ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας… Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 25 Μαρ 2019 - 20:25
Loading...

Βλέποντας την συνέντευξη του Πρωθυπουργού μας ,από ακριτικό νησί . Παρ’ολίγον να πεισθώ για τις αγαθές προθέσεις του ,μέχρι που λέω » ξύπνααααααα «,πόσες φορές θα σε κοροϊδέψουν ακόμα ;

Έχοντας βιώσει σε ατομικό επίπεδο την «πλάνη » σχεδόν όσα χρόνια ζω ,από τους πολιτικούς άλλα και απο άτομα που με περιέβαλλαν και με περιβάλλουν .Προσπαθώ τουλάχιστον τώρα να τους ξεχωρίσω .Σκέφτομαι πόσες φορές θα μπορούσα να έχω αποφύγει τέτοιους ανθρώπους ,αν είχα στο μυαλό μου αυτά τα λόγια.

“Ου δύναται δέντρον αγαθόν καρπούς πονηρούς ποιείν, ουδέ δέντρον σαπρόν καρπούς καλούς ποιείν. Άραγε από των καρπών αυτών επιγνώσεσθε αυτούς.”

Δεν μπορεί το καλό δέντρο να κάνει άχρηστους καρπούς ούτε το άχρηστο δέντρο να κάνει καλούς καρπούς. Από τους καρπούς τους θα τους καταλάβετε.

Ένα από τα όπλα του «κακού» και των ανθρώπων που το υπηρετούν ,αν όχι το ισχυρότερο .Είναι η «διαστρέβλωση » της πραγματικότητας .Να παρουσιάζει κάποιος αυθαίρετα και συνήθως εσκεμμένα κάτι διαφορετικό από ό,τι είναι, συνήθως προς το χειρότερο ή καλύτερο ,έτσι όπως τον συμφέρει «κατά το δοκούν».

Με τέτοιο τρόπο ώστε να σε πείθει για την καλοσύνη του και τις αγαθές του προθέσεις . Η εικόνα του ,να σου δίνει την εντύπωση του Σωτήρα ,του άκακου να σε πείθει και να λες » μπα αποκλείεται » Να είσαι σαν να σε έχει κοιμίσει και ναρκώσει έως ότου εξαπολύσει την θανατηφόρα επίθεση του .
όμως .. το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…και εμείς το έχουμε κάνει πολλάκις (προς Θεού όχι ο Συριζαίος Πολιτικός..)

Μήπως ήρθε η ώρα να πούμε «φτάνει » η κοροϊδία ,να ρίξουμε λίγο νερό στο πρόσωπο μας ,να κάνουμε τον σταυρό μας και την προσευχή μας ,ίσως γιατί έχουμε χρόνια να την κάνουμε και αυτό μας έφερε σε αυτή την κατάσταση …

Να ζητήσουμε ταπεινά την βοήθεια του θεού ,να μας φυλάξει ,να μας δυναμώσει και να μας φανερώσει την αλήθεια .

Να μπορέσουμε να δούμε τις πραγματικά πραγματικές προθέσεις του «απερχόμενου» άλλα και του «ερχόμενου » που θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο ,αν προλάβει βέβαια .

Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας φέρει έναν άξιο κυβερνήτη .Όμως πρέπει να τον αξίζουμε για να τον «δημιουργήσει » η πίστη μας στον Θεό ,που ακόμα δεν έχουμε και μάλλον θα πάρουμε τελικά ότι «πνευματικά » αξίζουμε .
Άλλον έναν ψεύτη ,υποκριτή ,νάρκισσο ,αλαζόνα και ανίκανο που απλά από μικρός ήθελε να «παίξει » τον Πρωθυπουργό και έγινε ένας χρήσιμος ηλίθιος στους » Νεο Εποχίτες» της «Νέας Τάξης Πραγμάτων «..όπως είμαστε και εμείς..

Ακούς πολιτικούς ηγέτες κρατών τεράστιων να μιλάνε για την βοήθεια του Θεού ( Ρωσία ,ΗΠΑ) και ακούς τον πολιτικό ηγέτη της «κουκίδας » που λέγεται Ελλάδα και σκέφτεσαι ,αν είχαμε τα ίδια μυαλά το 1821 μήπως θα είμασταν ακόμα υπό Τουρκική κατοχή…

Εμείς τους εκλέγουμε ,εμείς είμαστε οι κυβερνήτες μας , δείτε λοιπόν το κοινοβούλιο και χωρίς δικαιολογίες δείτε τα χάλια μας ,είμαστε ανάξιοι των προγόνων μας και αυτοί ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας

Αν καταφέρεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός. Απλά σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος της εμπιστοσύνης του.
Τσαρλς Μπουκόφσκι, 1920-1994, Αμερικανός συγγραφέας

Καλό Αγώνα

Πνευματικό πάντα ,αν χρειαστεί όμως και από τον άλλον..

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter