ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Σήκωσαν το κεφάλι και σας κοιτούν απειλητικά πλέον …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 11 Ιούν 2019 - 22:50
Loading...

Εάν προσπαθούσαμε να καταλάβουμε την θεωρία της «σχετικότητας » ,θα έπρεπε κάποιος επιστήμονας να μας την έκανε κατανοητή ή να προσπαθούσε να την κάνει κατανοητή .Όσο πιο απλή γίνεται .

Ας φανταστούμε το ίδιο πράγμα για τα «πνευματικά » ,την βαθύτερη λειτουργία της «κτίσης» ,που κάποιοι κατ’ οικονομία Θεού , τους δόθηκε η «χάρη » να αντιλαμβάνονται και να μας «ενημερώνουν » .
Δεν μιλώ μόνο για προφητείες ,που είναι αποτέλεσμα και αυτό της χάρης του Θεού ,αλλά της δυνατότητας να αντιλαμβάνεσαι την «πρόνοια » του Θεού ,πίσω από το κάθε γεγονός και έτσι προβλέπεις και τι θα γίνει αλλά δεν ξέρεις πότε .

Ο Θεός λειτουργεί στο «Πνευματικό» πεδίο ,οι Άγγελοι και οι δαίμονες είναι «πνεύματα» και βλέπουν τις «ψυχές» μας και όχι τα υλικά σώματα μας , όπως και οι Άγιοι .Ας φανταστούμε έναν παράλληλο αόρατο κόσμο ,που γίνεται μάχη καλού εναντίον του κακού ,για την καταστροφή ή την σωτηρία της ψυχής μας ,καταπληκτικό και τρομακτικό ακούγεται ,για αυτό δεν μπορούμε να το δούμε… .
Οι Άγγελοι προσπαθούν να μας καθοδηγήσουν, να επιλέξουμε το καλό και μας μεταφέρουν το «Θέλημα » του θεού σε εμάς ,αλλά και μεταφέρουν την προσευχή μας στον Θεό .
Αντίθετα τα δαιμονικά πνεύματα, προσπαθούν να μας οδηγήσουν στην αμαρτία ,στην καταπάτηση των εντολών του Θεού ,να εξαγριώσουν τα πάθη μας ,να γίνουμε ευάλωτοι ,με συνεχείς προτροπές μας οδηγούν κατ’επιλογή μας σε αμαρτήματα ,πορνεία ,μοιχεία ,μέθη ,αυτοκτονίες , ατελείωτος ο κατάλογος

Ο Άγγελος σου σε προστατεύει μόνο όταν είσαι κοντά στον Θεό ,τηρείς τις εντολές του έχεις ταπεινοφροσύνη ,πέφτεις άλλα «μετανοείς » με ειλικρίνεια και ξανασηκώνεσαι για να πολεμήσεις .Ο Θεός συγχωρεί τους ταπεινούς και τους στηρίζει στον αγώνα τους .Ο Άγγελος σε εγκαταλείπει και απομακρύνει την προστασία του ,όταν «αμαρτάνεις «, δεν μετανοείς και αντίθετα είσαι και υπερήφανος κιόλας μακριά από τον Θεό .
Οι δαίμονες βρίσκουν ευκαιρία και σε περιλαβαίνουν και κατοικούν πλέον στην ψυχή σου ,και εσύ ο «τραγικός» νομίζεις ότι είσαι εσύ και είναι δικό σου το πρόβλημα .
Δική σου είναι η «επιλογή » μετά τα «πνεύματα» που μπήκαν μέσα σου είναι το «πρόβλημα » και άντε βγάλτα ,έχουν πλέον δικαιώματα στην ψυχή σου ….
Γεμάτα τα ψυχιατρεία τέτοιες ταλαιπωρημένες ψυχές …

Ένα παράδειγμα είναι αυτή η ταλαιπωρημένη ψυχή ,μακάρι να γύριζε προς τον Θεό ,να αναζητούσε έναν «Πνευματικό» και να προσπαθούσε να καταλάβει τον αόρατο πόλεμο που του γίνεται .

