ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Η ακατάσχετη “αγαπολογία” βλάπτει σοβαρά την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 29 Νοέ 2019 - 21:52
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αγαπητοί μου αδελφοί ,στις ημέρες μας και σε παγκόσμια πλέον κλίμακα η ασθένεια και ο “ιός ” της ακατάσχετης αγαπολογίας εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς ..

Τι χάνουμε με την “αγαπολογία “” και με ποιο τρόπο την αναγνώρίζουμε και αντιμετωπίζουμε .

Πρέπει να γνωρίζεται ότι κάθε βαπτισμένος Ορθόδοξος Χριστιανός αποτελεί στόχο ,γιατί είναι ο μόνος που διαθέτει “πνευματική ” ασπίδα αντιμετώπισης αυτής της καταστροφικής πλάνης ,ψέματος ,αρρώστιας (εξομολόγηση ,μετάνοια ,θεία κοινωνία )…

Ο “κόρακας ” που έστειλε ο ΝΩΕ έφυγε και δεν ξαναγύρισε..
Το χρώμα και ο συμβολισμός του κόρακα ,ποιόν σας θυμίζει ;

O τρόπος που αγαπά ο διάβολος τους ανθρώπους…αγαπολογώντας .
Εγώ αγάπη θέλω….ναι αλλά εσύ γιατί δεν δίνεις ; ..
Ο άνθρωπος με το “πονηρό πνεύμα “,παριστάνει τον ” αγαπητικό ” μέχρι να σε “δαγκώσει ” να σε “πληγώσει ” να σε οδηγήσει στην πλάνη και στην αμαρτία..Στην έξοδο από την πίστη και την πνευματική ασφάλεια, στην ψυχοπνευματική σου καταστροφή .

Ο Ορθόδοξος Χριστιανός φέρει το “ΧΡΙΣΜΑ” (άγιο Πνεύμα) της βαπτίσεως του ,που με λίγη Χριστιανική ζωή (ένα σταυροκόπημα ,μία εικονίτσα πάνω του ,ένα δόξα τον ΘΕΟ ) ,το διατηρεί ενεργό έστω και λίγο . Αυτό κατακαίει τον σατανά
Σκοπός είναι να το σβήσουν να το εξαλείψουν ..

Πως θα το καταφέρουν ; με την πληθυσμιακή Εθνική , Θρησκευτική αλλοίωση ..

Σε λίγο ούτε αυτά τα λίγα ,δεν θα μπορεί να κάνει ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.. (το ΠΑΣΧΑ για παράδειγμα στην Εκκλησία δεν θα τολμάμε να πάμε, με τον φόβο επεισοδίων..)

Σκοπός του Ορθόδοξου Χριστιανού είναι η σωτηρία της ψυχής του ,μέσω της διαδικασίας των Θείων μυστηρίων ,να προχωρήσει στην “κάθαρση ” μετέπειτα στην “φώτιση ” και στην “Θέωση” .

Να νικήση τον αληθινό ,τον πνευματικό ΘΑΝΑΤΟ και τον διάβολο ,αυτό που το δίδαξε με το χαρμόσυνο μήνυμα της ανάστασης ,ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός .

Ὁ Θεὸς τῶν πνευμάτων καὶ πάσης σαρκός, ὁ τὸν θάνατον καταπατήσας, τὸν δὲ διάβολον καταργήσας, καὶ ζωὴν τῷ κόσμῳ σου δωρησάμενος

Διαδικασία που έχει γεμίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία με ΑΓΙΟΥΣ (κατά Χάρι ΘΕΟΥΣ) δηλαδή λειτουργεί μέσα από το πνεύμα τους ,το Άγιο Πνεύμα ,έγιναν ναοί του Αγίου Πνεύματος ,Θαυματουργοί ,προφήτες ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
ΒΛΕΠΟΥΝ και συνομιλούν με τον ΘΕΟ ,όπως μπορεί να το κάνει και ο καθένας βαπτισμένος Ορθόδοξος ,με την σωστή και Εν Χριστώ ζωή .

Οτιδήποτε που σε βγάζει από αυτή την σωτήρια μέθοδο και διδασκαλία που προτείνεται κατά σειρά από τον Χριστό ,τους Αποστόλους και τους Πατέρες ,είναι “ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ”

Καθολικοί ,προτεστάντες και οποιοδήποτε άλλο θρήσκευμα ,κίνημα ,το μόνο που κάνει ,είναι να πλουτίζει τους ψυχιάτρους μακριά από τον πραγματικό ΘΕΟ προσκυνά τα είδωλα ,τον σατανά …

“Ο Θεός αγάπη εστίν ” και ο Θεός είναι στην Ορθοδοξία ,διδάσκει την θεραπεία και την πραγματική ΑΓΑΠΗ το ΦΩΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ

όλα τα υπόλοιπα ,ακόμα και φιλοσοφικές ερμηνείες ,μεταπατερικές που διατείνονται Ορθόδοξες είναι πλάνες …

Η “αγαπολογία ” είναι το δόλωμα για να μας βγάλει από την πνευματική ασφάλεια και προστασία
Να μας απομακρύνει από την Ορθοδοξία και την ορθοπραξία .

Ο Χριστός ξέρει να αγαπά αληθινά και όποιος τον “αντιγραφεί ” ψευδεπίγραφα ή δεν είναι μαζί του ,είναι ψεύτης ,υποκριτής ,πλάνος ,επικίνδυνος και οδηγεί στην καταστροφή .

“Όποιος δεν είναι με το μέρος μου είναι εναντίον μου, κι όποιος δε μαζεύει μαζί μου σκορπίζει”.

Πρέπει να μείνουμε ακλόνητοι στην πίστη μας και αυτή που “έφυγαν ” να επιστρέψουν και να συσπειρωθούμε όλοι κάτω από την σημαία της Ορθοδοξίας και με κεφαλή τον Χριστό να προστατεύσουμε την “κιβωτό ” της Εκκλησίας ,από τον κατακλυσμό ,που είναι σε εξέλιξη .

Καλή Φώτιση σε όλους μας.

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…