ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Λέγε την Ευχή…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 3 Ιούν 2019 - 21:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Θεός είναι κάτι ,το οποίο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια από τον άνθρωπο .

Ένα “κτίσμα” όπως ο άνθρωπος εγκλωβισμένο μέσα σε ένα φθαρτό σώμα,τέλειας φυσικής κατασκευής .Οι άνθρωποι “επιστήμονες “, συνεχώς ανακαλύπτουν μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες λεπτομέρειες του “βιολογικού σώματος “.

Επιβεβαιώνοντας συνεχώς την σοφία του “κτίστη ” μέσα από την “κτίση” και τα “κτίσματα ” .Το εντυπωσιακότερο όμως είναι όχι το “ορατό ” μέρος του “κτίσματος” αλλά το “αόρατο ” ,το “κρυφό ” από τα βιολογικά μάτια ..
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα “κτίσματα ” και μας δίνει το χάρισμα της λογικής ,να μπορούμε να ξεχωρίσουμε το “καλό ” από το ” κακό ” .
Αυτό που κάποιοι ,που θέλουν να σας εξαπατήσουν λένε “συνείδηση” και αυτοί που το γνωρίζουν καλά ,πολύ καλά λένε “ψυχή ” .

Αν δεν μπορείς να το “νοιώσεις” δύο πράγματα σημαίνει ,ότι ή δεν υπάρχει ή ότι εσύ δεν μπορείς να το νοιώσεις .

Αν πεις ότι δεν υπάρχει ,είναι η “εύκολη λύση ” , έτσι την απενεργοποιείς ,την “απολιθώνεις” αφού αρνείσαι την ύπαρξη της και λειτουργείς με την “διάνοια” τον εγκέφαλο σου.
Μια χαρά υπάρχεις και λειτουργείς καλύπτοντας τις ανάγκες του σώματος σου ,ζεις για να ζεις ,έχοντας γίνει ένα δέντρο ,ένας σκύλος ,μια γάτα , με ένστικτα και ανάγκες ,νομίζεις ότι “ερωτεύτηκες ” επειδή ξύπνησε η “φιληδονία ” σου ,νομίζεις ότι πέτυχες ,επειδή ικανοποιήθηκε η “φιλοδοξία” σου ,νομίζεις ότι τα έχεις όλα ,επειδή ικανοποιείς την “φιλαργυρία ” σου
Σαν το σφαχτό που το παχαίνουν πριν την σφαγή ,έχεις πεθάνει “Πνευματικά “…

Αν όμως σε “τρώει ” και το ψάχνεις και αισθανθείς κάποια στιγμή την “ψυχή ” και την ύπαρξη της ,αρχίζεις να αναζητάς την ΑΛΗΘΕΙΑ .Τότε αρχίζεις να εισέρχεσαι στον “πνευματικό ” κόσμο και στον αόρατο πόλεμο .
Γιατί εκεί μέσα υπάρχουν ,μόνο “σκέψεις ” από πνεύματα που στον “παχύ ” κόσμο που ζούμε ,δεν μπορούμε να δούμε ,εκτός αν γίνουμε “Πνευματικοί ” ..
Είναι ένας άνισος πόλεμος ,γιατί τον εχθρό πρώτον δεν τον βλέπεις και μετά εισχωρεί μέσα σου παριστάνοντας εσένα ,πιέζοντας σε να του δώσεις την συγκατάθεση σου ,σε προσβάλει συνεχώς με σκέψεις και αν του δώσεις την συγκατάθεση ,εν αγνοία ή γνώση σου θα σε καταστρέψει ..
Και αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ,τότε θα σε κάνει για “κλάματα ” και για “ψυχοφάρμακα”

Η ευτυχία ,η γαλήνη ,η ηρεμία και στο τέλος η ΑΓΑΠΗ εξαρτάται από το αν είσαι διατεθειμένος να πολεμήσεις με κάτι που μοιάζει να είσαι “εσύ ” αλλά δεν είσαι “εσύ ” .
Πολύ δύσκολο να το δεχτείς ,αλλά είναι συνήθεια για όσους το “κατάλαβαν ” . Μια συνεχόμενη εξωτερική αόρατη ενόχληση ,που μοιάζει να έρχεται από σένα και σε πολεμά με ένα μόνο σκοπό .

Να παραμείνεις στο ΕΓΩ και για το ΕΓΩ ,να μην συνδεθείς με τον Θεό που είναι το ΕΜΕΙΣ και για το ΕΜΕΙΣ
Το “μυαλό ” η διάνοια είναι η “γείωση ” με τον “κόσμο” ,είναι ο πραγματικός θάνατος και Πνευματικός .
Η “ψυχή ” η καρδιά που αισθάνεται , είναι η ασύρματη επικοινωνία με τον Θεό ,είναι η ευτυχία ,η ολοκλήρωση ,η ΑΓΑΠΗ .

Για να ενεργοποιήσεις την ψυχή και την “καρδιά ” ,που είναι το κέντρο της ψυχής ,πριν πεθάνεις βιολογικά και χάσεις την ευκαιρία .

Μην έχεις καμία εμπιστοσύνη σε εσένα

Εμπιστευσού όσο μπορείς το Θεό

κατάλαβε ότι ήρθες εδώ για αυτό τον συνεχόμενο αγώνα ,τον Πνευματικό

και να προσεύχεσαι ,όσο μπορείς “Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με “

Λέγε την Ευχή …..

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…