Μακριά από τον Θεό ,άλλαζε «είδωλά » στην ψυχή του συνέχεια ,τα είδωλα κρύβουν «δαίμονες » το τελευταία ειδικά παρ ολίγο να τον κάνει δολοφόνο …έπαιρνε αντικαταθλιπτικά ,πήγαινε αδερφέ μου σε έναν «Πνευματικό » ταπεινώσου και θα δεις … 

 Έκθεση ιατροδικαστή: Ο Παπαμακάριος προσπάθησε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του! (vid)

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω πιο απλό
Απόστολος Παύλος δίνει οδηγίες στους Χριστιανούς …»δεν έχουμε να παλέψουμε με ανθρώπους αλλά με αρχές και εξουσίες, «
Αυτός ο αγώνας είναι αόρατος και γίνεται με μπροστάρη τον Χριστό και οδηγό τον Πνευματικό μας πατέρα

Μανώλη αδερφέ μου μακάρι ,εύχομαι για σένα και για αυτή την γυναίκα να σας φωτίσει ο Θεός ,να στραφείτε εκεί που πρέπει για «πνευματική βοήθεια » .Όλα τα θέματα έχουν πνευματικές αιτίες εμείς βλέπουμε τις αφορμές .
Την ώρα που παρ ολίγο να γινόταν δολοφόνος ,υπήρχε ένας απίστευτος χορός δαιμόνων γύρω του «σκότωσε την ,σκότωσε την σκότωσε την » του φώναζαν στο μυαλό .
.Από την άλλη η συγκεκριμένη γυναίκα και αυτή επηρεασμένη από τους δικούς της «δαίμονες » της φιλαρέσκειας ,ωραιοπάθειας ,έπαρσης, των ταπείνωνε για να υψώνει τον εαυτό της ,την υπερηφάνεια της ..
ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ανθρώπων μακριά από τον Θεό ,που κυριαρχούνται από τα «πάθη» τους και τους δαίμονες .

ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και εδώ ..
Άρχισαν τα «όργανα» πλέον ,συνεχόμενες οι επιθέσεις πλέον «αλλοδαπών » μαχαιρώματα κλπ ,εσείς βλέπετε έξαρση της εγληματικότητας ..
Συγχωρέστε με ,αλλά εγώ ο «τρελός» βλέπω σταδιακά αυτό να αυξάνετε από τα «ρυπαρά έθνη » που γέμισαν την Ελλάδα και η θεία χάρη λόγω της αποστασίας μας να μην μας «προστατεύει » πλέον, τους περισσότερους .
Αντίθετα ενεργοποιεί και παραχωρεί σε αυτούς τα «δαιμόνια » να ξεκινήσουν να μας «πειράζουν «

Δεν έχουν πλέον σκυμμένα κεφάλια ,αλλά σας κοιτούν προκλητικά τα «πνεύματα » που τους καθοδηγούν ,είσαστε πλέον «πνευματικά » απροστατεύτοι σχεδόν Άθεοι .Τόσο καιρό νομίζατε ότι φοβόταν εσάς ,όχι φοβόταν ο «δαίμονας » που κουβαλούν στην καρδιά τους ,την ελάχιστη χάρη του Θεού που είχατε …
τώρα όμως ..είσαστε μακριά από τον Θεό ,δεν φοβούνται τα «δαιμόνια» ,εξάλλου εσείς απομακρυνθήκατε από τον Θεό δεν σας έδιωξε εκείνος ,εσείς τον απαρνηθήκατε ,αδειάστε την ψυχή σας από τον Χριστό και την γεμίσατε «είδωλα «..

Ελπίζω κάποιοι να καταλάβατε και το εύχομαι …μετάνοια και επιστροφή στον Πατέρα με ταπείνωση ,είμαστε μηδενικά ,θα μας συντρίψει το κακό χωρίς τον Χριστό .

“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter