ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Που είσαι ρε Καποδίστρια ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 5 Μαΐ 2019 - 13:12
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είσαι “πολύτεκνος ” Πατέρας μιας πολυμελούς οικογένειας ,σου αρέσει να έχεις πολλά παιδιά .

Αγωνίζεσαι για αυτά και “χτίζεις ” για αυτά έναν “ολάκερο κόσμο ” για να τον χαρούν ,εάν γίνεται εις τον “αιώνα τον άπαντα ” .

Τους δείχνεις την “περιουσία ” που θα κληρονομήσουν αν γίνουν σαν και σένα και τα αφήνεις ελεύθερα να διαλέξουν .

Διαλέγουν τον “πειρασμό ” και χάνουν την ” κληρονομία ” και την ευκαιρία της “ομοίωσης”.

Πέφτουν τα παιδιά σου σε συνεχόμενα λάθη και πλάνες ,εσύ δεν τα εγκαταλείπεις ποτέ ,τα βοηθάς σκανδαλωδώς με κάθε τρόπο που δεν μπορούν να δουν ,ούτε να ακούσουν .

Διαλέγεις έναν “λαό” να στείλεις ένα μήνυμα ελευθερίας ,σοφίας ,αγάπης ,δημιουργίας ,ποιους ;

Τους Έλληνες ναι τους Έλληνες ,στέλνεις φωτισμένους γεμάτους με την “χάρη ” σου ανθρώπους να διδάξουν τα πρώτα μαθήματα ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης .

Σωκράτης έβλεπε την πνευματική “τύφλωση” και “κώφωση ” των συνανθρώπων του ,έβλεπε την ‘ματαιότητα ” αυτού του κόσμου .

Είχε ορθάνοιχτα τα μάτια της ψυχής του ,είχε καθαριστεί από τα πάθη ,της φιληδονίας ,της φιλαργυρίας,της φιλοδοξίας και είχε δει την “Βασιλεία των ουρανών ” και αυτό δίδασκε επί της ουσία στους μαθητές του .

ο Πλάτων ο καλύτερος μαθητής ,περιγράφει την “Βασιλεία των ουρανών ” με το “σπήλαιο” και στα περισσότερα συγγράμματα του ,είναι ολοκάθαρη η προσδοκία της “Βασιλείας των ουρανών ‘”και η παρουσία του θεού και των Ενεργειών του .

Όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι είχαν μαρτυρικό θάνατο ,προσπαθούσαν να αφυπνίσουν την Θεϊκή σύνδεση και συνείδηση σε κάθε άνθρωπο και προκαλούσαν το “κακό” αφού δεν θέλει την αφύπνιση μας .

Ο Θεός φώτισε τους Έλληνες ,τους έκανε αυτοκρατορία όσο πίστευαν αγνά και ξεκάθαρα σε αυτόν τους έστελνε τους ‘κατάλληλους .

Ο Λέοντας πριν γίνει αυτοκράτορας ,ήταν στρατιώτης,όπως και οι Απόστολοι ήταν ψαράδες…

Ο πραγματικός Ισραήλ (λαός του Θεού…)

Πάντα υπάρχει και το “μαύρο πρόβατο ‘” ο άλλος Ισραήλ που ο Θεός σαν Πατέρας ,αφού ξέρει ότι θα καταστρέψει την” οικογένεια ” στο μέλλον . Ρίχνει το βάρος στην φροντίδα του ,να τον οδηγήσει στην “γη της επαγγελίας ” να τον σώσει .Μήπως μετανοήσει …

Αντί για αυτόν όμως ,σταυρώνει ο άλλος Ισραήλ τον “Πατέρα” και βάζει σκοπό μέσα στην ματαιοδοξία του και υποκινούμενος από τα πάθη του να καταστρέψει ,όλη την οικογένεια ..

Σε αυτόν οφείλονται και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και ο Τρίτος που έρχεται …

Στον πρώτο έβαλαν την Αγγλία να επιτεθεί στην Γερμανία ,ενώ η Γερμανία είχε μετανοιώσει και επέστρεφε πίσω από επικείμενη επίθεση που είχε σχεδιάσει .Ενώ οι Εβραίοι στην Γερμανία είχαν εξέχουσα θέση στην κοινωνία και έλεγχαν το εμπόριο της χώρας ,ήθελαν την καταστροφή της…

Εμπλέκονται ακόμα και στην άλωση της Πόλης ,αφού επηρέασαν την φυλή των Χαζάρων που ήταν πάνω από το Βυζάντιο να ανοίξουν την “δίοδο ” στους Τούρκους ,διαφορετικά δεν είχαν πρόσβαση τα στρατεύματα των Τούρκων .

Αυτό που κάνουν πάντα είναι να εισχωρούν στα Έθνη ,να απορροφούνται και να λειτουργούν σαν Τον “καρκίνο” το κρυφό “μαύρο πρόβατο ” στο κοπάδι..

Είναι πίσω απο τις “Σταυροφορίες” ,είναι πίσω από την εμπορική καταστροφή του Βυζαντίου ,είχαν αποκλείσει τα π προϊόντα του Βυζαντίου από αγορές που έλεγχαν .Αφού σκοπός τους είναι ο πλούτος ,την “Βασιλεία ” την εννοούν υλικά ..

Τι γίνεται τώρα με την πρωτογενή παραγωγή της Ελλάδας ,ακόμα και τα “ψαροκάικα” έχει δοθεί Ευρωπαϊκή οδηγία να καταστραφούν ,έναντι “χρηματοδότησης ” ,όπως και τα προβατάκια ,όπως και τα ελαιόδεντρα

Σώστε ,κρύψτε ,διαφυλάξτε την πρωτογενή παραγωγή ,ότι και να ακούτε …Θεέ μου λυπήσου μας δεν βλέπουμε δεν ακούμε ..

Που είσαι ρε Καποδίστρια ;

” Χριστός Ανέστη”

” Οσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε”

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας

“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…