ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Μασκοφόρος πολιτικός…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 29 Μαΐ 2019 - 22:33
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μήπως σας έχει τύχει να σας πουν ,πριν προλάβετε να μιλήσετε ,να πείτε οτιδήποτε ..
“είσαι απόλυτος “

Τότε να ξέρετε ,ότι πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε ,και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ,χαιρετήσετε ευγενικά και με αγάπη να αποχωρήσετε.Εσείς μπορείτε να έχετε διάθεση για επικοδομητικό διάλογο ,αλλά έχετε να κάνετε με κρυπτό εγωιστή ,χειριστικό .

Μην μπείτε καν σε διάλογο ,πρόκειται για παγίδα σαν αυτή που στήνεται στην Ευρώπη αυτή την στιγμή .Την νέα “εθνικιστική ” παγίδα με τους νέους “μεσσίες ” που η νέα τάξη πραγμάτων τους θέλει και θεοσεβούμενους .Πάμε για μία νέα παγκόσμια και μία Θρησκεία ,μην το ξεχνάτε..

Αυτοί που θα σε πουν “απόλυτο ” είναι αυτοί που δεν μπορούν να δεχτούν άλλη άποψη εκτός από την δική τους .Ειδικά όταν η “άλλη ” και εχθρική για αυτούς άποψη , στηρίζεται σε ακατάρριπτα επιχειρήματα και πρέπει να την δεχθούν ή να την αντικρούσουν .
Κλονίζεται εκείνη την ώρα η έπαρση ,ο εγωισμός και η φιλαυτία τους και τους είναι αδιανόητο κάποιος άλλος να έχει διαφορετική άποψη από την δική τους .
Φορούν την “μάσκα ” του δίκαιου και σε κρίνουν με “δήθεν ” ταπεινοφροσύνη ότι σώνει και καλά δεν τους επιτρέπεις να πουν την άποψη τους .Εσύ κοιτάς αποσβολωμένος γύρω γύρω αν το λέει σε σένα ,αφού δεν απαγόρευσες ποτέ και σε κανέναν να πει την άποψη του ,άλλα και δεν θεωρείς την άποψη σου “δόγμα” ..

Το δόγμα λοιπόν του χαρακτηρισμού της άποψης μας και όχι της συζήτησης πάνω σε τι είναι σωστό και τι λάθος έχει πλέον επικρατήσει ..

Είσαι απόλυτος ,φασίστας ,ρατσιστής , ομοφοβικός κ.α που έχουν “ισιώσει ” κάθε διαστροφή της ανθρωπότητας .
είναι πλέον κανόνας οι διεστραμμένοι να θεωρούνται φυσιολογικοί και οι φυσιολογικοί “ανώμαλοι ” …
Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος χειραγώγησης και διαστρέβλωσης των μαζών πλέον .
Αλλά όποιος μελετήσει λίγο ψυχολογία, θα δει ότι είναι το χαρακτηριστικό των “χειριστικών ” των “κακών ” διεστραμμένων ανθρώπων να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα ,να ζαλίζουν το θύμα τους ,το έχουν αρχικά “σαγηνεύσει ” με κάποιο τρόπο .

Αυτό κάνουν υποκινούμενοι από αφανείς δυνάμεις και οι “πολιτικοί ” παγκοσμίως κοιμίζουν, σαγηνεύουν τα θύματα τους με την “υποκριτική ” τους εικόνα . Φορούν την εκάστοτε “μάσκα” ανά εποχή που βολεύει (δεξιοί ,αριστεροί ,εθνικιστές .κ.α ) Στήνουν την νέα παγίδα μαζί με τα “μεγάλα κρυφά αφεντικά ” τους και περιμένουν .
Τσιμπάμε εμείς ότι αυτός είναι ο “δικός ” μας και πέφτουμε στην παγίδα .
Διαδέχονται η μία κατάσταση την άλλη ,αλλά επί της ουσίας παραμένει στην εξουσία η “Νέα Τάξη Πραγμάτων ‘” .

Έχετε προσέξει ποτέ να κάνουν ειρηνικό “διάλογο ” για το καλό του “πολίτη ” .
Ανταλλάσσουν ύβρεις ,χαρακτηρισμούς και κατηγορίες ο ένας για τον άλλον και επικαλούνται συνεχώς τον “λαό” τον οποίο έχουν “γραμμένο ” αλλά εμείς είμαστε πλέον “υπνωτισμένοι ” και δεν διακρίνουμε ,ότι και αυτός ίδιος είναι “μασκοφόρος ” πολιτικός .

όταν διακρίνετε άνθρωπο να κατακρίνει ή να κρίνει συνάνθρωπο του είναι “εμπαθής ” με συγκαλυμμένη ποιος ξέρει πόση κακία ..

Αν αυτός είναι “πολιτικός ‘ που κατηγορεί ,ειρωνεύεται ,σαρκάζει ,υβρίζει και δεν σέβεται τον αντίπαλο του και όποιον τον ενοχλεί ,τότε να ξέρετε ότι τον βλέπει σαν εμπόδιο στην αρρωστημένη του “φιλοδοξία ” που υποκινείτε από την δίψα του για χρήμα ,δόξα και φήμη .
θα σας κάνει να πιστέψετε ότι είναι ο νέος “μεσσίας ” …

Αυτούς εκλέγεται

Δεν τον ενδιαφέρεται εσείς ,δεν σας νοιάζεται ,απλά εσάς πρέπει να σας “κοροϊδέψει” ,για να τον “εκλέξετε ” και το ξέρει από πάππου προς παππού η εβραϊκή του οικογένεια το κάνει αιώνες τώρα…

δυστυχώς είναι παντού ,στην πολιτική ,στα μ,μ.ε .στην οικονομία ΠΑΝΤΟΥ και σε παγκόσμιο επίπεδο …

Και έχουν άπειρες μάσκες …

Για όποιον πιστεύει ότι ο Σαλβίνι ,η Λεπέν και οι νέοι πολιτικοί που διαφαίνονται στην Ευρώπη αυτή την στιγμή θα σώσουν την Ευρώπη .

Εγώ σας λέω ότι θα επιταχύνουν το “σχέδιο ” Το έχουμε ξαναδεί το έργο και ήρθε η στιγμή ,κάποιοι να μην τσιμπήσουμε και να προετοιμαζόμαστε “πνευματικά ” για τα χειρότερα

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “

Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…