ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Πλησιάζει η “άκρα ταπείνωση ” μας…..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 10 Μαΐ 2019 - 20:46
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ευκαιρίες ο Θεός δίνει μόνο σε αυτούς που “βλέπει ” μία έστω και μικρή ελπίδα μετάνοιας μέσα τους .

Ο Θεός δεν είναι, κακός δεν εκδικείται ,είναι ο “Πατέρας ” ο δημιουργός των πάντων ,είναι εκείνος που βάζει τους κανόνες και θεσπίζει τους νόμους .

Μας μεταφέρει “μηνύματα ” συνεχώς ,από την έναρξη της δημιουργίας και για όλα τα επίπεδα και αντίληψης του κάθε ανθρώπου .

Με διαφορετικά μηνύματα μιλά στον απλό και αγράμματο ,με διαφορετικά μηνύματα στον μέσο και με διαφορετικά μηνύματα στον ευφυή .

Ο Θεός είναι παντού

Αυτές οι ‘ευκαιρίες ” που δίνει ο Θεός ,όχι απλά τις δίνει αλλά και τις προαναγγέλλει για να προετοιμαστούμε κατάλληλα “πνευματικά ” να τις αντιληφθούμε όταν έρθει να την εκμεταλλευτούμε και να την αρπάξουμε .

Η ‘ προαναγγελία ” της ευκαιρίας είναι αυτό που κάποιοι λένε “προφητείες ” .

Ο Θεός στέλνει γεμάτους ” χάρη ” γεμάτους “Θεία φώτιση” και ταπεινότητα που μιλά από εκείνους μέσα το “Άγιο Πνεύμα ” .Για να μας φανερώσουν τα μελλούμενα ” σαν ευκαιρία προετοιμασίας .
Αυτούς που βλέπουμε σαν απλούς και ταπεινούς γεροντάκια και γερόντισσες είναι η ταπεινή εικόνα του εσταυρωμένου μπροστά μας ,την αγάπης του Θεού ,αλλά και της Μεγαλοπρέπειας του μέσα από την ταπείνωση .

Ας το δούμε λίγο πιο πρακτικά , η ΗΠΑ και το ΙΣΡΑΗΛ είναι έτοιμοι για ‘σύγκρουση ” με το Ιράν .

Η συζήτηση για τα 16 μίλια ΑΟΖ που δεν είναι 16 άλλα 6 “εξαμήλια” με απόφαση ICAO που χάθηκε με τα χρόνια ,επανέφερε στο προσκήνιο την συζήτηση για την υφαλοκρηπίδα..

Ο Ερντογάν έχει στραφεί ενάντια στην Δύση και συνήθως αυτό οδηγεί σε “αυτοκτονία ” ,ξαφνικό θάνατο ,ασθένεια καρκίνο ,απόπειρα δολοφονίας κ.α κάθε φορά τον ηγέτη της χώρας αυτής..

Όλα αυτά είναι ήδη προαναγγελθέντα..

Δεν θέλω να γίνω αναλυτής ” Προφητειών ” που υπάρχουν , αλλά σας προτρέπω να το δείτε διαφορετικά ,σαν ευκαιρία για μετάνοια .Αποστροφή της λατρείας του κάθε “ειδώλου ” αυτού εδώ του κόσμου .Είτε είναι αντικείμενο ,είτε είναι άνθρωπος .

Αυτές εδώ τις ώρες που έρχονται ,αυτή είναι η ” Ευκαιρία ” που μας δίνεται μέσα από τα γεγονότα που έχουν προαναγγελθεί μέσω των προφητειών και θα τα βιώσουμε .

Όχι γιατί το λένε οι “Προφήτες” αλλά επειδή μας αγαπά ο Θεός και μας ωθεί στην πραγματική “μετάνοια “

Να βγάλουμε τα “είδωλα” αυτού εδώ του κόσμου απο την καρδιά μας ,να μην επιτρέψουμε σε τίποτα και κανέναν να απαιτήσει να τον “λατρέψουμε ” γιατί ουσιαστικά είναι “δαιμονικός” και απαιτεί να μας “σαγηνέψει ” να τον λατρέψουμε και να μας απομακρύνει από τον Θεό να μας οδηγήσει στην καταστροφή .

Αυτές τις στιγμές που έρχονται αν τις αντιμετωπίσουμε σαν “Ορθόδοξο Έθνος “θα βγούμε αλώβητοι και νικητές με την βοήθεια του Θεού .Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτό θα κάνουμε γιατί διέκρινα την μαζική προσέλευση του κόσμου στην εκκλησία και την ανάγκη να πλησιάσει στον Θεό
Με την “ευκαιρία ” του “Πάσχα ” και της Ανάστασης ,άρα υπάρχει και “σιγοκαίει ” η Πίστη μέσα μας .

Η “ευκαιρία ” που θα μας δοθεί σύντομα ,θα μοιάζει “καταναγκαστική ” αλλά θα είναι σωτήρια και θα μας φέρει εκεί που πρέπει πριν την σωτηρία στην “άκρα ταπείνωση “…

” Σώσον κύριε τον λαόν σου και ευλόγησαν την κληρονομίαν σου”

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…