσι μας έκλεισαν στην φυλακή του Μάτριξ.

    Άκου ανώνυμε περιηγητή τώρα που ανταμώσαμε και με βρίσκεις αποδυναμωμένη από τα φυσικά δεδομένα της Φυλής μου. Βιώνω τα δεινά μιας υπαρξιακής κρίσης, τόσο ως Χώρα όσο και ως μάνα. Με πολιορκούν αιώνια οι Δυνάμεις του Σκότους, με απώτερο σκοπό τον διαμελισμό μου και των παιδιών μου, για να εξαφανίσουν ολοκληρωτικά την Φυλή μας.

   Ως μάνα στερούμαι την παρουσία των παιδιών μου, αφού η ανεργία τα ανάγκασε να με αποχωριστούν, για να μην γίνουν  δούλοι του καθεστώτος. Με μεγάλη λύπη τα αποχαιρέτησα για το καλό τους. Τώρα μαθαίνω, πως ως μετανάστες στα ξένα, οργανώνουν απελευθερωτικό Αγώνα και νιώθω περήφανη.

    Όσα έμειναν, ζουν σαν ξένοι χωρίς δικαιώματα και χωρίς δυνατότητα να σκέφτονται ελεύθερα και να ενεργούν ως ανεξάρτητοι πολίτες. Υπομένουν την σκληρή δικτατορία μιας εγκληματικής συμμορίας, που υπηρετεί τους Επικυρίαρχους. Είμαι καθηλωμένη από τα πισώπλατα χτυπήματα των εντός των πυλών υποτακτικών και των εκτός των πυλών εχθρών.

   Πως να αντιδράσει μια μάνα ανυπεράσπιστη, όταν της έχουν αρπάξει το βιος της ακόμα και τα παιδιά της; Όταν την έχουν αποξενώσει από τους προγόνους της; Όταν στον τόπο της οι νόμιμοι κάτοικοι έγιναν λαθροφερμένα τριτοκοσμικά υβρίδια, που πήραν την θέση του γηγενή λαού; Απολίτιστα αλλόθρησκα ανθρωπάρια, που αντί να ευγνωμονούν τον τόπο φιλοξενίας τους,  απαιτούν ιθαγένεια, ενώ μισούν κάθε τι Ελληνικό;

 Σήμερα μας πολιορκούν και μας εκβιάζουν κοινοβουλευτικοί τεχνοκράτες, για να παραδοθούμε σε παράφρονες επίδοξους επικυρίαρχους του πλανήτη. Σήμερα είμαι μια τρομοκρατημένη Ελλάδα και δεν μπορώ να υπερασπιστώ τα πιστεύω μου. Πιάνουν το καθαρό όνομά μου στο βρώμικο στόμα τους οι σχεδιαστές της Γενοκτονίας των παιδιών μου. Με ξευτελίζουν, με δυσφημούν, με  περιφρονούν και με πολεμούν ανελέητα.

   Πώς να αντισταθώ άοπλη μπρος στην παγκόσμια λαίλαπα του απανθρωπισμού; Πώς να πείσω τα παιδιά μου για τον ακήρυχτο βιολογικό πόλεμο, με την πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα από τις οθόνες των συνενόχων τους ολιγαρχών και καναλαρχών; Πως με τις απειλές και τους εκβιασμούς των πρόθυμων πολιτικών υποτακτικών τους προχωρούν αδίστακτοι στον αφελληνισμό του λαού; Πώς να πολεμήσω την τοξική επίθεση στο νου, που εξουθενώνει κάθε τι το Ανθρώπινο;

  Σου μιλάω ψιθυριστά, γιατί ακούν και οι κουφοί πολιτικοί κι ας είναι περήφανοι μόνο στα… αυτιά. Οι «κοριοί»τους «ακούν» τα παιδιά μου, που κρατούν κρυφές ακόμα και τις σκέψεις τους. Τα εξωγενή όντα μας κατέκτησαν με την υπερτεχνολογία τους. Αυτήν που δεν κατέχω, για να μπορώ να τα προστατέψω. Βιάζεται και διώκεται ακόμα και η αδελφή μου η Δημοκρατία.

    Μπορεί ένας κοινός ανθρώπινος νους, να τα πιστέψει αυτά; Ένας καθημερινός άνθρωπος που τρέχει για τον επιούσιο; Ένα μπολιασμένο θύμα θα έχει το θάρρος να ομολογήσει πως από άγνοια παγιδεύτηκε; Αυτός που δεν γνωρίζει ότι οι περιορισμοί και τα υποχρεωτικά μέτρα της φασιστικής Κυβέρνησης είναι Αντισυνταγματικά; Πως τα θανατερά εμβόλια είναι πειραματικά και παραβιάζουν την Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων;

  Πως ευθύνη του Κράτους είναι η πρόληψη και η προστασία της Υγείας; Πως υποχρεούται να διασφαλίζει το δικαίωμα στην επαγγελματική κατάρτιση, στην εργασιακή απασχόληση και την πρόσβαση σε Δημόσια Αρχή; Πως ο νομιμόφρων πολίτης δεν πρέπει να διώκεται για τις απόψεις και πεποιθήσεις του; Πως καταστρατηγείται το Σύνταγμα και τα Δικαιώματα των Ατομικών Ελευθεριών; Δεν υπάρχει Ένας ακέραιος Δικαστής… να τους καταδικάσει; Γιατί όλοι τρέμουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων; Εγώ δεν την φοβάμαι… Αγωνίζομαι να μείνω στην Ίδια Τάξη!

    Εσύ πατριώτη μου που ήρθες από το παρελθόν, για να γνωρίσεις την σημερινή Ελλάδα… αυτήν που γεννήσατε εσείς οι   Φιλόσοφοι προγονοί μου… τι θα τους μεταφέρεις; Θα τους ζητήσεις επιείκεια και στήριξη για αιωνόβια ύπαρξη της Χώρα τους; Αυτήν που τα μιαρά γένη του πλανήτη πατούν τα ιερά χώματά της κι εμένα με βιάζουν και με μολύνουν; Το όνομά μου είναι ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΑ και μη γελάς. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΑΤΕ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr