ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : ο νέος Οσάμα Μπιν Λάντεν…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 25 Ιούν 2019 - 22:17
Loading...

Ποια η ομοιότητα ανάμεσα στον Οσάμα μπιν Λάντεν και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ;

O Οσάμα μπιν Λάντεν αφού έκανε μία τρελή επιχειρηματική πορεία και έγινε πάμπλουτος ,στην συνέχεια μπλέχτηκε σε παιχνίδια «εξουσίας » .Στον Ρωσοαφγανικό πόλεμο μετέβη στο Αφγανιστάν προκειμένου να οργανώσει θύλακες αντίστασης χρηματοδοτούμενος από τις ΗΠΑ. Την περίοδο εκείνη θεωρούνταν ο μεγαλύτερος σύμμαχος των αμερικανικών συμφερόντων στο Αφγανιστάν.

Μετά την αποχώρηση των Ρώσων εισήλθαν στη χώρα αμερικανικές και άλλες δυνάμεις χαρακτηριζόμενες νατοϊκές δημιουργώντας μεγάλες στρατιωτικές βάσεις στις κυριότερες πόλεις, αναλαμβάνοντας την κατασκευή δρόμων και μεγάλων αρδευτικών έργων.

Η συνεχής όμως επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας έκανε τις άλλοτε επαναστατικές ομάδες να στραφούν κατά των νέων κατακτητών της χώρας την αρχηγία των οποίων φέρεται να ανέλαβε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δημιουργώντας την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, και για μία δεκαετία να υπήρξε ο υπ’ αριθμόν 1 καταζητούμενος από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) ανά τον κόσμο, το οποίο και του χρέωνε οποιαδήποτε αντιαμερικανική εξτρεμιστική δράση (τρομοκρατική) που συνέβαινε.

Ξεκίνησε «φίλος» των Αμερικανών αλλά κατέληξε σε νούμερο ένα εχθρό τους και το τέλος του το ξέρουμε…

Ας δούμε και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ,ξεκίνησε με πολλά όνειρα και σχέδια για την Τουρκία ,με τους Αμερικάνους να τον στηρίζουν και να είναι στο πλευρό του ,για να διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους στην παγκόσμια «σκακιέρα» .

Αφού η Τουρκία αποτελεί μεγάλο «πιόνι » θα δεχτούν να το χάσουν ;

Άλλος ένας φιλόδοξος ηγέτης αλαζόνας , που τον «αλλοτρίωσε» η εξουσία και η δύναμη και δεν διστάζει να καταδικάσει ,να φυλακίσει εκατοντάδες για να παραμείνει στην «εξουσία» .

Δεν έχει πλέον φιλίες ,αλλά » λυκοφιλίες » δεν σέβεται κανέναν και τίποτα ,είναι ικανός να ξεκινήσει «παγκόσμιο» πόλεμο » και όχι ένα απλά θερμό επεισόδιο ,για να παραμείνει στην εξουσία ,γαντζωμένος στον «θρόνο » του .

όμως υπάρχει κάποιος και κάτι να τσακίσει τον αλαζόνα άνθρωπο Ερντογάν ,θα δούμε λίγο υπομονή ,»πνευματικοί νόμοι » …

Τι κοινό λοιπόν έχουν ο Οσάμα και ο Ρετζέπ ,την έπαρση και την αλαζονεία του ανθρώπου που έχει θεοποιήσει τον εαυτό του .Η συνέχεια γνωστή ,ο «κρότος » της πτώσης θα παρασύρει και όλη την Τουρκία .

Συστήνω ψυχραιμία και υπομονή τώρα φαίνεται ολοκάθαρα ότι τα «κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους » ….
Τα πράγματα θα γίνουν όποτε θέλει ο Θεός και όχι όποτε θέλουμε εμείς

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter