ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΝΤΑΡCIA) ΚΑΙ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ Η «ΑΥΓΗ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ… ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

ΕΛΛΑΔΑ. - 25 Μαΐ 2018 - 18:33
Loading...

Γράφει ο Αντίοχος

Την αρχή την έκανε ο φαιδρός (πλην όμως άκρως επικίνδυνος!) Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡCIA, ο οποίος ζήτησε την άμεση σύλληψη όλων των… «φασιστών δολοφόνων» του Μπουτάρη. Το συνέχισε ο καθηγητής Μαραντζίδης, μιλώντας για… «απόπειρα δολοφονίας» του Μπουτάρη και το… τερμάτισε η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιοι προσπαθούν να βγάλουν από το κάδρο της επίθεσης στον Γιάννη

Μπουτάρη τους υπεύθυνους των ποντιακών σωματείων; Εκεί ήταν όλοι, μπροστά στα μάτια τους έγινε η απόπειρα δολοφονίας και συμμετείχαν σ’ αυτήν και άτομα που φορούσαν τη μαύρη φανέλα ποντιακής ομοσπονδίας…».

Θέλουν να μας… τρελάνουν; Όχι, βέβαια! Θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη, ότι αν συμμετάσχει σε φραστική αποδοκιμασία ή ακόμα χειρότερα σε προπηλακισμό συριζομούρη ή ψεκασμένου, μπορεί να συλληφθεί ακόμα και για… απόπειρα δολοφονίας!

Και δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια κατατρομοκράτησης γίνεται τώρα, που είναι στα σκαριά η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας!

Η κόκκινη τρομοκρατία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter