ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : ΘΕΟΣ “απαγορευμένη λέξη ” ….

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 27 Μαΐ 2019 - 12:22
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Βλέποντας τον Τσίπρα στην συνέντευξη ,για την “συντριβή ” του στις εκλογές πριν τον “λυπηθώ ” και με πείσει για τον ανιδιοτελή του χαρακτήρα ,απλά θυμήθηκα τα παρακάτω λόγια ..

«Προσέχετε δε από τους ψευδοπροφήτες, που έρχονται σε σας με ενδύματα προβάτων, από μέσα όμως είναι αρπακτικοί λύκοι. Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους. μήπως μαζεύουν σταφύλια από αγκάθια ή σύκα από τριβόλια; Έτσι κάθε καλό δέντρο κάνει καλούς καρπούς. ενώ το σαπρό δέντρο κάνει κακούς καρπούς. Δεν μπορεί ένα καλό δέντρο να κάνει κακούς καρπούς ούτε ένα σαπρό δέντρο να κάνει καλούς καρπούς. Κάθε δέντρο που δεν κάνει καλό καρπό κόβεται και ρίχνεται στη φωτιά. Επομένως, από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε.”

Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε, ότι όποιος δεν πιστεύει στον Θεό και έχει αδειάσει την “καρδιά ” του από τον Θεό .

Την έχει ανοιχτή για τον “αντίθετο ” του θεού .Τον ψεύτη ,τον υποκριτή ,τον μισούντα τους ανθρώπους ,την ψυχρότητα ,το συμφέρον ,την ιδιοτέλεια ,την κακία . Ο οποίος τον “καταλαμβάνει ” ακόμη και εν αγνοία του

Από αυτά είναι “χρωματισμένες” οι ενέργειες του και μόνο μέσα απο τις πράξεις του και τις ενέργειες ,τους καρπούς του ,θα διακρίνεται η “ψυχρότητα ” του και η έλλειψη της “αγάπης ” από μέσα του .

Κι όμως ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει τι κάνει ,έτσι μεγάλωσε, σε ένα σπίτι μέσα στην “αθεΐα” και με την έλλειψη της αγάπης .Ένα “παιδί” που μεγάλωσε μέσα στην “παγωνιά “, θα γίνει κι αυτός παγερός νομίζοντας ότι κάνει το σωστό .Όταν δεν έχεις βιώσει την “αγάπη ” του Θεού ,δεν έχεις νοιώσει την “ταπεινότητα” του θεού ,όταν δεν καταλάβεις πόσο σε αγαπάει ο Θεός ,δέν μπορείς και εσύ να αγαπήσεις και να κάνεις το καλό .Αγνοείς το καλό , λειτουργείς για το συμφέρον σου ,την δόξα σου ,το χρήμα ,την ύλη και όχι για τους “άλλους” ,γιατί δεν τους αγαπάς και δεν τους νοιάζεσαι πραγματικά .

Το τραγικό είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε “Τσίπρας” και ζούμε στο σκοτάδι .Εμείς είμαστε ο “Τσίπρας ” ο ψυχρά παγερός , υλιστής ,άθεος ,εν αγνοία της πραγματικής “αγάπης” ,γιατί αρνηθήκαμε τον “δάσκαλο ” της πραγματικής αγάπης τον Χριστό .

Όσοι είδατε τον Τσίπρα στην συνέντευξη ,είδατε εσάς ,την τραγική μας “πνευματική ” κατάσταση ,την έλλειψη αντίληψης της κατάστασης μας ,είδατε τους “εαυτούς ” σας .
Ο Τσίπρας είμαστε εμείς ,το πιο άσχημο είναι ότι για να αποδείξουμε πόσο τραγικά “σκοτισμένοι ” είμαστε επιτρέπουμε να μας κοροϊδέψουν ξανά .
Η διάδοχη κατάσταση που επιλέγουμε είναι το ίδιο “κουστούμι ” σε άλλο χρώμα .Ένας νέος ‘κυβερνήτης” όχι φανερά απλά άθεος αλλά και Θεομάχος ,όπως όμως δεν θα προλάβετε βέβαια να δείτε.

Ο “Κυριάκος ” θα επιδιώξει να γίνει ο νέος “εμείς” , είναι ότι ακριβώς “εμείς” .Ένας ελάχιστα στην ζωή του εργαζόμενος ,με πολλά “πτυχία ” , με μία ζωή “χωρίς καθόλου ιδρώτα και κακοπάθεια ” .
Χωρίς ταπεινοφροσύνη ,δεν υπάρχει Θεός ,άρα δεν υπάρχει Αγάπη αλλά συμφέρον …Είναι ξεκάθαρο .Μία οικογένεια εθισμένων στην εξουσία ,το χρήμα και την κενοδοξία ,χωρίς πραγματική αγάπη ,”πουλά” μία εικονική αγάπη ,πατώντας πάνω στους φόβους μας ,αλλάζοντας διαβολικά “προσωπεία”, με ένα “κενό “για πραγματικό πρόσωπο .Όπως όλοι ,η συνταγή ίδια για όλους …
Αν ζούσαμε με τον Θεό ,θα τους “διακρίναμε ” ,άλλα όταν ζεις με το “άλλον” ο “άλλος ” θα σε κυβερνά ….

Εγώ δεν ιδρώνω ποτέ . Γκιωνάκης …….

Αυτό ακριβώς που επιζητούμε, να απολαύσουμε την ζωή μας ,χωρίς ιδρώτα και κακοπάθεια . Μακριά από τον Θεό ,προσκυνώντας τον νέο ηγέτη μας ,που δεν έχει ιδρώσει ποτέ στην ζωή του .
Που μας τάζει να μην “ζοριστούμε ” να μην “κακοπαθήσουμε ” όπως ακριβώς μας έταζε και ο Τσίπρας .

Αλλά Θυμηθείτε και τον ΓΑΠ λεφτά υπάρχουν ,η ίδια “παγίδα ” μα ακόμα λειτουργεί ,τα χειρότερα μας αξίζουν ..

Από άθεο ,σε άθεο πάμε και από το κακό στο χειρότερο,μας οδηγούν , ΘΕΟΣ δεν αναφέρουν ποτέ αυτή την λέξη ,δεν σας κάνει εντύπωση …. .

Καταλάβετε το ,όταν δεν αναφέρετε πουθενά η λέξη “ΘΕΟΣ ” υπάρχει παγίδα

Δείτε την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούμπο που ευχαριστεί τον Θεό ,σε όλες τις συνεντεύξεις του ..

Κάποιοι όμως έχουν αγάπη μέσα τους για όλους μας , λυπούνται ,προσεύχονται να καταλάβουμε ,να μετανοήσουμε και να καταλάβουμε ότι χωρίς τον πραγματικό “θεό ” είμαστε χαμένοι . Για αυτούς θα γίνουν όσα θα γίνουν ,για την σωτηρία αυτών και για την “μετάνοια ” των άλλων …

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…