ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Από την σκύλα στην Χάρυβδη ….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 12 Ιούλ 2019 - 22:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η κατάσταση της Πατρίδας μας ,είναι αυτή την στιγμή σε επίπεδο υλικό και πνευματικό ελεγχόμενη από ένα και μόνο κέντρο την “Νέα εποχή .
Η οποία είναι η μοντέρνα και “πιασάρικη” ονομασία της “νέας τάξης πραγμάτων ” Προσέξτε όμως ότι πίσω από αυτό είναι η “μασονία ” και οι στοές της κάθε χώρας ..

Από την στιγμή που διέρρευσαν πληροφορίες για την μασονία σε παγκόσμιο επίπεδο και την επικινδυνότητα της,
αλλά και της διαφορετικότητας από την πίστη μας και την Ορθοδοξία ,μεταλλάχτηκε σε “νέα τάξη πραγμάτων ” και “νέα εποχή ” .

Φορώντας μια μάσκα και ένα προσωπείο ,προωθώντας την διαστροφή σαν κανονικότητα ,τον σοδομισμό σαν φυσιολογικό γεγονός για παράδειγμα και οδηγώντας στην καταστροφή ψυχές .

Όταν επισκέφτηκε ο λεγόμενος “εθνάρχης” Καραμανλής το Άγιο Όρος ρωτήθηκε από μοναχό
είναι μασόνος ;
και η απάντηση του στον μοναχό ,δείχνει την έλλειψη ευλάβειας ,πίστης και σεβασμού στην πίστη μας .Αλλά και το πραγματικό πρόσωπο του τότε καθεστώτος .
“και ποιος δεν είναι ρε…”

Από τότε ξεκίνησε το ξεπούλημα της πατρίδας μας στους Μασόνους και μέχρι σήμερα κυβερνούν πλέον σαν  “νεοεποχίτες ” και “καμπαλιστές” που δεν έχουν πρόβλημα να ασπάζονται το Ιερό Ευαγγέλιο ,να κάνουν τον σταυρό τους για να μας οδηγήσουν στην πλάνη και την απώλεια .

Μετά τον πόλεμο ,αφού μας είχαν εξαθλιώσει οι Ευρωπαίοι ,μας οδήγησαν σε εμφύλιο ,που μπήκαμε προσπαθώντας να διατηρήσουμε την πίστη μας.

Να αποφύγουμε τον άθεο “μπολσεβικισμό ” τον οποίο και γευτήκαμε πρόσφατα ,τον αποτινάξαμε και επιστρέψαμε στις αγκάλες των “νεοεποχιτών ” άλλη μια φορά .

Από την σκύλα στην Χάρυβδη ….

Από την εποχή του υποτιθέμενου Εθνάρχη μας πέταγαν “ψίχουλα ” για να μας διατηρήσουν στην “εξαθλίωση “.
Μακριά από τους πόρους που μας έχει χαρίσει ο Θεός (γεωργία ,κτηνοτροφία ,αλιεία μεταλλεύματα ,βοτανολογία ,μελισσοκομία ,τέχνες πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,χρυσός κ.α ),

Μας στοίβαξαν στο λεκανοπέδιο ,μας απαγόρευσαν την παραγωγή και το εμπόριο με παραδοσιακές χώρες συμμάχους και μας έδιωχναν μετανάστες ,διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας .

Αυτό συνεχίζεται από εκείνη την εποχή ,ξεριζώθηκαν τα ελαιόδεντρα ,καταστράφηκαν τα καΐκια μας ,ξεριζώθηκαν τα αμπέλια μας και το χειρότερο από όλα ,τα νέα παιδιά φεύγουν πάλι μετανάστες στο εξωτερικό

Το σχέδιο τους από την εποχή του εθνάρχη της μασονίας πάει μια χαρά .Οι “μπολσεβίκοι ” ήταν ένα διάλειμμα από τον Θεό μήπως από την παραπάνω εξαθλίωση μετανοήσουμε .
Ο Θεός όμως έφερε ξανά τους “νέο εποχίτες” μασόνους και το αστείο είναι ότι τους βλέπουμε για σωτήρες .

Περιμένετε όμως και θα δείτε ,το σχέδιο της “Νέας Τάξης Πραγμάτων ” ποιο είναι για εμάς
Αυτό που ήταν πάντα ,εξαθλίωση ,φτωχοποίηση ,εκδίωξη των ικανών Ελλήνων στο εξωτερικό ,παραχώρηση των Εθνικών πόρων της πατρίδας μας , μα κυρίως πνευματική εξαθλίωση και απομάκρυνση από τον Θεό .

Το αστείο είναι θα κάνουνε ότι έκαναν και οι προηγούμενες γενιές ,ενώ ο “σατανάς” θα μας διαλύει την πατρίδα ,την Θρησκεία και την οικογένεια ..

Εμείς θα νοιώθουμε υποχρέωση θα λέμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, νοιώθοντας υποχρέωση, αφού νομίζοντας την Πατρίδα μας ανίκανη να μας θρέψει και να μας συντηρήσει .Βγήκαν αυτοί οι Άγιοι άνθρωποι να μας σώσουν ..

Ο Σατανάς δεν θα μας υποχρεώσει να κάνουμε τίποτα με το ζόρι ,μόνοι μας θα πάμε από “πλάνη ” και “σκοτισμό ” να βάλουμε το κεφάλι μας στην “λεπίδα” στην καταστροφή ..

Να μην ξεχνάτε ποτέ αυτό τον Ψαλμό του Δαυίδ ,βάλτε τον κάπου να τον βλέπετε κάθε μέρα ,αδερφοί μου .

“Ενεδρεύει εν αποκρύφω ,ως λέων εν τω σπηλαίω αυτού ενεδρεύει δια να αρπάσει τον φτωχόν (αγνό )
Αρπάζει τον φτωχόν όταν εύρει αυτόν εν τω παγίδι αυτού “

παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και σας εύχομαι “καλή αφύπνιση ” …

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ προς τον Ελληνισμό ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ π.Αβραάμ 4.2.2016

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…