ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μετά από αυτά που είπε ο Πάπας εκείνος που θα μιλά «αντί του Χριστού», μπορεί να παρουσιαστεί και επίσημα στους χριστιανούς – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 8 Απρ 2019 - 22:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Καθόλου τυχαίοι οι έπαινοι στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Α. Τσίπρα…
Οι έπαινοι του Πάπα Φραγκίσκου για τον Έλληνα πρωθυπουργό κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Ο «ποντίφικας» επαίνεσε τον επικεφαλής της κυβερνώσας Αριστεράς στην Ελλάδα, επειδή εφάρμοσε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», η οποία έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «αποθήκη παράνομων μεταναστών», όπως δάνηκε κατά τα πρόσφατα γεγονότα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Αποφασισμένος να πρωτοστατήσει για μια νέα διαθρησκειακή και πολυπολιτισμική Ευρώπη, ο Πάπας, μιλώντας στο Βατικανό, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μαρόκο, αποκάλυψε τον λόγο για τον συνδετικό κρίκο, τον οποίο θα προτείνουν και στους χριστιανούς, προκειμένου να αποδεχθούν συγχώνευση του Χριστιανισμού με το Ισλάμ και τον Εβραϊσμό και μετά με τις υπόλοιπες θρησκείες, με κεντρικό σημείο τον Γιαχβέ και όχι τον Χριστό, τον οποίο δεν επικαλέστηκε ούτε μία φορά, κατά τα λεγόμενά του.

Μιλώντας λοιπόν σε προσκυνητές δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πολλοί αναρωτιούνται: «Γιατί ο Πάπας επισκέπτεται μουσουλμάνους και όχι μόνο καθολικούς; Ο Θεός (Γιαχβέ) θέλει αδελφοσύνη ανάμεσά μας.

Γι΄ αυτό έκανα ταξίδι στο Μαρόκο. Για να είμαι μαζί με τους μουσουλμάνους αδελφούς μας, παιδιά του Αβραάμ, όπως και εμείς.

Γιατί ο Θεός (Γιαχβέ) επέτρεψε να υπάρχουν τόσες πολλές θρησκείες; Ήθελε να το επιτρέψει. (…) Ήθελε να επιτρέψει αυτή την πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλές θρησκείες που γεννήθηκαν από πολιτισμούς αλλά όλες κοιτούν προς στον Θεό, όλες κοιτούν προς τον Παράδεισο.

Δεν πρέπει να φοβόμαστε την διαφορετικότητα. Ο Θεός (Γιαχβέ) την επέτρεψε».

Πράγματι ο Τριαδικός Θεός θέλει τους ανθρώπους αδελφωμένους, αλλά με γνώμονα την Αλήθεια, την οποία δίδαξε ο Χριστός και όχι ο Αλλάχ-Γιαχβέ, με «κατάρες», μίσος κατά αλλόπιστων, τυπολατρία και σκοταδισμό.

Τις θρησκείες τις έφτιαξαν οι άνθρωποι, την αλήθεια όμως την είπε ο Χριστός. Στην δική μας θρησκεία, έβαλαν εμβόλιμη την Παλαιά Διαθήκη, η οποία ουδεμία σχέση έχει με την μαθηματική λογική και την αγάπη του Υιού.

Ωστόσο, τι είπε ο Πάπας; «Είμαστε όλοι παιδιά του Αβραάμ».

Με αυτή την φράση θα προσπαθήσουν να πείσουν τους χριστιανούς να αποδεχθούν την Πανθρησκεία, επικεφαλής της οποία θα είναι εκείνος που, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, θα παρουσιαστεί «αντί του Χριστού».

Μετά από αυτή την ομιλία μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να συντομεύσει τον χρόνο επίσημης «άφιξής» του στα παγκόσμια δρώμενα.

ΦΩΤΟ: pexels.com

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…