ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ : ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝ…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ. - 4 Ιούλ 2021 - 11:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Ανθρωπότητα εκπέμπει S.O.S. για το ζοφερό μέλλον της ύπαρξής της προς πάσα κατεύθυνση και Εξουσία. Ποιοι θα το λάβουν μεν και θα ενδιαφερθούν δε; Ποιοι δεν θα συλλάβουν το υπαρξιακό νόημά του και θα αδιαφορήσουν δε;  Μα είναι σίγουρο πως και οι μεν και οι δεν εν δυνάμει παραλήπτες θα το κοινοποιήσουν στις υπεύθυνες για τον αφανισμό της Εξουσίες;  

Εξουσίες εμπειροπόλεμες οι μεν, πλήρεις με συντρίμμια δε. Λαοί ειρηνικοί οι δεν, χωρίς αποτύπωμα δε. Θύτες και θύματα με ανοιγμένους τους ασκούς… αρμενίζουν δέσμιοι στα πέλαγα των ονείρων τους. Μάλλον το μήνυμα δεν ελήφθη ούτε από τους μεν ούτε από τους δεν… ο ήλιος όμως συνεχίζει να φωτίζει και τους μεν και τους δεν… Οι μεν σχεδιάζουν το τέλος των δεν… που τον αγνοούν και τα σχέδια εκτελούνται κατά γράμμα, όπως προγραμματίστηκαν από τη Νέα Τάξη.   

Ο βιολογικός πόλεμος που σχεδιάστηκε από τους μεν κι εκτελείται εναντίον των δεν… καλά κρατεί σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Οι μεν στερούν τα δικαιώματα των δεν… που σφυρίζουν κλέφτικα. Οι μεν απαιτούν υποταγή από τους δεν… που παραδόξως την δέχονται. Οι μεν σκορπούν τον τρόμο στους δεν… και τους υποδουλώνουν δε.  Οι μεν σταματούν τους δείκτες των ρολογιών και οι δεν… σαν να μην τους αφορά, περιστρέφονται πέριξ του κόσμου τους δε.       

Άλλοι μεν σχεδιάζουν τον αφανισμό των δεν… κι άλλοι τον δέχονται παθητικά από τους μεν, αφού δεν γίνεται αντιληπτός από την τυχαία περιφερόμενη μάζα δε.  Η μεν σατανική συμμορία των εξουσιαστών ένα βήμα πριν το τέλος της κυριαρχίας της, τον τάφο της δεν τον βλέπει. Η δεν Ανθρωπότητα μέσα στο σκοτάδι του τρόμου που της ρίχνουν  οι εχθρικοί συγκάτοικοί της, τον τάφο της δεν τον βλέπει.   

Η μεν τρομοκρατία της σατανικής Εξουσίας στους ειρηνικούς κατοίκους του πλανήτη, έχει ξεπεράσει το μέτρο κάθε λογικής πρόβλεψης.  Η δε λογική της ανθρώπινης φυλής δεν έχει μέτρο στην ανοχή των επιθέσεων από τους μεν, που σκίζουν τον υμένα του σχιζοφρενή εγκεφάλου τους, για να πετύχουν το σχέδιό τους για δουλοποίηση των δεν… όπως δεν θα έκαναν ποτέ οι δεν, που κατέχουν την λογική και την Γνώση.  

Ένας συμπαντικός πόλεμος που διεξάγεται ανάμεσα στις Δυνάμεις του Καλού μεν και του Κακού δεν… προ των τίτλων τέλους του φαινομενικά πιο αδύναμου αντιπάλου. Έχει αποδειχθεί όμως – όσο απίθανο κι αν είναι – πως στις πολεμικές αναμετρήσεις δεν είναι σίγουρος νικητής ο ισχυρότερος… Ενίοτε νικητής είναι ο ικανός να αξιολογεί την δυναμική του άλλου, υπερβαίνοντας την ποσότητα χάριν της ποιότητας.     

Σήμερα αυτοί οι δεν… δεν κινδυνεύουν από την ποσότητα των βιολογικών όπλων του αντιπάλου… αλλά από την έλλειψη πατριωτικής ποιότητας των κατ’ όνομα κυβερνώντων μια Ιερή  Χώρα. Αυτή η ίδια Χώρα που γεννάει μεγάλους ήρωες, αλλά δυστυχώς και πολλά προδοτικά υποκείμενα. Αυτά που εκτελούν τα σχέδια των δημιουργών της Νέας Εποχής και των τεχνητών ασθενειών, για την διαγραφή της Ανθρωπότητας.  

Τελευταία που οι μεν εμφανίζονται σαν Εξολοθρευτές της φυσιολογικής ζωής των ανθρώπων τρομοκρατώντας τους με τα «αόρατα» όπλα της υπερ-τεχνολογίας τους… δεν σημαίνει πως θα είναι και οι νικητές στον άνισο πόλεμο που τους κήρυξαν χωρίς αιτία. Γιατί μεν οι μεν είναι εκτελεστικά υποχείρια των Δυνάμεων του Σκότους, οι δε δεν είναι αυτόχθονες κάτοικοι του πλανήτη και προστατεύονται από την Δύναμη του Φωτός!  

Είναι δυνατόν ο Πανάγαθος Πατέρας των Ανθρώπων να επιτρέψει στους αυτόκλητους εχθρούς της Δημιουργίας του, να καταστρέψουν το έργο του προς όφελός τους; Είναι δυνατόν ο Δημιουργός και Ελεγκτής του Σύμπαντος να μείνει αδιάφορος με τις συμφορές που «σκέφτονται» να διασπείρουν στον επίγειο Παράδεισό του, τον οποίο χάρισε στους Ανθρώπους, για να διάγουν βίον ανθόσπαρτον με καλοσύνη και Αγάπη;  

Ο τελικός τιμωρός των επαίσχυντων δικτατόρων θα είναι το απρόσμενο λάθος, που θα κάνουν οι ίδιοι. Ο «Δημιουργός των πάντων» που βλέπει τα πάντα όσα γίνονται κρυφά και φανερά, θα είναι ο τελικός αποδέκτης του μηνύματος και ο τιμωρός των δούλων του Σατανά και εμπνευστή της γενοκτονίας, για να γίνει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος της μάνας Γαίας. Εκείνος θα ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως, για να τους κλείσει μέσα αιώνια. Εκείνος θα μιλήσει τελευταίος κλείνοντας και τις Πύλες. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και ο δικός  τους εξάντλησε την ανοχή του Πατέρα των Ανθρώπων.  

Όσα άρπαξαν ύπουλα ήταν μόνο άψυχη ύλη. Όσα έκλεψαν με απάτη για να επιβληθούν στο Ανθρώπινο Γένος, δεν θα τα χαρούν. Τα πλούτη παραμένουν στην ψυχή των Ανθρώπων, ως πολύτιμος θησαυρός και μανδύας προστασίας. Η πανδημία και το υποχρεωτικό μπόλιασμα είναι μια ακόμα δοκιμασία για την Πίστη τους. Οι πιστοί θα μείνουν ζωντανοί και οι άπιστοι θα αναχωρήσουν με τους εισβολείς, σε ταξίδι χωρίς επιστροφή. 

Ο Θεός τα βλέπει όλα με το Συμπαντικό μάτι του και γελά, με  το θράσος των εισβολέων να ετοιμάζουν μαζική δολοφονία των λαών. Γελά γιατί οι σαλεμένοι «φωστήρες» νομίζουν πως υπέταξαν την θέληση των ανθρώπων και τους έδεσαν στο άρμα τους. Γελά γιατί χαίρονται με δήθεν λεηλασία της ανθρώπινης ψυχής. Γελά, γιατί οι «επιτυχίες» τους είναι εικονικές και άνευ ουσίας, αφού το κύτταρο του Θεού συνεχίζει να δίνει την Ζωή.  

Οι πιστοί στον Θεό συνεχίζουν να τον δοξάζουν για την ζωή τους. Εκτός «ολίγων» εξαιρέσεων, όπως τα ανόητα υποτακτικά, που μπολιάστηκαν, νομίζοντας πως σώζουν το τομάρι τους. Όχι μόνο δεν το έσωσαν, μα μεταλλάχτηκαν σε πειραματόζωα και ιδιοκτησία του Τέρατος, που εφεύρε το λογισμικό της μετάλλαξης. Μόνο αυτές τις ελάχιστες αμαρτωλές ψυχές κατάκτησε ο στασιαστής πρώην Άγγελος του Θεού.  

Τα δεν υποτακτικά πολιτικά θρασίμια που πρόδοσαν την εμπιστοσύνη του λαού που τους έδωσε την  Εξουσία, θα τιμωρηθούν με ένα delete από τον ίδιο τον διαχειριστή του λογισμικού, όταν θα του είναι άχρηστα πια. Έτσι θα καθαρίσει η γη και από τους μεν και από τους άπιστους δεν… Ας κάνει και κάτι χρήσιμο αυτή η συμμορία στην βρώμικη πορεία της κι ας πάει χαρούμενη στον… άλλο κόσμο του σατανά αφέντη της.  

Γιατί ο μεν σαν Θεός αποφάσισε  μείωση του πληθυσμού… μα ο δεν πραγματικός Θεός άλλα σχέδια είχε και γελούσε μαζί του. Ο πληθυσμός των μεν προδοτών θα μειωθεί κι όλα μαζί τα βλαβερά παράσιτα της γης με τις μάσκες και τα μπόλια ταξιδάκι αιώνιο στην Κόλαση του αφέντη τους. Και τα μεν και τα δεν υποτακτικά στις Δυνάμεις του Σκότους θα πάνε εκεί που ανήκουν. Γιατί το δώρο του Θεού ανήκει στα πλάσματά του, για να ζουν μέσα στην Φύση του Πλανήτη τους ειρηνικά και με Αγάπη. Και οι μεν και οι δεν που πήγαν κόντρα στην Φύση και στον Θεό… θα εξαφανιστούν πάραυτα από ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…