ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαρία Βούλγαρη : Η Περιστρεφόμενη Πύρινη Ρομφαία, νικώντας το δόγμα της θερμοδυναμικής. Η υλοποίηση της ακραίας ψυχομετρικής. Τα G της Ορθοδοξίας.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΜΑΡΙΑ. - 23 Οκτ 2021 - 19:19

Η Περιστρεφόμενη Πύρινη Ρομφαία, νικώντας το δόγμα της θερμοδυναμικής. Η υλοποίηση της ακραίας ψυχομετρικής. Τα G της Ορθοδοξίας. 

Η Πύρινη Ρομφαία 

Είναι η είσοδος σε μια περιστρεφόμενη μαύρη τρύπα και όλος ο αγώνας είναι να μη σε κάψει το Φως. Για αυτό λέει στον ψαλμό 23 τη Μία των Σαββάτων που είναι η είσοδος στο Ναό, «Αρατε πύλας….Κύριος των Δυνάμεων, αυτός εστίν ο Βασιλεύς της Δόξης». Το σκληρά αδιανόητο πραγματοποιείται μέσα στην Ορθοδοξία, αυτό που δε χωρά ούτε η φαντασία μας. Η εξομολόγηση νικάει τα βαρυτικά πεδία και δε χρειάζεσαι κανένα διαστημόπλοιο(το έχει πει σε συνέντευξη του ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ).  

Κορώνα στην αστροφυσική είναι το στέμμα του ήλιου. Ο άνθρωπος είναι  εν δυνάμει αστέρι και το μασωναριό μας λέει ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο και προσπαθούν να μας πείσουν με ψευδοεπιστημονικές θεωρίες. Η αφύπνιση των Ελλήνων είναι απαραίτητη και αυτό το έχουν κατανοήσει πολλοί  Έλληνες επιστήμονες που έχουν καταλάβει τη διδαχή του Χριστού. Ένας από αυτούς είναι ο ευφυέστατος Ν.Λυγερός. Οι Έλληνες πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά για να ζήσουμε τη χαρά της μεταχαράς. Ο ασχημάτιστος νους της αγιοπατερικής θεολογίας είναι ο στόχος τους. Με την καρδιακή προσευχή αλλάζει η ιδιοσυχνότητα της καρδιάς και η προσευχή γίνεται αυτενεργούσα, χτυπάει στον παλμό της νοεράς προευχής, γίνεται δηλαδή Κέντρο η καρδιά και  σε οδηγεί στο Φως του Χριστού και επειδή έχουμε το βάπτισμα, αυτό σημαίνει ότι οι δαίμονες δεν έχουν εξουσία στο κέντρο της καρδιάς (μόνο στο περικάρδιο). Όλα όσα μας λένε ότι τάχα είμαστε από τους πίθηκους είναι  όλα ψέμματα. Οι βάρβαροι μας λένε μόνο όσα τους βολεύουν και η απόκρυψη επιστήμης είναι έγκλημα. Ο Ήλιος της Δικαιοσύνης όμως θα λάμψει, γιατί το Φως δεν φοβάται τα σκοτάδια που μας ταΐζουν εδώ και χρόνια η παιδεία του Τοτού και τα ΜΜΕ της υποκρισίας. Ακολουθεί «Το Απόρθητο Μοναστήρι»  και η «Βυζαντινή Σημαία» ποιήματα του Ν.Λυγερού.  

Μαρία Βούλγαρη

Το Απόρθητο ΜονΑστήΡι, Ν. Λυγερός 

Η Βυζαντινή Σημαία, Ν.Λυγερός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr