ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Φιλαυτία ,η “ρίζα ” του κακού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. - 30 Μαΐ 2019 - 22:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πρωινό “μποτιλιάρισμα ” ,το παιδί στο πίσω κάθισμα με κολλημένο το πρόσωπο στο κινητό ,να χαμογελάει μέσα στον “ψεύτικο ” κόσμο .Τα μηνύματα βροχή και η “εικονική ” αγάπη του ενός social φίλου με τον άλλον αποδεικνύεται με virtual καρδούλες. και εικονίδια . .

Ο ήχος του μηνύματος και από το δικό σου κινητό ,σου θυμίζει ότι και εσύ “κολλημένος ” είσαι και εσύ καρδούλες ανταλλάσσεις με νόμιμες και παράνομες σχέσεις εικονικής αγάπης..

Τα νεύρα σου τεντώνονται ,θα αργήσει το παιδί στο σχολείο και εσύ στην” δουλεία” ,ναι “δουλεία” και όχι δουλειά ούτε καν εργασία .

Δεν υπάρχουν πλέον κανονικές ,αγκαλιές ,αυτά τα παιδιά ανταλλάσσουν δεκάδες εικονικές καρδούλες μεταξύ τους και όταν θα βρεθούν το ένα απέναντι από το άλλο δεν έχουν τι να πουν. Δεν έμαθαν να αγαπάνε πραγματικά αλλά εικονικά .Οι φιλίες τους δεν κρατούν ,αλλά αντίθετα γρήγορα “αλληλοκαρφώνουν το ένα το άλλο ..

Ώσπου να βρουν τον επόμενο “εικονικό ” φίλο να ανταλλάξουν καρδούλες και πάλι από την αρχή .
Φιλίες λίγων ημερών ,εβδομάδων που γίνονται σχέσεις μίσους μετά..

Η οικογένεια δεν μπορεί πλέον να τους “μαγνητίσει” έχει ξεχάσει να αγαπά ,τα παιδιά δεν νοιώθουν την αγάπη των γονέων ,οι γονείς δεν νοιώθουν την αγάπη για τα παιδιά τους ,το ζευγάρι δεν ξέρει γιατί παντρεύτηκε ,γιατί έκανε παιδιά. Για αυτό και οι συγκρούσεις ,τα διαζύγια ,οι δολοφονίες είναι σχεδόν καθημερινότητα στο αστυνομικό
δελτίο .

Απλά ζούνε σε ένα κενό ,χωρίς σκοπό και ύπαρξη νομίζοντας ότι τα “υλικά ” αγαθά είναι τα πάντα .
Είσαι “δούλος ” του “κόσμου ” πλέον και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά ,είσαι σε περιδίνηση πριν την “συντριβή ” ….

Η αχόρταγη “σάρκα” για ηδονές ,απολαύσεις και οι ανάγκες της ,έχουν επιβληθεί πλήρως στο “πνεύμα” έχει γίνει δούλος στις “σειρήνες ” Είσαι ένα “σαρκωμένο πνεύμα “

Ο άνθρωπος είναι “πνεύμα ” και “σάρκα ” το ένα πολεμά το άλλο

Αυτός είναι δούλος του “πνεύματος ” του Θεού .που έχει επιβληθεί στην σάρκα είναι ένας πραγματικά “πνευματικός ” άνθρωπος ,που αναζητά την “τελείωση” του και την ένωση με τον Θεό .
Έχει απαρνηθεί τον “κόσμο ” γιατί ξέρει πόσο δύσκολο είναι να πνευματοποιηθεί στον κόσμο ..

Εδώ βλέπεται το αντίθετο ,την “σαρκοποίηση ” τυπικά την υποδούλωση του ανθρώπου στα πάθη της σάρκας από την παιδική ηλικία .Στην χώρα μας ειδικά έχουμε διεθνή βραβεία ..

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγουμε ,από τον “κόσμο” και τις σύγχρονες σειρήνες ,με έναν τρόπο και μόνο θα τα καταφέρουμε .

Θέλετε να το καταλάβετε ή όχι η Ορθοδοξία είναι θεραπευτήριο που πρώτον θεραπεύει όλες τις επιπτώσεις από την επίδραση των “σειρήνων ” του κόσμου στην ανθρώπινη ψυχή .Όχι μόνο τις θεραπεύει αλλά και τις απομακρύνει από κοντά σας για πάντα .
Το πρόβλημα είναι βαθύ και πνευματικό και προκαλεί πόνο .

Με μία μόνο προϋπόθεση ,πίστη και υπακοή στον “πνευματικό ” πατέρα , μην “κρίνετε ” την Εκκλησία ,από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα σας ,νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα ..

Ατομικά ,οικογενειακά ,σαν ζευγάρι όπως θέλετε .Να χτυπήσετε την ρίζα του κακού που δεν φαίνεται ,την φιλαυτία σας ,την “μητέρα ” των παθών .
Την αρρωστημένη αγάπη στον εαυτό σας ,στο αλάθητο σας ,αυτό είναι το πρόβλημα .

Είναι τόσο βαθιά μέσα σας και καλά κρυμμένη που δύσκολα χωρίς βοήθεια να το καταλάβετε ,αλλά πάνω από όλα αποδοχή ότι υπάρχει θέμα ..

” Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας “
“Αγρυπνείτε και εργάζεσθε τα έργα του φωτός”

” ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε “
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…