ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : Η Γεωμετρική Αντίληψη που «κοιμάται». Αποσυμβολισμοί των «μωβ» περιοχών.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 18 Οκτ 2021 - 20:26

Ο άνθρωπος έχει την γεωμετρική αντίληψη των σχημάτων, που η παιδεία όμως των σχολείων δεν βοηθάει στην ανάπτυξή της. Το μωβ είναι το χρώμα της Μ.Παρασκευής, το χρώμα του θανάτου, οι ακτίνες γάμμα των άστρων και το χρώμα του αμέθυστου στην Αποκάλυψη, ο 12ος  και τελευταίος λίθος του τείχους (Αποκάλυψη κα’ 20). Ανήκει στην κατηγορία Πυριτικά Ορυκτά. Ξεκινάει τη ζωή του ως διάφανος χαλαζίας, αλλά όταν βρεθεί σε σημεία του Μανδύα της Γης όπου αναπτύσσονται σε μεγάλες θερμοκρασίες και πιέσεις γίνεται μωβ. Όλα αυτά που κάνει αυτό το μόρφωμα που λέγεται κράτος, στην πραγματικότητα διαπράττουν  Ύβρη στη δημιουργία του Θεού. Ας κάνουμε φωτονικές φωτοσυνθέσεις για να ξυπνήσει η γεωμετρική μας αντίληψη. Η μόνη πόλωση που αξίζει ο λαός μας είναι η πόλωση του φωτός. 

Εικόνα η Αγία Τριάς.  

Παρατηρούμε τα χρώματα στα ενδύματα και τη στάση των ποδιών, τους κύκλους, το ρόμβο (ο χαρταετός της Κ.Δευτέρας είναι ρόμβος) και το τρίγωνο. 

Σε αυτή την εικόνα  βλέπουμε τους κύκλους στα πόδια και τα βιβλία τι σχήμα έχουν. 

Να υπενθυμίσω το σύμβολο της Γης στην αστροφυσική. 

Οι αριμθμοί στα αρχαία 

Υ.Γ Ακολουθεί βίντεο σούπερ συμβολιστικό, με πολύ μωβ, με γράμματα που είναι μαθηματικά. 

Θα τους νικήσουμε τραγουδώντας…και λέει το τραγούδι….του ΔημοΣθένη (κομματάρα) !!! 

Μαρία Βούλγαρη

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr