ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Σημεία της Αποκάλυψης…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 20 Αυγ 2019 - 22:01
Loading...

Κατά Ματθαίον 24

Τότε θ’ ακού­σετε πως γίνονται πόλεμοι, ή προετοιμάζονται πόλεμοι· προσέξτε να μην ταραχτείτε, γιατί όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι ακόμη το τέλος.
Γιατί το ένα έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον του άλλου και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου, θα έρθουν πείνα, αρρώστιες και σεισμοί σε διάφορα μέρη.

Στο παρακάτω το link ,θα δείτε σε πραγματικό χρόνο τις ενεργές πολεμικές συγκρούσεις σε όλο τον πλανήτη .

UPDATED: Mapped – a world at war

Στο επόμενο τις φωτιές στον πλανήτη το τελευταίο 24ωρο

FIRMS

Τα » πολλά λόγια λοιπόν είναι φτώχεια «, που λέει και ο σοφός λαός .Σε ποιο σημείο λοιπόν βρισκόμαστε ,μάλλον στο σημείο ,που ήρεμα ,λογικά και ανθρώπινα πλέον, θα κατανοήσουμε την αδυναμία μας , και που σαν ανθρωπότητα μας οδήγησε ,πριν να είναι αργά ,που μάλλον είναι .
Βρισκόμαστε στο σημείο που ο Θεός ,λες και έχει μαζέψει από τις τέσσερις γωνίες της γης κάθε «πνεύμα » ειρήνης κάθε προστασία λόγω της παγκόσμιας αποστασίας μας ,διαφθοράς μας και πλέον την κατάσταση ελέγχουν τα «πονηρά » πνεύματα . Λίγοι πλέον πραγματικά πιστοί έχουν απομείνει ..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ 7

1Ύστερα απ’ αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται στις τέσσερις γωνιές της γης και να κρατούν τους τέσσερις ανέμους της γης για να μη φυσάει στη γη, μήτε στη θάλασσα, μήτε σε κανένα δέντρο. 2Και είδα έναν άλλο άγγελο να βγαίνει από ’κει που ανατέλλει ο ήλιος, κρατώντας τη σφραγίδα του ζωντανού Θεού. Αυτός έκραξε με δυνατή φωνή στους τέσσερις αγγέλους που είχαν εντολή να καταστρέψουν τη γη και τη θάλασσα: 3«Μην καταστρέψετε τη γη μήτε τη θάλασσα μήτε τα δέντρα, ώσπου να σφραγίσουμε αυτούς που ανήκουν στο Θεό μας, βάζοντας σημάδι στο μέτωπό τους». 4Κι άκουσα πόσοι ήταν αυτοί που σφραγίστηκαν: εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες απ’ όλες τις φυλές του Ισραήλ.

Δεδομένο είναι ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο ,δείγμα «μετανοίας » της ανθρωπότητας δεν υπάρχει .Ο πνευματικός άνεμος του λόγου του Θεού ,έπαψε να φυσά στις καρδιές του κόσμου

Ο ΘΕΟΣ σαν έννοια δεν υπάρχει πλέον και δεν παίζει κανέναν ρόλο για τον σύγχρονο άνθρωπο .
Το δαιμονικό σύστημα είναι ανθρωποκεντρικό ,επιστημονικό και σχεδόν όλα ,δηλαδή τίποτα επί της ουσίας εξηγούνται επιστημονικά και ανθρωποκεντρικά …

Άντε να μιλήσεις σε Ευρωπαίο ή Αμερικανό αλλά και σε πολλά έθνη, για το «θέλημα του Θεού » και ότι όλα τα ορίζει ο Κύριος . .
όλα για αυτούς είναι αποτέλεσμα ανθρωπίνων επιλογών και όλα σχεδόν εξηγούνται ανθρώπινα.

Δεν μπορεί να κατανοήσει ,να νοιώσει αυτός που πλέον απέχει άπειρη απόσταση ,έχει γυρίσει πλέον την πλάτη στον «δημιουργό » ΘΕΟ
Έχει ΕΡΗΜΩΘΕΙ η ψυχή του από ΘΕΟ και έχει γίνει κατοικητήριο «δαιμόνων» ,ψυχοπαθής ,κτηνοβάτης ,παιδόφιλος ,παιδεραστής ,νάρκισσος ,υπερόπτης ,αλαζόνας ,πλεονέκτης ,υποκριτής ,υλιστής ,σκεπτικιστής ,ψεύτης ,συμφεροντολόγος ,ωχ αδερφιστής ,είρωνας , κυνικός , δολοφόνος ,βιαστής μέθυσος ,ναρκομανής και πολλές φορές με κουστούμι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ
Η κακία ,η ψυχρότητα ,η σκληροκαρδία πλέον θεωρείται προσόν ,ενώ η Αγάπη στο πλησίον μειονέκτημα ..

Πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς ,αυτοί που πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν αποστατήσει από τον Θεό ,έχει ερημωθεί η ψυχή τους από κάθε έννοια Θεού ,Χριστού ..

Είναι αυτοί που θα δώσουν την εξουσία και την δύναμη ,με τις πνευματικές επιλογές τους , σαν ανθρωπότητα , σε έναν άνθρωπο να γίνει το απόλυτο κατοικητήριο του σατανά ,να γίνει ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ που θα βασιλεύσει δικαιωματικά πλέον στην γη .
Η πνευματική κατάσταση της ανθρωπότητας ,η αποστασία το «κακό » στην κάθε καρδιά , θα φτάσει να ανεβάσει τον «διακόπτη » στο κόκκινο ..
το ολοκληρωμένο «βδέλυγμα της Ερήμωσης» των ψυχών όλης της ανθρωπότητας .σε έναν άνθρωπο τον ίδιο τον ΔΙΑΒΟΛΟ μέσα σε έναν άνθρωπο ..

Πρώτα όμως θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο .

Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη ως σημείο των καιρών αναφέρεται στον εσχατολογικό λόγο του Κυρίου: « Καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσιν τοῖς ἔθνεσιν, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος », είπε ο Κύριος. Η κήρυξη του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη χαρακτηρίζεται απ’ τον ιερό Χρυσόστομο ως « μέγιστον σημείον » της συντέλειας του κόσμου.

Μήπως να αρχίσουμε να μελετάμε τον λόγο του Θεού και τότε θα καταλάβουμε ότι δεν έχουμε κανένα λόγο να φοβόμαστε .Αλλά να προετοιμαζόμαστε » πνευματικά «

«Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «

«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter