ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Λίγο πριν το «Πάσχα» το θυμάται..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 18 Απρ 2019 - 13:24
Loading...

Το πόσο «ύπουλος» και «πονηρός» είναι ο διάβολος ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί .Μπορεί να μας ξεγελά μπροστά στα μάτια μας .Φοράς ένα «πουλόβερ’ και κάπου κρέμεται μία μικρή κλωστή ,το πουλόβερ είναι η προστασία σου από το «κρύο» την παγωνιά.

Βλέπει την κλωστή που κρέμεται και σε πλησιάζει με σαγήνη και γοητεία και την εξωτερική του ομορφιά ,εσύ γοητευμένος δεν βλέπεις ότι έχει πιάσει την «κλωστή » που κρέμεται από το πουλόβερ και στην τραβάει σιγά σιγά ξηλώνοντας την «προστασία» σου .

Σε κοιμίζει ,σε υπνωτίζει και όταν «αντιδράσεις» στο ξήλωμα ,αρχίζει τα «νάζια» τις «απειλές » τους «εκβιασμούς» άμεσους ή έμμεσους .Σε έχει ήδη «γοητεύσει » και είσαι έτοιμος να δεχθείς να ακούσεις και να πειθαρχήσεις στα πάντα.

Ο σκοπός του από την αρχή ήταν το «πουλόβερ» η προστασία σου ,ήθελε και θέλει να σε αφήσει απροστάτευτο ,να σε καταστρέψει .

Πουλόβερ είναι η «πίστη» στον θεό και θα σας δώσω ένα παράδειγμα ύπουλου «ξηλώματος»
Γελοιοποίηση της ζωής του Χριστού και των «παθών » αλλά όχι απευθείας ,μιλάμε είπαμε για πανέξυπνο «πνεύμα» με πείρα εκατομμυρίων μάλλον ετών .

«40 χρόνια «Life of Brian»: Το αριστούργημα και καλά..των Monty Python που τόλμησε να σατιρίσει τη θρησκεία » έτσι το λέμε τώρα σάτιρα..

Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα WeWantBrian διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει ελληνικός κινηματογράφους (ευτυχώς ) ανάμεσα στους 400 σε όλο τον κόσμο που πραγματοποιούν σήμερα επετειακή προβολή του αριστουργήματος των Monty Python «Life of Brian» (Ένας Προφήτης… Μα τι Προφήτης).

Εναλλακτικά, η ιστοσελίδα μας προτείνει να ταξιδέψουμε μέχρι τη Φιλιππούπολη, τα Σκόπια, τη Σόφια ή το Βελιγράδι που είναι οι πιο κοντινές πόλεις.
Δεν θα λησμονήσουμε..

Δεν μπορώ να γελοιοποιήσω απευθείας λίγο πριν το Άγιο Πάσχα ,γελοιοποιώ λοιπόν πλαγίως , τα πάθη και την ζωή του Χριστού ,δεν κάνω και τίποτα ‘σατιρίζω » πως κάνετε έτσι …»ξηλώνω » το πουλόβερ σιγά σιγά της πίστης και εσείς κοιμάστε ,γελάτε με τους γελοίους τους «υπηρέτες» του
Ας γελοιοποιήσουν και τον Μωάμεθ να τους πάει… ,στην Γαλλία ένα περιοδικό τόλμησε και θυμάστε τι έγινε .
Μόνο ο Χριστιανισμός επιτρέπει να τον γελοιοποιούν και να τον ταπεινώνουν ,γιατί έτσι φαίνονται αυτοί που «καταλαβαίνουν» τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο

Για θυμηθείτε τι έγινε με το Άγιο Φως την αμφισβήτηση ,κι αυτή λίγο πριν το Πάσχα τα θυμήθηκε όλα ο «αντίδικος» και έβαλε τα «παιδιά» του επί το έργον .

«Εν τω κόσμω, αλλ᾽ ουκ εκ του κόσμου»

Να ζούμε στον κόσμο αυτό ,αλλά να μην ανήκουμε σε αυτόν ,είναι απίστευτα έξυπνος και πονηρός ο «αντίδικος » μας στήνει παγίδες και μέχρι την «νίκη» θέλει Πίστη και αγώνα ,δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα …

Αυτή την στιγμή όλοι μας μπορεί να ζούμε στην προσωπική μας πλάνη που μας έχει ρίξει και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι …
Προσέξτε τους γύρω σας..

Καλό Αγώνα

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

«Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός»

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter