ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Οι «Μινώταυροι » πλέον αμέτρητοι…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 6 Αυγ 2019 - 22:04
Loading...

Από την στιγμή που γεννιόμαστε ,είναι σαν μπαίνουμε σε έναν λαβύρινθο και αναζητούμε την έξοδο .

Η επίγεια ζωή μας , μοιάζει με «πνευματικό » λαβύρινθο . Το σκοτάδι ,η αδυναμία να δούμε το φως ,μας οδηγεί στην πλάνη και στο ψέμα μακριά από την αλήθεια ,την ορθότητα και μας οδηγεί κατευθείαν από το ένα αδιέξοδο στο άλλο
Στον «πόνο » , στην «πονηρία » ,ναι η πονηρία είναι παράγωγο του ΠΟΝΟΥ ,στον διπλό στίχο (,σειρά μονοπάτι ) δηλαδή στην «δυστυχία » ,ναι η δυστυχία αυτό σημαίνει ,το μπέρδεμα ,την εσωτερική » διαστροφή» της αλήθειας ,το διπλό ψεύτικο είδωλο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ … .

Για να μείνουμε στον λαβύρινθο , την πλάνη και την συσκότιση ,στην υποδούλωση της «ψυχής » μας φροντίζει το εξαπλωμένο σύστημα .Ταΐζοντας άλλους «χρυσό » άλλους «φόβο » άλλους «δόξα και φήμη » .
Απομακρύνοντας μας από την απλή ,μοναδική , άδολη ,αληθινή άπειρη ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ ,τον «μίτο «..

Ο σκοτεινός λαβύρινθος που βαδίζουμε «πνευματικά » χαμένοι ,έχει και άγριο Μινώταυρο ,»πονηρό » ,που μας καταδιώκει εγκλωβισμένος και αυτός στο σκοτάδι ,»δαιμονοποιημένος » ενάντιος στον Θεό .
Αμετανόητος , ΘΕΟΜΑΧΟΣ μισεί το καλό ,θέλει να μας καταστρέψει .Θέλει να μας κάνει τροφή του, από αυτό ζει πλέον από τα «κουφάρια » των ανθρώπων ,να μην μπορέσουμε να βγούμε ,να μην μπορέσουμε από φόβο να τον αντιμετωπίσουμε …
Μισεί την επιλογή που έχουμε για σωτηρία

Μινώταυροι γύρω σας πλέον είναι αμέτρητοι ,έχουν ασπαστεί τον Μινώταυρο , και διψούν για ψυχές …

Εκεί που νομίζουμε ότι βρήκαμε την «αλήθεια » και τον σωστό δρόμο ,προς την αλήθεια ,τον σκοπό της ζωής μας ,πέφτουμε σε αδιέξοδο ,νοιώθουμε την ανάσα του Μινώταυρου .
Eπί της ουσίας τι αναζητούμε ; τον σκοπό της ύπαρξης μας. Το ΦΩΣ την ΑΛΗΘΕΙΑ τον ΘΕΟ

Η Προσωρινή δαιμονική ψυχική ανάπαυση μας ξεγελά .Η «πλάνη » που από δόλο μας οδηγεί το «κακό «για να μας προσελκύσει στην σταδιακή πνευματική ,ψυχική καταστροφή μας .Η κατάθλιψη ύπουλα επιστρέφει , αφού η ψυχή μας έχει ανοιχτεί , απροστάτευτη ,νοιώθει ψεύτικη ευφορία και οι «δαίμονες » εισέρχονται με λογισμούς στο μυαλό και ρέουν προς την ανοιχτή και αμέριμνη καρδιά ,την κατακτούν εν αγνοία μας .
Μας «δαιμονοποιούν » με πνευματική άγνοια για την ύπαρξη «πνευμάτων » γινόμαστε κατοικητήριο τους…

Η πνευματική καταστροφή μας γίνεται σιγά σιγά ,όπως ένα πουλόβερ που ξηλώνετε ξεκινώντας από έναν «κόμπο» .

Ο Θησέας κατάφερε να σκοτώσει ,να νικήσει τον δαίμονα ,Μινώταυρο ,με κίνητρο την Αγάπη οδηγήθηκε να αγωνιστεί για την σωτηρία των υπηκόων του, σαν Πρίγκηπας της Αθήνας που έστελνε υπηκόους του για θυσία στον «δαίμονα » …

Βρήκε την δύναμη και την έξοδο με την βοήθεια της πραγματικής ανιδιοτελούς ΑΓΑΠΗΣ

Η ζωή μας είναι ενάντια στην «νέα τάξη πραγμάτων » ,των σιωνιστών ,των μασόνων ,των ιλουμινάτι ,των ροταριανών ,των σατανιστών ,είναι παντού η πλάνη ,το σκοτάδι .
Μας οδηγεί στην κατάθλιψη ,στους ψυχολόγους ,στα ψυχοφάρμακα στην πνευματική απώλεια ,την αποκοπή από το «μίτο της Αριάδνης » .

Ο «λαβύρινθος» είναι δυνατός ,σκληρός αλλά όχι «παντοδύναμος » ,είναι μία δοκιμασία ,αλλά αδύναμος απέναντι στον παντοδύναμο Θεό,αρκεί να τον επικαλεστούμε για σύμμαχο .
Με τον παντοδύναμο Θεό ,την ελπίδα , την πίστη ,την ΑΓΑΠΗ υπάρχει η «αλήθεια » στην έξοδο και περιμένει κρατώντας την άλλη άκρη του «μίτου «.

Η Αγάπη του Θεού για εμάς ,μας προσφέρει την άκρη του νήματος ,για να βγούμε νικητές και ζωντανοί μέσα από τον λαβύρινθο και έχοντας νικήσει τον «δαίμονα «.

Όλοι είμαστε στον δικό μας λαβύρινθο ,μας καταδιώκει ο δικός μας Μινώταυρος ,άλλα και σε όλους μας υπάρχει μέσα μας η «χάρη » του Θεού ,αρκεί να την ενεργοποιήσουμε,να την επικαλεστούμε .
Να αφυπνιστούμε ,να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε σε λαβύρινθο ,αλλά υπάρχει έξοδος στο «φως «, υπάρχει βοήθεια που πρέπει να αναζητήσουμε ,να καλέσουμε και μας περιμένει .

Στο χέρι μας είναι .Υπάρχει στην ζωή του καθενός μας ,το πρόσωπο της «Αριάδνης » .που κρατά τον μίτο της ,μας δίνει την άκρη ,μας καλεί και μας οδηγεί στο ΦΩΣ και την ΑΛΗΘΕΙΑ ..

Υ.Γ Το περιστατικό κατεγεγράμμένο στα εξωτερικά ιατρεία του διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης .Μοναχός χτυπημένος δύο φορές στην μέση από πίσω , «κάτι » τον χτύπησε και τον πέταξε μακριά.
Εμφανή τα σημάδια και οι μελανιές από το χτύπημα στην μέση, που του προκάλεσε αυτό το «κάτι» έμοιαζαν σαν σημάδια από «κέρατα » που καρφώθηκαν στο σώμα του ….

Ο ΘΕΟΣ μόνο σε αυτούς που έχουν δυνατή και ακλόνητη πίστη επιτρέπει να «δουν » ή να νοιώσουν τον «πονηρό » κατά το μέτρα των δυνατοτήτων τους ,με αυτό τον τρόπο δυναμώνει την πίστη τους και τους εξελίσσει.
Έτσι μεταφέρεται το μήνυμα και σε άλλους ,με πίστη δυναμώνοντας και αυτούς ,στον πνευματικό αγώνα .

«Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter